Suark Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Ya demin düşündümde neredeyse pati de her üniversiteden adam var.E patide universiteye girmemiş adamlarda var.. Bence unv.lerimiz hakkında goruslerımızı ve fikirilerimizi yazalım onlara tercihlerinde yardımcı olalım. ne dersiniz?[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ...... bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 gazi ye girme =)[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Gelin hacettepeye. Dağın başı ama guzel. :)[signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 ya bu şekilde degil ama.. Duzgun bir şekilde nedenleri yaşadıklarınız sorunlar +ları -leri fln.. bolmunuz diger bolumlerı hakkında dusuncelerınız kampus imkanları yurt imkanları..[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ...... bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Bencede akıllıca. Benim üniden başlatayım hatta :) İstanbul Bilgi Üniverstesi: Hertürlü insanın olduğu üniverste. Özenti sarı saç prototip kızlar ve tommy hilfiger üniformalı insanlardan rockçısına , alternatifine ve mütevazisine kadar herkesin olduğu üni. Bundaki en büyük etken büyük oranda verdiği burslar yüzünden hertür yaşam koşulundan insan gelmesidir. Eğitimi bence mükemmel ve birçok radikal öğretmenleri ve yöntemleri var.(örn: ingilizce hazırlıkta yazdığımız her yazının öğretmen tarafından cdye okunarak dinletini geliştirmek ve yanlışını anlamak gibi) Hazırlık Sınıfı: Özellikle birçoğunun başına bela oluyor. İngilizceniz hiç yoksa ASLA Bilgi Üni seçmenizi tavsiye etmem , sonuçta 1 yıl gibi bir sürede reading , writing ve listeninginizi geliştirmeniz çoook zor. (birçok örneğini gördüm) Dolapdere ve Kuştepe olmak üzere 2 kampüsü var ve mekan olarak ikisinide birbirinden bok. Geçen ay çingene kadının biri yanıma geldi ve uyuşturucu satmak istedi , düşünün yani :) Ulaşım olarak çok rahat Dolapdere kampüsü taksime 10 dk. Ayrıca herzaman taksim akmden shuttle kalkıyor. Eğitim ücreti oldukça pahalı , 14 milyar [signature][hline] Wow Beta Server-9 Hellnar (Undead Rogue) -R.I.P Wow Beta Server-9 MeEatGnome (Orcish Shaman) -R.I.P For The Horde!!! [Bu mesaj _Dalamar_ tarafından 30 Kasım 2004 20:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Evet çok güzel olur topicin devamını diliyorum (:[signature][hline]msn/mail|mail|icq Hayat,silgi kullanmadan resim çizme sanatıdır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 hacettepe: ismine aldanıp ahım şahım bişi sanmayın, en geç 1-2 sene içinde anlıyorsununuz ne kadar dallama bir okul olduğunu. ) herşeye rağmen hacettepenin kötünün iyisi olduğunu da unutmamak lazım ama ([signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Hmm. universite dediğim gibi dağın başında(beytepe kampusu[çoğu bölümün olduğu kampüs]). Ancak şu anda tamamlanmak üzere olan metro sayesinde ulaşım sorun olmaktan çıkacak gibi. Yurtlara falan gelince, hacettepenin kendi yurdu var. Nasıl bilmiyorum. Ancak bir de öğrenci evleri adı altında yurt gibi evler var. Genelde 2 kişilik sanırım. Orada kalanların hepsi memnun. Hem de uninin dibi olduğu için ulaşım sorunu yok. Ancak şehre inip geri donmek sorun olabilir. B u kadar.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 İtü Eğitim olarak gayet iyi diyebilirim. Hocalardan aldığınız eğitim o kadar olmasa bile çevrenizde sürekli zeki bilgili düşünen insanlar olduğu için kültürel olarakta çok gelişiyorsunuz. Ben Mimarlık fakültesindeyim Entas öğrencisiyim. Bütün hocalar olmasa bile en azından bazı hocalarımız gerçekten kaliteli. Yani etrafınızda görmeye alıştığınız şeyleri bambaşka görüp bambaşka yorumluyorlar. Birde Endüstri Ürünleri Tasarımını düşünen arkadaşlar varsa odtü ve itü arasında tercih yamak zorunda kalcaklardır( Anadoluda var tabi birde puan olarak itü odtü yakın olduğu için söyledim.) Ben İTÜ yü tercih ederdim çünkü itü direk istanbulun göbeğinde insanlarla içiçesiniz mesleğiniz için bu çok önemli bir şey. Tasarım, araba, bilgisayar gibi bizim için çok önemli fuarlar istanbulda. Odtüde kampüs içinde yaşladığınız için çoğunlukla öğenclerin yüzlerini görüyorsnuz ve bu aslında göründüğü gibi iyi bir şey değil. Yurt olarakta ben Vadi(IMKB) yurtlarında kalıyorum yurt standart ların çok üstünde diyebilirim 175 aylık 3 kişilik odalar. internet(en hızlısından) 24s sıcak su... gibi çok güzel yönleri var. Hemek konusunda biraz sıkıntı çekiyoruz o kadar. İtü gerçekten düşünülmeis gereken bir üniversite herkese tavsiye ederim. (Bu arada söylemedim itüyü seçmek için çok nüyük bir neden daha taşkışla ve onun güzel kızları :)) [signature][hline]Elleme orama burama ya! [Bu mesaj Lixad tarafından 30 Kasım 2004 20:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 ist. üni güzeldir.