DoruK Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 aksine yeni kadro çok iyiydi bence, zekent-aphro yönetir bot lanei, iwd toxic olduğu için ban yiyip kayboldu bi ara ortalıktan yoksa çok iyi jungler, en azından smitevicioustan çok daha iyidir. ama pobelterın gidişi talihsiz olmuş, tsm kapatırsa çocuğu baya ilginç olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 jackynin gitmesi çok iyi olmuş botlane ne kadar kurtarır bilmiyorum fatwardla tutmadı sinerjileri zaten copun. genede saint + voy taşıyordu takımı genel olarak coach olmus lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 doruk invite atmışsın görmedim beyb ranked flm olursa gelirim çağırın gençler Anevquemar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 11 kişi var 5v5 atalım dedik ama adam çıkmadı ilerleyen saatlerde tekrar deneriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 tamamdır. denerseniz oyundayım ben w flm atabilirsiniz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 şu eski skinler ne zmn satılıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 aslında salce curse'e gitse ne güzel olur lcs'te izlemeyi çok isterim ama gider mi bilmiyorum yani en azından sevmediği 1 kişi çıkarsa bile gitmez ki zaten curse de teklif götürür mü hiç sanmıyorum. bi de phantoml0rd'un gittiğini düşündüm bi an için, aphroyla gülmekten oyun oynayamazlardı herhalde dsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 pl gitse baya win olurdu ya, üstüne bi de competitive maçlarda değişik mid heroları görmüş olurduk, garanti ziggs falan oynayıp estirirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 pl tsmci, ama o lavuk harbi bi takımda oynasa çok kral olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 North American Challanger League'e katılmışlar, ne zaman ki bir sonraki maçları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 http://lol.gamepedia.com/North_American_Challenger_League#Schedule 17 saat sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 curse aphroyu da benche çekmiş :S yok olsun gitsin şu takım ya, 2 günde seveni sevmeyeni nefret ettirdiler saçmalıklarıyla naclde de coast eziyor zaten şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 O kadar dandik takım varken Coast'un qualifierdan gelmesi garip olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 ilk kez ranked placement maçlarını oynayan biri en fazla silver olabilir. Doğru mu? Peki mesela bu sezon gold olmuş biri sonraki sezon için yeni sezonda placement oynarsa o halde plat, hatta diamond şansı var mıdır? Ya da placementlara göre hangi lige girer? En fazla plat şansı mı vardır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Sanguin said: ilk kez ranked placement maçlarını oynayan biri en fazla silver olabilir. Doğru mu? Peki mesela bu sezon gold olmuş biri sonraki sezon için yeni sezonda placement oynarsa o halde plat, hatta diamond şansı var mıdır? Ya da placementlara göre hangi lige girer? En fazla plat şansı mı vardır? gold olabilir. eğer o an, şans eseri placement a göre karşına yüksek elolu oyuncular gelirse gold olma ihtimalin var. bu lig sistemi yeni uygulandığı için bir şey söylemek zor ama benim tahminim soft reset gelir ve oyuncular bir önceki sezondaki pozisyonlarına göre tekrar yerleştirilir. yani diamond bir oyuncu plata belki gold'a, plattaki gold'a, golddaki gold veya silvera falan yerleştirilir ve placement oynanmaz diye tahmin ediyorum. yanılıyor da olabilirim tabi. benim sezon2de ödüllerden haberim yoktu, öylesine 30 maç falan oynamıştım 1470 eloda falandım. sonra sezon bitti skin ödülünü falan duydum ama ben alamadım tabi. o yüzden dedim ki, sezon2-sezon3 arasında yani preseason'da gold üstüne çıkanlara belki sezon3 başladığında tekrar skin falan verirler diye 1500 üzeri bırakmıştım ama sezon başı beni silver1den başlattı placement falan oynamadım yani. o yüzden önümüzdeki sezonda da bir yere yerleşmiş oyunculara yine placement oynatmaz diye düşünüyorum ama dediğim başka bir şey de getirebilirler. [hr] bu arada wcg kore finalleri var. http://tr.twitch.tv/ongamenet bu koreliler benim her şeyimi çalıyorlar ya. önce teleport+ignitelı lb supportumu çaldılar şimdi de leona jungleımı çaldılar haksızlık. araştırsam daha neler çıkar belki de cıx cıx. ben oynarken herkes rererörö yapardı şimdi korelilerden görünce herkes oynıycak. bütün zevki kaçtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=3mNDN7AZC7g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 asfasfas bu ne abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Ya abi ben çok mu pislik bir insanım sorgulamaya başladım şu oyun sayesinde. "its not like you couldve pressed W, oh wait you have a W ability that does bla bla" diyorum, "thanks for nothing leona" diyorum, "yeah but X hero actually needs some sort of micro skills that riot might put a warning on his selection tbf" falan diyorum. Böyle hiç sövmeden hiç küfür etmeden hayal kırıklığımı belirtiyorum. Karşıdaki adam direk CUNT RETARD DİPSHİT saymaya başlıyor. Maç sonunda "all gg except Tori" diyor, üzülüyorum :p Herkes böyle lolde dotada ben mi çok takılıyorum bunlara, ben mi çok pespaye bir insanım anlamadım. Siz oynarken de böyle nerdeyse her maçta karşılıklı giydirme oluyor mu, 0-0-31 support oynadığınızda bile sizin chatinizin sinir harbi olduğu olur mu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 1-8 oynıyan adam report edince ban yiyosan yanlış oyundasın demektir yani lol .Bu arada cidden en boktan oyuncu topluluğu %3 taş çatlasa %5 i adam gibi adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 ne kadar çok oyuncu oynarsa o kadar bok oluyor community yapıcak bir şey yok. yine iyi dayanıyoruz adamlar direk kanserojen madde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 bi oyun da biri beni taşısın ya bok gibi oynıyım biri gelsin taşısın lütfen sadece 1 oyun lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 bu kadar çok istiyosan bok gibi oyna abi zor değil. ha bilerek yapamam diyosan böyle hiç oynamadığın ya da en beceremediğin bi şey pickle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 sup al taşıyın lan beni de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 yok la promoya geldik diye kıllık yapıyor mm bi de mmde sistem yok diyorlar nerde kötü var bizim takıma dolduruyor taşımak imkansızlaştı. adamlara 7min 13min drake sololuyorum her lane e gank atıp kill aldırıyorum ama yetemiyorlar. her oyun üst üste gelmez ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 8 1 9 jung oynadığı oyunlarda küfür yediğimi biliyorum abi,gayet normal yani hatta dün akşam eskiden patide vardı catlike bilmem ne diye biri o vardı oyunumda her fight öncesi threshten hook yedi,4v5 oynadık neredeyse oyunu 3-1-8 oynadım,benim yüzümden yenildiğimizi iddia edip üstüne küfür etti,hadi yakalanmasını kaçtım 1 tane Q ulti bile tutturamadı,bu işler böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar