Killer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 annem sipastik bi biocleaner almış okumadan sıktım sonra sildim. mal gibi iz kaldıi sonra hafif suyla sildim yine iz kaldı. what do? mal gibi direk sıktım evet cam isliyosun sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 sometimes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 baya zor algılanabilen hafif pembe bişey oluştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Agartici mi abi o? Ya cizdin ekrani ya da erittin kaplamasini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 yok ekranı çizmedim sağlam duruyo ekran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Microfiber bez + antistatik ekran temizleyici solusyon al. Hatta ismi "The Solution" olani var, bauhausta teknosalarda falan var. Onunla temizle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 camsil yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 ya ekranın içine giriyorum bişey görmek için de normal gibi bana mı pembe pembe geliyo anlamadım. nası anlıcam onu. sanki hafif pembelenme var gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 rahatsız etmiyo ama anlamıyosun normalde. odaklanınca var mı onu da bilmiyorum varmış gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Beyaz sayfa ac, parlakligi azalt , incele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 ıslak mendil sonra peceteyle mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Czentovic said: ıslak mendil sonra peceteyle mis aynen çok ucuz etkili çözüm (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 temizlemekte sorun yok zaten sanki si ldiğim yerlerde bişeyler oluştu. anlamıyorum ama tabi bakınca. yani pixellerin içine o kadar girince göz yanılgısı da olabilir ilk sildiğimde iz kalmıştı şimdi hafif ıslak havluyla sildim iz falan yok. sıkıntı yok heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 the solution olanın spreyinden sık ama sakın dandik "mikrofiber" bezini kullanma, çiziyor. deri güderi al bi tane yapı marketlerden. ekranı solüsyonla nemlendirip öyle sil. ilk günkünden daha iyi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 şundan kullanıyorum ben. solüsyonlu ıslak mendil gibi birşey http://www.kozmedshop.com/?urun-16502-Hops-Glasses-Cleaning-Wipe-20Adet.html bir sıkıntı teşkil etmez herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar