emircanz Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Beâlith - LolSkill Link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 2 hafta sonra ... umuur Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 TR- Umur Dinçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 2 hafta sonra ... Zeppelin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Stormwalker [EUW] Vazelinho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 TR - brkk620 dereceli atacak insanlar arıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cute Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Mamanan -TR oç misin :D özlemişim geyigleri ahaha Yeni başladım, oynayan arkadaşlar var ise eklerse memnun olurum.Listeden ekleyeceğim ben akşamları eğlenceli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Harvey Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 ChaosVII olan nick Themistocles oldu TR serverında güncelleyin ilk mesajı lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 1 ay sonra ... cabiria Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 benim isim vingthor olucak. teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 6 ay sonra ... -Neiloth- Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 TR - Néiloth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 1 ay sonra ... yloibx Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 tr'de solo plata geçemiyorum euw'a geçtim sıfırdan kasıyorum şu an 26 oldum nick xRevia. beni boostlayın pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 3 hafta sonra ... Flam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 EU West Nimr the Kreator [forum kullanıcı adı: Flam] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Black_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 herkesler TR ye mi geçti? oynanabilecek kıvama geldimi TR? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Black_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 edit: mi ayrı. hıh? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 Sonraki 5.sayfa (Toplam 5 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar MobA League of Legends - Nickname & Server × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
umuur Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 TR- Umur Dinçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Stormwalker [EUW] Vazelinho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 TR - brkk620 dereceli atacak insanlar arıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cute Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Mamanan -TR oç misin :D özlemişim geyigleri ahaha Yeni başladım, oynayan arkadaşlar var ise eklerse memnun olurum.Listeden ekleyeceğim ben akşamları eğlenceli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Harvey Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 ChaosVII olan nick Themistocles oldu TR serverında güncelleyin ilk mesajı lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 1 ay sonra ... cabiria Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 benim isim vingthor olucak. teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 6 ay sonra ... -Neiloth- Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 TR - Néiloth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 1 ay sonra ... yloibx Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 tr'de solo plata geçemiyorum euw'a geçtim sıfırdan kasıyorum şu an 26 oldum nick xRevia. beni boostlayın pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 3 hafta sonra ... Flam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 EU West Nimr the Kreator [forum kullanıcı adı: Flam] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Black_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 herkesler TR ye mi geçti? oynanabilecek kıvama geldimi TR? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Black_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 edit: mi ayrı. hıh? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 Sonraki 5.sayfa (Toplam 5 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar MobA League of Legends - Nickname & Server × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 TR - brkk620 dereceli atacak insanlar arıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Mamanan -TR oç misin :D özlemişim geyigleri ahaha Yeni başladım, oynayan arkadaşlar var ise eklerse memnun olurum.Listeden ekleyeceğim ben akşamları eğlenceli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 ChaosVII olan nick Themistocles oldu TR serverında güncelleyin ilk mesajı lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 benim isim vingthor olucak. teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 TR - Néiloth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 tr'de solo plata geçemiyorum euw'a geçtim sıfırdan kasıyorum şu an 26 oldum nick xRevia. beni boostlayın pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 EU West Nimr the Kreator [forum kullanıcı adı: Flam] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 herkesler TR ye mi geçti? oynanabilecek kıvama geldimi TR? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 edit: mi ayrı. hıh? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar