GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 http://www.twitch.tv/gemieee/c/2550725 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 off http://www.twitch.tv/gemieee/c/2314982 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 oyun çok güzelmiş, pazar günümü öldürdü. sakın başlamayın bu oyuna, bağlıyor bilgisayar başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 steam sale başladı başlayalı clienti bile açmadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 baydım ya 96 puan var 3 oyun kazanıyorum +1 +1 +1 99 oluyor o oyunda mutlaka ya 1 afk ya 0/12 giden udyr ya da 40. saniyede karşı jungleda fb verip rage quit çeken biri oluyor 5. kez mi ne aynı şey oluyor fm nin yaptığı hile gibi sıkıntı verdi cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 ben de iki kez öyle düştüm seriden,swap atamayanlar-afk olanlar-feederlar-rage quitlar falan derken en son düşüşümde -42 yedim bi daha da yaklaşamadım seriye +4+6 falan geliyor zor çıkarım artık 30-40 arası gidip geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 yok abi adam sona ile 15. dakikada 0/9 oynadı, midde 5/1 oynuyorum beni suçluyor premade i ile. sonra da afk oldu. hani revive skilli olmadan turreta koşturup dursan o kadar ölemezsin. bu adamlar gold I falan, çöplük olmuş tr serverı tier atlayıp bırakacaktım oynamayı ama 99 puana gelince otomatik atıyor aynı takıma. kadrolu feeder herhalde bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 duo girmek en mantıklısı,en azından bir tane anlaşabileceğin düzgün adam oluyor,ben bulabilirsem kesinlikle duo giriyorum he bir de dediğin gibi bazı premadeler inanılmaz mal oluyor,kendi arkadaşı 0 4 1 falan oynasın yine suçu başka tarafa kaydırıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 nidayi aldim cok zevkli lan, support ap her bi halt var, kedi ol meaw meaw kac ahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 kennen jack of all trades. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 hybrid penetration red/quint runelarınız varsa hybrid kennen çok zevkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banadamilolo Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desertt Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Beyler bu master ad ve ap kasılsa nasıl olur? mesela başlangıcta statik hance sonrasında yetenek gücü rabadonun şapkasıyla nasıl olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 kötü olur,heal dışında ap'den bir şey kazanmıyor,sırf heal için 3.3k para yerine ad alıp daha etkili olunabilir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 ya ad git, ya ap hybrid gidince bi şeye benzemiyor: Q ve W ap ile çok iyi scale oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 ben rework için konuşuyoruz sanmıştım,Q ad olacak rework ile birlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 8. seviyeye çok az kaldı ve bugün ilk defa yapay zeka olmayan rakiplere karşı savaştım ve 1. galibiyetimi aldım hangi şampiyonu açmamı tavsiye edersiniz (trollü iyi kullanıyorum onun daha iyisi hangisi?) ayrıca 400 puanım var diğer oyun sadakati puanım da 2500lerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 biriktir puanlarını harcama haftalık herolarla oyna şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 sanırım 400 puan hep öyle kalacak diğeri durmadan artıyor, diğerinin kaç olması lazım iyi bir şampiyon alabilmem için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 o 400 olan parayla satın alınan puan hacı her şampiyon iyi,sen önce hangileriyle oynamaktan hoşlandığını kararlaştır sonra ona göre ileride harcarsın,şimdilik biriksin daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 haftanin herolarini begenmiyosa napicak? o hafta oynamasin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 10 herodan çıkar elbet bişeyler hem hepsini oynaya oynaya skillerini vs öğrenmiş olur :) beğenmese bile ileride düşmanı olabilir ya da dediğin gibi illa beğenmediyse daha önceden deneyip beğendiği bir hero alır ya da sevdiği hero tarzına göre alternatif buluruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FelanFilan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Ölmeyi hiç sevmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Abi Jayce'i nerften sonra oynamadım da, oynadıgım kadarıyla ne aptal saptal OP champ lan o. Baya baya sapık laning phase'de. İnatla almıyordum, büyük hata yapmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 kutup ayısı level 6-7de öyle bir açılıyor ki ağzına çarpıyorum herkesin süpermiş lan bu ayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar