Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

IzmIt Pati buLu$maSI (Tanisma . geYIq . Sohbet)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet arkadaslar.

5 Aralik 2005 Tarihleri arasinda yapmayi dusundugumuz bu Sosyal Pati Faaliyetine Tum PatiLer davetlidir.

Amacimiz : Pati Kardesler olarak birbirmizi daha iyi tanimak , kaynasma =) , sohbet , ne sohbeti (valla siyasetten bahsedecek degiliz.UO . SWG . WOW . EverQuest . Halflife vs kisacasi oyunlardan , oyun anilarimizdan yada paylasmak istedigimiz baska dusuncelerden , geyik , bi pati ne baska ne konusa bilir =) )

Neler yapabiliriz = Sehir disi gelebilecek arkadaslar olursa onlari tum konuk severligimizi gostererk Ismitimizin tarihi guzelliklerini , eserlerini gezdirirz =) . kafamiza gore bi yerlere gideriz en olmadik bi Nargile Cafe , yada kofteci Mehmet amcanin dukkani :p ve zaten toplanildiginda ortak fikirler sonucunda yapabilecegimiz bir cok aktivitede olabilir.

Her neyse uzun lafin kisassi herkezi bekleriz.

Gelecekler = Dragonmax ,wraog,blackchaos,BEN =)

Tarih ve Saatler ile gelecek kisilere bagli olaraktan oynaya biliriz.

Simdilik Boyleyiz Hadi bakalim.....[signature][hline]||Hisar Oyun[b]||
Mesaj tarihi:
BAkınız arkdaşlar biz ankara bulusması yapıorus die millet özenip bizim yaptığımızı yapıo :) (şaka tabii yanlıs anlamayın :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Bir pati kardesimizin sözüdür...
Öhöm Öhöm ben :)
Mesaj tarihi:
kıskanç izmitliler sizi :) bu arada 05/06/2005 izmitte olursam gelirim :) ama 2004 de ankaradayım gelemem :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
zgrw, 29 Kasım 2004 18:30 tarihinde demiş ki:
kıskanç izmitliler sizi :) bu arada 05/06/2005 izmitte olursam gelirim :) ama 2004 de ankaradayım gelemem :)

ehuehue cok pis kiskaniriz =p bu arada tarihi

4 Aralik 2005 (Cumartesi Gunune cektik)

Saat = Mechul =) du bakalim gelebilecekler uygun bi saat icin pm atsinlar bana[signature][hline]||Hisar Oyun[b]||
Mesaj tarihi:
Bide bu katılacak gençlerin yaş ortalaması kaç?Aralarında ak sakallı dede gibi sırıtmayalım?[signature][hline]" What is a lifetime of servitude next to an eternity of damnation? "
Mesaj tarihi:
ya su esprıyı yapmayın her sene ya..
11:59 da tuvalete gırıp 12:01 de cıkarlar sora da "1 sene sıctım ulan eheuhe rahatladım oh daha hayatım boyunca sıcmam" derler sınır olurum :)[signature][hline]Let me in, I'll bury the pain...
Mesaj tarihi:
abi annatmadım sanırım. yada benim kafa 1500.

31.ARALIK.2004 saat 24.00 dan sonra 01.OCAK.2005
olmayacakmı?

5 gün sora 04.ARALIK.2004 deilmi?
o zaman 05.ARALIK.2005 e 1 yıl 4 gün yokmu?

benle kafa mı buluyosunuz yaa?! Ya da 1 sene öncedenmi ayarlıyosunuz??![signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!!
P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun.
Seni unutmicaz Windshade...
"Ölüm dediğin budur perde arkasından haber,
hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."

[Bu mesaj Chiptech tarafından 29 Kasım 2004 21:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Olm Şeref.
İçip içip sarhoş olucan,kusucan ortalığa,ondan sonra da başımıza kalıcan :P[signature][hline]" What is a lifetime of servitude next to an eternity of damnation? "
Mesaj tarihi:
said:
zgrw, 29 Kasım 2004 18:30 tarihinde demiş ki:
kıskanç izmitliler sizi :) bu arada 05/06/2005 izmitte olursam gelirim :) ama 2004 de ankaradayım gelemem :)
vurguladım bide :) utan newbie utan :-P[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
GM-Newbie, 29 Kasım 2004 16:33 tarihinde demiş ki:
Evet arkadaslar.

5 Aralik 2005 Tarihleri arasinda yapmayi dusundugumuz bu Sosyal Pati Faaliyetine Tum PatiLer davetlidir.

biz icmeden sarho$ oluyoruz arkadaslar bknz =p[signature][hline]||Hisar Oyun[b]||

[Bu mesaj GM-Newbie tarafından 29 Kasım 2004 21:45 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...