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Koç Üniversitesi: Kampüs: Şehre biraz uzak sarıyerden taksi ile 5 milyon..(ki servisler var) Kampüs baya yeterli ramazan ayı hariç her hafta 1-2 parti ve ya festival oluyor. Kampuste spor salonu mevcut her şey var içinde;aikido bile yapıyorlar ama havuz yok o biraz kotu.. Okulda her sınıfa içersine dolu olmaması kaydıyla girebiliyorsunuz;Her sınıfta sinema izleyebilorsunuz hepsinde dolby var maaşallah :).(aynı şekilde lablerde açık 24 saat) İstanbulda ilk kar buraya düşüyor (daha ne olsun:)) Yurtlar=Koçta okuyorsan yurtta kalacaksın..O kadar luks degil ama inanılmaz serbest.Hiç bir kısıtlama yok sadece internet bağlantısı biraz yavaş.Her turlu olanak var ama yurt sayısı biraz az. --- Dersler en gec 4-5 gibi bitiyor ki bazıları 75dk.. Okulda burs kazanmak gibi bir olay yok ne yazıkki.Sadece master için kazanabiliyorsunuz yoksa burslu girmeniz lazım. Okul nufusu 3000;1200'u yurtlarda zaten;o yuzden arkadaş ortamı iyi.. İnsanların arasında pek ucurum yok burda;(kulturel seviyede) varsa bile istisna denilecek kadar az..Genel olarak duzgun adamlar ve kafa kızlardan oluşuyor.(tabi goreceli bir şey).. sarışın+solaryum olayı biraz azalmış(geçen yıl daha çokmuş). Eğitim konusunda lider oldugu soyleniyor ama tabi çok saçma çunku bunu soyleyenler sadece yazılmış makalelere bakıyorlar;Yanı bir şeyi bilmek ayrı ogretmek ayrı. Yemek: Yemekhane ve kantinleri cep yakmıyor. Doner corba kofte waffle bilem var :) Yaşanabilecek problemler: Her şey fazla burokratik Ama sorununuz hallediliyor. Okula geldiğinizde yurt problemiyle karşılaşabilirsiniz.Boyle bir durum olursa iyice bastırın.Aslında eskiden olmuyormuş ama bu yıl goreve gelen bi herif var beceriksizin biri o sıcıyor tum işlere. Annenizi babanızı olmadı icinizdeki nefreti salın duzelier problemleriniz.. Okulda oryantasyonu(tanıtma) yapan mentor(anlamını bilmiyorum yapan ogrenci işte)size inanılmaz yardımcı oluyor.Dedigim gibi ogrenci ortamı cok guzel.. edik:Eklentiler [signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ...... bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya [Bu mesaj Suark tarafından 30 Kasım 2004 20:45 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Suark tarafından 30 Kasım 2004 20:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyhenn Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Bahçeşehir Üniversitesi Fen bölümleri Bahçeşehir, EA ve SOS bölümleri ise Beşiktaş Kampüsünde bulunuyor. Üniversitemi tanıtmaya ilk önce idare ve eğitiminden başlayayaım. İdare Gözlerde yerleşen Özel Üniversite imajına uymayan, gayet bilinçli ancak şu sıralar sorunlu bir idaresi var güzelim üniversitemin. Ama anlayışlıdırlar ve fazla sıkıntı çekmezsiniz. Eğitim Bu okula girmeden önce baya tereddütlerim vardı. Benim de kafa kazımışlar Özel üniversiteler şöyledir böyledir diye. Doğal olarak insan özel üniversite bana pek verim sağlamaz diye düşünüyor. Üniversitenin ilk günü hazırlanan toplantıda gördüklerim daha ilk günden kafamda yerleşen tüm bu kötü imajların silinmesine neden oldu. Hocaların sıcaklığı, hatta öğrencilerin önünde birbirleriyle uğraşmaları etkiledi beni. Ama tabi bunlar küçük şeyler. En önemlisi de tanıdığım bir çok Hocanın orda olmasıydı. Başta Televizyon'daki AB hakkındaki çalışmalarını ve yorumlarını izlemekten haz ettiğim Eser Karakaş. Öğretim üyesi olan Ali Kırca. Ve cidden kendini kanıtlamış ve verimli olduğunu düşündüğüm onlarca kişi. Yerleşim - Ulaşım İki kampüsümüz mevcut. Ve bence en güzeli de Beşiktaş kampüsü. Sadece yeri bile yetiyor aslında. Olanak bakımından Bahçeşehir Kampüsü sınırsız ancak yakında Bahçeşehir Kampüsü ortadan kalkıyor ve cümleden Beşiktaş'ta yerleşiyoruz. İki kampüs birleşecek. Beşiktaş'taki yerimiz ise Üsküdar Vapurlarının ve eski DGM'nin arası. Denize sadece 5 metre fln. Boğaza karşı üfür üfür yani. :) İmkanlar İmkanlar bol ve gittikçe de artıyor. Bahçeşehir Kampüsündeki öğrencilerin müzik için Stüdyo taleplerine yetkili öğrenci grubuna verdiği 