L_Zero Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 yeni lig gelince tekrar placement maçlarını oynuyorduk dimi ya? cevaplarken alıntılasın biri beni. bronzedaymışım en son ona göre kasıcam golda en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 DoruK said: offf trde plat ne kötü ya şu liglere bi ayar çekmeleri lazım 0 lp ile 5'ten düşmemek falan kalksın yeminle west goldda oynadığım oyunlarla tr platta oynadıklarım arasında uçurum var öyle böyle değil evet o düşmeme muhabbeti saçmalık ama kötü oyuncular hakikaten çok kötüyse mmr i düşer plattaki bi adam silverlarla falan eşleşir. asıl kötüsü trolller. westte diamond a yeni çıkan adamların düşmeme garantisine güvenip nasıl trolllük yaptıklarını hayal bile edemezsiniz. trdekiler kötü de olsa en azından troll çok az ve kendi çaplarında oyunu alabildikleri kadar ciddiye alıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 tr'de kötü oynayınca yediremeyip ben trolldüm aslında falan diyorlar,ya da pickleri bozarak troll olduğunu sananlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 o bizim millette içgüdü gibi bi şey ya. rezil olduğunu hissedip yırtmaya çalışmak. aslında ben rezil olmadım böyle olmasını zaten istemiştim. kendini kandırmakta ve kendini beğenmişlikte 1 numarayızdır herhalde millet olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 ya ben eğleniyorum aslında salakları izlerken bi de hayat nebat meselesi haline getiriyorlar oyunu güldürüyorlar fekat oyunun kendisinden hiç zevk almıyorum bu sefer chat banim olmasa yabancı rpsi habibi allah yock diyip trollemek de keyifli baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 DoruK said: offf trde plat ne kötü ya şu liglere bi ayar çekmeleri lazım 0 lp ile 5'ten düşmemek falan kalksın yeminle west goldda oynadığım oyunlarla tr platta oynadıklarım arasında uçurum var öyle böyle değil tr plat 2'de 3 oyundan 1'inde afk vardı 2 lig düştüm, oyundan soğudum abi. ayrıca elo boostla falan geliyor millet benim anladığım kadarıyla çünkü 700-800 oyun atan adamların bu kadar kötü oynamasının mantıksal bir açıklaması yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 eloboost için aynı anda oyuna girip maç satıyorlar genelde,yani doğrudan bir boost yok. arkadaşını karşı takıma geçirtip,feedleyerek falan oyun kazanıyorlar.diamond'ta bile tonla adam var böyle tespit edilmiş(tespiti yapanlar oyuncular,nasıl bir ceza alıyorlar ya da ceza alınıyor mu bilmiyorum),hatta turnuvalara katılan takımların birinden 2 oyuncu yapmışlığı var,arkadaşını diamond çıkarmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 zaten diamond popülasyonu baya az olduğundan anca orada yapabiliyorlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 *bronz p.ç* diye hakaret yedim :P asdf edik: level 15 bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 çogzel maç vardı CLG vs TSM . lol streamlerinde gördüğüm en yüksek izleyici sayısına ulaştı , 250k viewer vardı twitch'te. TSM çok güzel oynadı, vod'lardan izleyin mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 baya kaliteli maçtı cidden, sona crescendo fail'ları fenaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 mal chauster 2 kere failledi, sonra da sinirlenip oddone'a patlattı solo ultiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 tsm muhtemelen en çok taraftarı olan takım.clg hiç karşılık veremedi,early game biraz salaklandılar ama sonrasında kolay aldılar bence maçı.dişli bir rakip olsa tsm kaybedebilirdi bu maçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 uzun zamandır favori takımım TSM benim, bunda oddone'ın etkisi büyük. adamın tipi kayık falan ama gayet güzel oluyor streamini izlemek, neden o talent treeyi kullandım, niye bu itemi aldım, tıkır tıkır anlatıyor. her streaminde başka bir şey öğrenebiliyosun, eğlenceli de kamil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 OGN izledikten sonra bunlar hiç açmıyor ya Yarın öğlen 12'de ogn finali var bu arada KT Bullets - SK T1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 uu sıradaki maç da güzel curse vs dignitas. 2. sevdiğim lol streamerı Voyboy, emo saçına, şişmanlığına rağmen iyi eleman :) StVicious da iyi jungler ama dignitas alır diye tahmin ediyorum, daha formdalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 voyboy da dünyanın en kötü tryndamerelerinden biriymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 takım halinde eziliyorlar zaten,pek voyboyluk bişey yok aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 autoattack yaparken bir sürü minion kaçırdı lanedeyken özellikle siege minionları. bi de zacle 1v1 yaparken kullandığı ultimate rezaletti. splitpush u da hiçbir işe yaramıyor şimdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 abi ben voyboy iyi demedim,takım olarak kötüler zaten onu demek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 voyboy ve stvicious iyidir de, curse takım olarak kötü zaten. bir de voyboy ne zkime tryndamere aldı onu anlamadım, aylardır izlerim ilk kez tyr aldığını gördüm, onu da turnuvada yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 takım olayına niye girdik ki zaten ben voyboyu kötülüyorum şurda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 streamlerinde çok sık alıyor tryn voyboy nasus aldı,bunu ilk kez görüyorum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 arkadaşlar var mı şuan oynayan oynamak isteyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 tsm vulcun'ı, dignitas da curse'ü yensin. 3.lük maçında da dignitas vulcun'ı yensin dünya şampiyonasına gitsin. bu arada curse disband olsun hepsine uyuz oluyorum. enm yorumlamam bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar