nienna Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 yok dayanamıyorum ya bomboş. bi bölümde lezbiyen karının düş kırıklıkları, diğer koca bölümde 45 dakika gay disappointment, 50 dk konuya sıfır katkısı olan diyaloglar, 2 dakika falan harekete geçme. humans başlasa keşke :( ya da black flag oynim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 bunu izliceğinize açın pron izleyin, bundan daha sağlam konu vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=TqDsMEOYA9g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 max dünya kadar malın olacağına sözünün kanıtı resmen. aksanından başlayıp davranışına kadar bütün hücrelerimle biri vursun indirsin şunu diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 abi allah pamiklerinden razı olsun gerçekten her sahnesinde kürekle vurasım geliyor benim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 3x9 vane reis :'( dizinin en delikanlısıydı. çok üzdü. orospu eleanor da ölsün lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 ben yeni başladım da sardı gibi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 ya sarıyo sarmasına rezalet değil ama potansiyel harcanmış 3x9 vane karizmasını çıkarıp blackbeard ı eklediler resmen bi diziye 2 ADAM fazla gelcek demiş senaristler ne gerek vardı halbüse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 S04E08 Treasure Island a baglanicak diye simdi 2 bolum daha surunecegiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 ve son bolumde "cikti". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 bitti lan :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 dizi finalimi sezon finalimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 dizi finali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 s4e10_Finale guzel bitti baya direk TA baglandi temiz tekrar tekrar ada ayni kisirdonguye girmeden. ama sezon sonu 9. bolumdu net, 10 bolum dizinin sonuydu son kalan acik uclarida birlestirelim diyerekten. birde "mark" reed'e yakindan bir daha bakin sdf. bunu hulu almis haklarini gerci belki 10. bolumun en sonundaki yerden yeni hikaye vs ile devam ederler belli olmaz tabi ama bunun kadar iyi bisi cikmaz tabi Silver, Flint vs saglam karakterler olmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 flint falan ne oynadı abi ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 güzel final olmuş. spo beklediğimden "mutlu" oldu sonu heh. Hani çok daha depresif bitecek diye beklemiştim. Flint'in sonu tabii Silver'ın yalanı da olabilir Madi'ye ama olmasın sdf. Flint'in Silver'la sondaki konuşması da çok iyiydi. Toby Stephens'a bi emmy versinler. Bide Mary Reed'i direk Max yaptılar diye düşünmüştüm hep, en sonda onu da görmek hoştu Rackham la Anne Bonny'nin yanında. bi sezon da treasure island çekseler gider aslında. Mini series yapsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Haziran 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2020 4. Sezon cikarken ara vermistim. Simdi komple bastan aliyorum. Su kerhane entrikalarindan baymadan nasil izlemisim acaba o zaman. Hele su max denen kari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 Umarım ölüyodur dizide. Çıktığı her sahneyi geçiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 Geriye donup bakinca, insani daha iyiye gidecek diye umutlandiran ama bir turlu karsiligini veremeyen bir yapim olarak kalmis kafamda. Bir bolum cok iyi, 2 bolum tirt formatinda gitti hep, neyse sonunu bir yere bagladilar ama devami gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2020 bitirdim, yolculuk güzeldi ama sonu tatmin etmedi. belli karakterler için diyalog ve karakter gelişimi olarak breaking bad'in yanına koydum bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar