Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Arayan/çağrı bırakan gizli numaraları öğrenmenin bir yolu var mı? Yanlız öyle "savcılığa dilekçe ver oluyor" gibi değil, fazla uğraşmadan yapılacak bir şey... Gerçekten önemli de...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 digital ev telefonlarında arayan numaraların gözükmesini biliyorumda cep telefonlarında gizli numaralarınkini bilmiyorum...sanırım gözükmüyo hiç bi şekilde...[signature][hline]Fenerbahçeli olma kursumuz açılmıştır 10:00 Kurs kontejyanımız dolmuştur 10:01 Istek üzerine delikanlı olma kursumuz açılmıştır Tüm Gs lileri çağrıyoruz sizlere ücretsiz... Ahanda Resmim: http://album.paticik.com/index.php?op=3&id=5164 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Ya arkadaşa sordum da savcılığa dilekçe mi ne verince döküm halinde veriliyormuş ama ben daha basit bir yöntem arıyorum :)[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Ablan turkcellde caliscak,arayan numarada turkcell olcak bende oldugu gibi , ozaman buluyosun, buda bi yol hani.[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Koli BasiliQQr]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Hah tam zamanında açmışsın valla beni de arayıp duruyo bi numara yarım saattir.[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Volfied, 15 Ekim 2004 13:39 tarihinde demiş ki: kucuk emrah ile aranda bi fark var elvyn kucuk emrah kurgusal bi karakter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Bulursan banada haber ver.Tipin biri sürekli abidik gubidik şarkılar dinletip taciz ediyo :)[signature][hline]msn/mail|mail|icq Hayat,silgi kullanmadan resim çizme sanatıdır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Ya benim 5 yıllık bi sapıgım var.her gun arar sesimi dinler kapar..Oglancımı ne.. Harbi bi yolu yokmu ya?[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ...... bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Ast aynı kaderi paylaşıyoruz galiba :) Ahah benim no ya da bakacak biri lazım.[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 YA Turkcell de bi yere yollıyınca yolluyodu numarayı galiba ama hatırlamıyorum ki tam olarak bakarım bi bulursam söylerim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 said: Suark, 04 Aralık 2004 00:03 tarihinde demiş ki: Ya benim 5 yıllık bi sapıgım var.her gun arar sesimi dinler kapar..Oglancımı ne.. Harbi bi yolu yokmu ya? Niye hemen kötü düşünüyosun? Belki de hayranın bir kızdır, seni görmüş ve hatta belki de her gün görmekte ve karizman karşısında ezilip sana açılamamakta o da böyle telefondan sesini duyarak mutlu olmaktadır, belki de onu bu hayata bağlayan tek şey senin bir "alo" bir "merhaba" demendir? Çok mu şiirane oldu :[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 said: Suark, 04 Aralık 2004 00:03 tarihinde demiş ki: Ya benim 5 yıllık bi sapıgım var.her gun arar sesimi dinler kapar..Oglancımı ne.. Harbi bi yolu yokmu ya? [polyanna mode on] Belkide cok güzel bir kizdir o sapik olan?[/polyanna mode off][signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Koli BasiliQQr]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 said: Cico, 04 Aralık 2004 00:04 tarihinde demiş ki: YA Turkcell de bi yere yollıyınca yolluyodu numarayı galiba ama hatırlamıyorum ki tam olarak bakarım bi bulursam söylerim.... Valla öğrenirsen çok sevinirim. Bu arada hattım Turkcell. Yazmayı unutmuşum yukarda[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 ya biri vardı ole..aradı 1-2 kere..Aradım tekrar su diyalog gecti -Alo?kimsiniz(o tabi bu) -Nasıl kimsiniz arıyan sensin sen kimsin -Yannıs numara herhalde. -nerden buldun numaramı? -Siz kimi aramıstınız? -ya sen kimi aramıştın be? çat... kız oldumu konusuyor.[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ...... bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 ahha muhabbete gel :)[signature][hline]msn/mail|mail|icq Hayat,silgi kullanmadan resim çizme sanatıdır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 said: Maedhros, 04 Aralık 2004 00:02 tarihinde demiş ki: Bulursan banada haber ver.Tipin biri sürekli abidik gubidik şarkılar dinletip taciz ediyo :) abicim bizim arkadaşın telesekreter e de televizyonu kaydetmişler...haberler felan o geldi aklıma :D[signature][hline]Fenerbahçeli olma kursumuz açılmıştır 10:00 Kurs kontejyanımız dolmuştur 10:01 Istek üzerine delikanlı olma kursumuz açılmıştır Tüm Gs lileri çağrıyoruz sizlere ücretsiz... Ahanda Resmim: http://album.paticik.com/index.php?op=3&id=5164 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Bizim arkadaşın telesekreter geldi kalıma. Direk kaydetmiş sesi "Alo" diye açılıyo telefon tam "selam" vs diye girecekken "Eheh bu bant kaydı aslında, nası kekledim sizi, ben yokum aha bip sesi:" diyodu :D[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 abimin soyle bi kaydı vardı.. Arıyosun. -Alo?(sen) -alo? -Alo -alo? -hakan naber -aloooo? -ya duymuyomusun? -aloooooooo? heheeh[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ...... bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Adım Hakan. Türk Hava Yollarında pilotum. Yaw kardeşim alt tarafı şunun şurasında bir sefer listesine bakacaksın hepsi bu[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Merhaba, karımla ben şu anda meşgulüz. Karım aşağı yukarı yapmayı seviyo, ben ise ileri-geri. ... Dişlerimizi fırçaladıktan sonra sizi ararız. *bip*[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Volfied, 15 Ekim 2004 13:39 tarihinde demiş ki: kucuk emrah ile aranda bi fark var elvyn kucuk emrah kurgusal bi karakter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Alo? buyrun turk hava yollarıİstanbul trabzon arası ne kadar surer? Bir dakika ba..(bu sırada) teşekkurler çat..[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ...... bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Da bakalım bu arada Turkcell'e mail yolladım, böle böle diye, dökümü istedim. Bakalım ne diyecekler. Yetkililer en kısa sürede benimle temas kuracakmış :)[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 e-maili bana da versene[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Volfied, 15 Ekim 2004 13:39 tarihinde demiş ki: kucuk emrah ile aranda bi fark var elvyn kucuk emrah kurgusal bi karakter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 said: Rewendor, 04 Aralık 2004 00:27 tarihinde demiş ki: Yetkililer en kısa sürede benimle temas kuracakmış :) ühü rewide kaybettik :)[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ...... bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 turkcell.com.tr de "bize ulaşın" var orada kutu doldurup yolluyorsun ben öyle yaptım. Eheh yok merak etmeyin, herkes düşer ben düşmem :)[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar