Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
DoruK said:

offf trde plat ne kötü ya

şu liglere bi ayar çekmeleri lazım 0 lp ile 5'ten düşmemek falan kalksın

yeminle west goldda oynadığım oyunlarla tr platta oynadıklarım arasında uçurum var öyle böyle değil

evet o düşmeme muhabbeti saçmalık ama kötü oyuncular hakikaten çok kötüyse mmr i düşer plattaki bi adam silverlarla falan eşleşir.
asıl kötüsü trolller. westte diamond a yeni çıkan adamların düşmeme garantisine güvenip nasıl trolllük yaptıklarını hayal bile edemezsiniz.
trdekiler kötü de olsa en azından troll çok az ve kendi çaplarında oyunu alabildikleri kadar ciddiye alıyorlar.
Mesaj tarihi:
o bizim millette içgüdü gibi bi şey ya. rezil olduğunu hissedip yırtmaya çalışmak. aslında ben rezil olmadım böyle olmasını zaten istemiştim.
kendini kandırmakta ve kendini beğenmişlikte 1 numarayızdır herhalde millet olarak.
Mesaj tarihi:
ya ben eğleniyorum aslında salakları izlerken bi de hayat nebat meselesi haline getiriyorlar oyunu güldürüyorlar fekat oyunun kendisinden hiç zevk almıyorum bu sefer

chat banim olmasa yabancı rpsi habibi allah yock diyip trollemek de keyifli baya
Mesaj tarihi:
DoruK said:

offf trde plat ne kötü ya

şu liglere bi ayar çekmeleri lazım 0 lp ile 5'ten düşmemek falan kalksın

yeminle west goldda oynadığım oyunlarla tr platta oynadıklarım arasında uçurum var öyle böyle değil

tr plat 2'de 3 oyundan 1'inde afk vardı 2 lig düştüm, oyundan soğudum abi. ayrıca elo boostla falan geliyor millet benim anladığım kadarıyla çünkü 700-800 oyun atan adamların bu kadar kötü oynamasının mantıksal bir açıklaması yok yani
Mesaj tarihi:
eloboost için aynı anda oyuna girip maç satıyorlar genelde,yani doğrudan bir boost yok.

arkadaşını karşı takıma geçirtip,feedleyerek falan oyun kazanıyorlar.diamond'ta bile tonla adam var böyle tespit edilmiş(tespiti yapanlar oyuncular,nasıl bir ceza alıyorlar ya da ceza alınıyor mu bilmiyorum),hatta turnuvalara katılan takımların birinden 2 oyuncu yapmışlığı var,arkadaşını diamond çıkarmak için.
Mesaj tarihi:
çogzel maç vardı CLG vs TSM . lol streamlerinde gördüğüm en yüksek izleyici sayısına ulaştı , 250k viewer vardı twitch'te.

TSM çok güzel oynadı, vod'lardan izleyin mutlaka.
Mesaj tarihi:
tsm muhtemelen en çok taraftarı olan takım.clg hiç karşılık veremedi,early game biraz salaklandılar ama sonrasında kolay aldılar bence maçı.dişli bir rakip olsa tsm kaybedebilirdi bu maçı.
Mesaj tarihi:
uzun zamandır favori takımım TSM benim, bunda oddone'ın etkisi büyük. adamın tipi kayık falan ama gayet güzel oluyor streamini izlemek, neden o talent treeyi kullandım, niye bu itemi aldım, tıkır tıkır anlatıyor. her streaminde başka bir şey öğrenebiliyosun, eğlenceli de kamil :)
Mesaj tarihi:
uu sıradaki maç da güzel

curse vs dignitas. 2. sevdiğim lol streamerı Voyboy, emo saçına, şişmanlığına rağmen iyi eleman :) StVicious da iyi jungler ama dignitas alır diye tahmin ediyorum, daha formdalar.
Mesaj tarihi:
autoattack yaparken bir sürü minion kaçırdı lanedeyken özellikle siege minionları.
bi de zacle 1v1 yaparken kullandığı ultimate rezaletti. splitpush u da hiçbir işe yaramıyor şimdiye kadar.
Mesaj tarihi:
voyboy ve stvicious iyidir de, curse takım olarak kötü zaten. bir de voyboy ne zkime tryndamere aldı onu anlamadım, aylardır izlerim ilk kez tyr aldığını gördüm, onu da turnuvada yaptı.
Mesaj tarihi:
tsm vulcun'ı, dignitas da curse'ü yensin. 3.lük maçında da dignitas vulcun'ı yensin dünya şampiyonasına gitsin. bu arada curse disband olsun hepsine uyuz oluyorum.
enm yorumlamam bu kadar.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...