Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Black Sails (2014) - Starz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yok dayanamıyorum ya bomboş. bi bölümde lezbiyen karının düş kırıklıkları, diğer koca bölümde 45 dakika gay disappointment, 50 dk konuya sıfır katkısı olan diyaloglar, 2 dakika falan harekete geçme.

humans başlasa keşke :( ya da black flag oynim.
Mesaj tarihi:

max

dünya kadar malın olacağına sözünün kanıtı resmen. aksanından başlayıp davranışına kadar bütün hücrelerimle biri vursun indirsin şunu diyorum.

Mesaj tarihi:

s4e10_Finale

guzel bitti baya direk TA baglandi temiz tekrar tekrar ada ayni kisirdonguye girmeden.

ama sezon sonu 9. bolumdu net, 10 bolum dizinin sonuydu son kalan acik uclarida birlestirelim diyerekten.

birde "mark" reed'e yakindan bir daha bakin sdf.

bunu hulu almis haklarini gerci belki 10. bolumun en sonundaki yerden yeni hikaye vs ile devam ederler belli olmaz tabi ama bunun kadar iyi bisi cikmaz tabi Silver, Flint vs saglam karakterler olmadan.

Mesaj tarihi:
güzel final olmuş.

spo

beklediğimden "mutlu" oldu sonu heh. Hani çok daha depresif bitecek diye beklemiştim. Flint'in sonu tabii Silver'ın yalanı da olabilir Madi'ye ama olmasın sdf.

Flint'in Silver'la sondaki konuşması da çok iyiydi. Toby Stephens'a bi emmy versinler.

Bide Mary Reed'i direk Max yaptılar diye düşünmüştüm hep, en sonda onu da görmek hoştu Rackham la Anne Bonny'nin yanında.

bi sezon da treasure island çekseler gider aslında. Mini series yapsınlar.
  • 3 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:

Geriye donup bakinca, insani daha iyiye gidecek diye umutlandiran ama bir turlu karsiligini veremeyen bir yapim olarak kalmis kafamda. Bir bolum cok iyi, 2 bolum tirt formatinda gitti hep, neyse sonunu bir yere bagladilar ama devami gelmedi.

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...