S-H Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=mWhy1y7x1us çok çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 http://tr.leagueoflegends.com/node/8457 ne kadar ezik tipler var şu memlekette ya bi de insanları salak yerine koymaya çalışıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 hahahaha kekomanlar ya. bide stream yapiyolar soyle iyiyiz boyle iyiyiz falan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 okumadım abi özet pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 giremyrm siteye özet plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 online turnuvada yerine başkasını oynatmış işte adamlar ip değişmiş oyuna girerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 zaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 işimiz gücümüz çakallık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Yine super lag basladi -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 üni turnuvaları var işte takımdakiler üni kimlik screenshot vs ile katılım koşulu var bu ant takımından birisi bizim üniversite turnuvasına sahte kimlikle falan katılmaya çalıştı,takımın birinde arkadaşları varmış son anda farkedildi.takım olarak böyle hile hurdayı seviyorlar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 ee sezon bitti eloreset gelmedi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Bu aram'da niye bana udyr gelio hep. Bu fiddle'lar nidalee'ler parayla mı alınıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 eloreset preseason sonunda gelicek, şu an sezon 4 başlamadı. yalnız soft reset olacak onu da hatırlatmakta yarar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 yok benim derdim su an division dusemiyorum silver2de stuck kaldı hesap oyun kazanıyorum 8 geliyor kaybediyorum 22 gidiyor. 0 puanla ortalarda bi yerde kaldım şu durudman kurtulmak derdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 şu an soloq'nun bi anlamı kalmadı zaten boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 4-1 win ratio var direk 0 puanım mesela bu sezon böyle geçti. ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 oyun bitti şu anda West TR'den daha kötü durumda. preseason falan hikaye. hard reset yok. belanı bul riot games. westte platım. adam 20 dakka 40 cs 14 death. nerdeyse her oyun böyle tipler var gg abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 west platı ağır elo hell ne tipler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 division olmamalı bu oyunda hard reset gelmeli. herkes 1100 başlasın +5 -5 görelim kim ne oynuyo. çok saçma abi ya. çok kötü bi ladderi var oyunun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Fin said: yok benim derdim su an division dusemiyorum silver2de stuck kaldı hesap oyun kazanıyorum 8 geliyor kaybediyorum 22 gidiyor. 0 puanla ortalarda bi yerde kaldım şu durudman kurtulmak derdim. Şu bana gold'a geçtigimde oldu. Ve o kadar komik bi mmr düşüşü oluyor ki sürekli silver 4-5'le matchliyordu daha yeni girdigim ligde. 4-8 arası al, 20-24 arası ver. Hala gold V'yim mesela. Baya komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 gold silver eşleşmesi yine iyi ben diamond2-3 iken gold1 adamlar denk geliyordu oyuna,öğle saatlerinde adam yoksa direk dolduruyor.server tr bu arada not : mmr düşük değil +15/20 -10 civarında ilerlediğim zamanlardaydı. mmr düşük bir arkadaşın oyunlarına da silver geliyordu o da diamond 4 civarıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 oha patladı yine oyun. bu sefer feci hemde. sürekli dc filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 bence tt falan patladı Oyundakı 9 kişi düştü ben 20 pingle oynamaya devam ettim. Yurtdışındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 GEd said: bence tt falan patladı Oyundakı 9 kişi düştü ben 20 pingle oynamaya devam ettim. Yurtdışındayım. aynı şey bizim oyundada var. bizim takım komple düştü. karşı takım full oynuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 abi ben westte her winde +25 alirken gold promoma duo unranked ve bronze 1 geldi, otesi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar