GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 şöyle geyikler var kaç rp oldukları sayfa sonunda yazıyo blitz ve noc alıcam direk http://www.surrenderat20.net/2013/10/plan-for-vintage-limited-edition-skins.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Kaede said: bu riot parayı nereye harcıyacağını şaşırdı http://www.youtube.com/watch?v=0nlJuwO0GDs ahaha aynen, iceriğe oranla atyarsız produksyon kullanmıslar. hoş nolcak, öküz gibi zengin adamlar. kurmuslardır deli dolu bi studyo, ki cok bariz cok ciddi motion capture var bu videodada önceki cinematicdede, yapıcak adam desen herkez lol'un neresinden tutsam kardir diye düşünüyo. cok garip değil. ağanın eli tutulmaz tabi, yapsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 4 skilli champlere klip çekiyolar abi. O parayla SC scene 1 yıl döner, turnuva yapılır, yigitler dövüşür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 GONDARCENGIZ said: şöyle geyikler var kaç rp oldukları sayfa sonunda yazıyo blitz ve noc alıcam direk http://www.surrenderat20.net/2013/10/plan-for-vintage-limited-edition-skins.html geyik değil gerçek bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Oyun kronik bi şekilde loading ekranından önce çöküyodu, bi süre çökmeyince iyi ama bi çöktü mü her seferinde çöküyodu, saolsun Reddit'te bi herif Logitech mouse veya klavyeden olabilir falan yazmış, RADSsolutionslol_game_client_slnreleases.0.0.249deploy dizinindeki LogitechGkey.dll ve LogitechLed.dll dosyalarını sil ya da adlarını değiştir diye, bi yaptım gıcır gıcır oldu oyun. Sürekli göçen varsa bi denesin bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 aynı sorun bende vardı,önceki sayfalarda yazmıştım çözümünü her patch'ten sonra kontrol et onları çünkü yenileniyor onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 S-H said: GONDARCENGIZ said: şöyle geyikler var kaç rp oldukları sayfa sonunda yazıyo blitz ve noc alıcam direk http://www.surrenderat20.net/2013/10/plan-for-vintage-limited-edition-skins.html geyik değil gerçek bu. striker ezreal ve goal keeper blitz duo yapıcaksın güzel olur. bewitch nidalee yi epeydir istiyorum. sonunda çıkıyor kesin alırım bunu da. böylece 4 tane nidalee skinim olmuş olur fasdasd diğerleri tırt gerçi çok hoşuma gitmedi. öyle aman aman şeyler yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Mouse'unuz oyun çökertse ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Jim_E_Rustler said: 4 skilli champlere klip çekiyolar abi. O parayla SC scene 1 yıl döner, turnuva yapılır, yigitler dövüşür. scyi gec, kill la kill'e 3 bölüm cekersin bunun parasıyla ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Zaten Trigger korkunc bütçe sıkıntısıyla yapıyor Kill La Kill'i, şöyle paraları olsa 10 tane daha FLCL kalitesi izleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 west gene mi gitt iya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 S-H said: GONDARCENGIZ said: şöyle geyikler var kaç rp oldukları sayfa sonunda yazıyo blitz ve noc alıcam direk http://www.surrenderat20.net/2013/10/plan-for-vintage-limited-edition-skins.html geyik değil gerçek bu. geyik derken ; muhabbet , olay , böyle birşey falan tarzı. Bu arada baya zekisin S-H cidden tebrik ettim olayı şıp diye anlayıp doğrularınla bizi aydınlattığın için. zekana hayran kaldım bir kez daha <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 abi bu westin ne çilesi varmış 20dkdır girmedi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 kanseri yendim hala girmiyor =< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 aha girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 bana yine 55 min diyor -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 GONDARCENGIZ said: S-H said: GONDARCENGIZ said: şöyle geyikler var kaç rp oldukları sayfa sonunda yazıyo blitz ve noc alıcam direk http://www.surrenderat20.net/2013/10/plan-for-vintage-limited-edition-skins.html geyik değil gerçek bu. geyik derken ; muhabbet , olay , böyle birşey falan tarzı. Bu arada baya zekisin S-H cidden tebrik ettim olayı şıp diye anlayıp doğrularınla bizi aydınlattığın için. zekana hayran kaldım bir kez daha <3 önemli değil canım,anlayamadığın yerleri çekinmeden sorabilirsin . geyikten kastettiğini şu skinlerin tekrar geri gelmesi olarak anladım ben de o yüzden öyle dedim,zaten yine resmi açıklamada eski fiyatlarından satılacakları söylenmişti neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 eski fiyatlarından satılması çok puştça ama 2 renk farklı diye dünyanın rp si istenmesi çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 weste girilmiyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Jeeztro said: eski fiyatlarından satılması çok puştça ama 2 renk farklı diye dünyanın rp si istenmesi çok kötü. eski skin fiyatlarının değişmeden önceki hallerini hatırlamıyorum ama o 520rp'lik noc skinin neredeyse aynısı 1350rp ki şimdiki çoğu 975lik skinden iyiler o yüzden fena değil bence. bi de skini eskiden alanların rp'lerini geri verceklermiş o yüzden adaletsiz olurdu biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 DoruK said: weste girilmiyor sanırım 30dk bekletti beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 bu arada pobelter takımdan atılmış k1nJo said: oha curse'ün yeni kadrosu çok iyi olmuş. http://lol.gamepedia.com/Team_Curse#Player_Roster okula devam ettiği için yeteri kadar zaman ayıramazsın diyip şutlamışlar, takımın geleceği olarak görülüyordu halbuki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 girmedimi hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 yeni rosterla oyun alamazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar