Litminov Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Odamda hoparlör yüzünden müzik dinleyemiyorum. Şöyle rahatça müzik dinleyebileceğim f/p oranında en iyisi diyebileceğiniz bir kulaklık var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Ucuz derken? Philips Downtown bence ucuz kulaklıkların kralıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 ya hadi güncel bir kulaklık başlığı olsun bu. ucuza yurt dışından alabileceğimiz siteleri falan koyun marka model önerin de kulaklığımız olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Şimdi 100 liraya alabileceğim en iyi kulaklık bu mu? http://www.teknosa.com/urunler/110261462/philips-shl5605gy10-citiscape-downtown-kulaklik?fp=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 En iyilerden. Daha iyisi vardır ama ben kullanmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar