elvyn Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 :tebrikz:[signature][hline]john the insane fork.
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 pörtlek?[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Hepi pörtlek Lin[signature][hline]İmza buysa Kral benem
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mutlu yıllar.[signature][hline]- Herkese benden çay, Şakir'e yok. - Ne demek Şakir'e yok!? - Yok işte, sen kazana düştün.
-Nae Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mutlu yıllar.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim!
DoguJr Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 hepi börttey tu yu[signature][hline]D&C Online Forum
Mix Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 iyi ki dogduun[signature][hline]Hoşuna mı gitti?
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 iiki doğdun[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım
Black_Lupin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Nice mutlu senelere[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! |
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 :tebrikz:[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls [Bu mesaj Penthesilea tarafından 03 Aralık 2004 15:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Jezreel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 lord kanka bi gün bize gelde pasta keselim :P vodoo iyiki doğmuşsen[signature][hline]-- Neyim Var Ki Hackten Gayri -- KIST Clan
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Hepi Pörtlek KArdes...[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :)
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 mutlu yıllaar.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
screamer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 :tebrikz:[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken)
Öne çıkan mesajlar