15bin dolar ile karşılık veren ve sorumluluğu öğrencilere bırakan bu olayın etkisi hala üzerimde :) Ben şahsen burslu oluyorum ve memnunum. Tabii kötü yanları yok değil. Kara Lekeler -Okulun özellikle de Beşiktaş kampüsünün küçük Laila havası verdiğini. -Kantininde Kumpir'den Ev yemeklerine kadar herşeyin bulunması ama bunların ciks fiyatlara taabi gelmesi. -Okulda siyaset kavramının olmamasını unutmamak gerekir. Akıldan çıkmayanlar: -Kızlar -Boğaz Manzarası -Konumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 böyle bir konu önceden açılmıştı gibime geliyor sanki biri arasa bulsa (evet ben uşengeçim)[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 ya armak degilde üni adını yazıon kesinbişeyler çıkar :D[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 aptal okulum hakkında (çankaya nüi) yazı yazmaya üşeniom :) merak eden varsa www.cankaya.edu.tr ye bakabilir :) . İlla öğrenmek isteyen varsa , bana pm atsın , üşenmediğim bir gün yazarım :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 sticky alalım :)..[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ...... bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyhenn Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 said: wildpervert, 30 Kasım 2004 21:05 tarihinde demiş ki: ya armak degilde üni adını yazıon kesinbişeyler çıkar :D Çılgınlık yapmayalım lütfen :) Burda el altında toplanması varken..[signature][hline]--- God is in the TV --- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Hacettepe'yi niye beğenmediniz anlamadım :p , ODTÜ'de yaşıyorum sayılır , yıllardır ( evin dibinde , sürekli gidip geliyorum bir de lisesinden mezunum zaten ) , hiçbir farkı yok. Soğuksa ODTÜ'de soğuk , kendi bölümüm için söyleyim , ODTÜ fizik le bizim sınavı karşılaştırdım , bizimki daha zor , gerçi ikisi de kolay ama bizimki daha zor. Daha ne olsun işte herşey güzel. Sosyal aktiviteler desen , bir sürü şey var. Özellikle 1907Unifeb :) . Ben memnunum gayetten[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD Paticik StarCraft Forumları --**-- SATILIK FENDER SQUIER --**-- Not : İki gündür okumadan bana cevap yazan insanlarla muhatap oluyorum. Konuştuğum kelimeleri , cümleleri özenle seçiyorum , karşıdakini rencide etmeyecek şekilde yazmaya çalışıyorum. Ama en ufak yazdığım uyarı mesajında agresif tavır sergilemiş , hakaret etmiş oluyorum. Notum şudur ki , bundan sonra okuma bilmeyen , veya okuduğunu anlamayan , benimle muhattap olmasın , özel mesaj atmasın. Bende kendisini rahatsız etmem zaten daha fazla . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 said: NuKe, 30 Kasım 2004 20:27 tarihinde demiş ki: Gelin hacettepeye. Dağın başı ama guzel. :) Nesi güzel bir şeyler güzelde ben 1.5 senedir ben fark edemedim mi ?!!?!? tek güzel şey bölümdeki T2 bağlantı benim açımdan gerisi yalan[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 ITU. Yurtlardaki 150kb/s'ye varan, aylik 30 milyona internet.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Bizim hacettepe yurtlarında sadece dial - up var :D[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 said: Baggio, 30 Kasım 2004 21:30 tarihinde demiş ki: ITU. Yurtlardaki 150kb/s'ye varan, aylik 30 milyona internet. öhü öhü aylık diil baggiocum yıllık olcaktı o :)) Ha bide ben bayadır 300-400 kb/s alıyorum :) tabi aradığıun herşeyi bulabileceğin ağı saymıyorum bile 4mg/s :)) [signature][hline]Elleme orama burama ya! [Bu mesaj Lixad tarafından 30 Kasım 2004 21:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 said: Baggio, 30 Kasım 2004 21:30 tarihinde demiş ki: ITU. Yurtlardaki 150kb/s'ye varan, aylik 30 milyona internet. orda 10mb goren arkadasım var ole dio hatta biri 20 gormus..ama sanırım bu yurt arası..olmaz ole şey dedim cunku :)[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ...... bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 dial-up gene iyi :) bizim okulun sözde 2mbit bağlantısı var ancak söürüldüğü ini 438byte la falan down yapabiliosun ancak :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Abi isterse saniyede 1 gbla çeksin yurttan kendi evin gibisi yok ya :) Yok gece 1 den sonra girmek yassah yok oda arkadaşın gay çıkıyor :P[signature][hline] Wow Beta Server-9 Hellnar (Undead Rogue) -R.I.P Wow Beta Server-9 MeEatGnome (Orcish Shaman) -R.I.P For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar