Chemical Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 böyle neblim pc buddy gibi ekranın sağ kenarında minicik bi yer olacak sürekli yorum yapacak neblim mesela geri dönüşüm kutusu 300mb yi geçiyor oradan şey dicek "hoca geri dönüşüm olayını abartmışsın gene 300mb civarı birşey olmuş silsene artık şunları" falan dese neblim mesela yüklüyken birisi pr0n a girerse "oo gene pr0n yapıyoruz dur bende historyleri sileyim" falan dese aheauea durlan çok komiğime gitti ahahaha ehehu mesela sürekli olarak bişilere tıklayıp folderler arıyınca "hayrola nooldu birşeymi kaybettin *search* yapsana" neblim yada kenarda boşluk olucak yazarak "SIKILDIM" diyince "ohoo sende amma baydın oyun oyna" dicek oyun listesi yapacak bitane neblim desktop dolunca "bunelan temizle şunnarı" falan desin yokmu böyle bir pc buddy olmadı ben yapayım esası puplic bi yer açıcan internette ingilizce olacak tabi herkez serbest olarak olasılık girebilicek mesela script bilen sürekli folder açınca uyarmasını girer bilmiyende pc buddye mesaj atma yerine girilen "SIKILDIM" falanlara girer bişiler mesela gidip internetten birisi girerken Keyword "SKTR öküz salak..." Action:"babandır" "ne diyonlan" "bak yemin ederim formatlarım" "arşivini silerim bak kafanı kırdırma" falan dicek mesela backup alıcaan tarihleri sorucak durup dururken "şş baksana backup almıyormusun sen? aldıın folder varmı göster bakiyim" şeklinde çıkacak folder seçicen işte "lan bu folderi hani backuplıyacaktın çıkar bakiyim oradan bi boş cd!" ram bitince "KAPA ŞUNU LAN! KAPA WİNAPI FALAN! ÇIK! ÇIK!! DIŞARI RAM BİTTİ DAĞILIYORUZ LAN GÖZÜM GÖRMESİN SENİ!" format atarken "haydaaa karpuz kesecektik daha durlan backupladınmı beni aloo" mesela 1dk away olunca "şş öldünmü len?" 5dk "olm öldünmü ses ver aloo mauseyi oynat bari" 10dk "olm screensaver koyar insan yanacak ekran ALOO SES VERLAN NAPIYON TVMİ İZLİON KAPA BENİ " 5gün açık kalınca "geçmiş olsun öldü kesin" falan birde sürekli internete bağlı olacak sürekli yeni olasılıklar download edicek aynı şeyi 2 defa görmen zor hale gelecek o şekilde yani:D tabi yollanılan bütün herşeyde konmuyacak filtre edilicek tabi[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 İçtin mi? Ben içtim.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 ben atarax içtim ondan galba eylenceli olur bence[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider
micha Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 ilginc[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :)
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 herkes kendi kendisinin pc buddy'si olmalıdır. :) oto-kontrol, oto-kontrol.. *!sayıklar*[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! [Bu mesaj Saeros tarafından 03 Aralık 2004 08:05 tarihinde değiştirilmiştir]
beefsteak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 bizimkiler yaparsa ole bisi durup durup **ders calismiyosun lam sen diye makineyi formatlar o.. sayki sevki ve kiz arkadaslarima filan asilir..bakkaldan bi ufak soyleyip bana alem yaptirir..kredi kartlarimla dunyayi zengin eder..durup dururken ben makinede ish yapmak durumundayken acip spider solitaire oynar..muzik dinlerken parcayi sevmedigini soleyip degistirir..iyykkk..dusundukce bi tuhaf oldum..
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Bonzi yükle bunları düşünmeye fırsatın olmasın bile.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
Slat Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 geçen gazetede okudum caponlar muhabbet eden robot yapmış.. Buraya gelince alırsın bi tane..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 ben isterim ya eylenceli olur kendin yapıcan hatta[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider
ucanadam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 aslında hepimiz biraz pc-buddy değil miyiz sorarım size[signature][hline]trgdy, 04 Kasım 2004 21:03 tarihinde demiş ki:[/b] cartmanı ne kadar seviyosunuz:hrr: Estel_Anorien, 04 Kasım 2004 23:58 tarihinde demiş ki: 3 kilo seviyorum.
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Che aşmışlık göstergeleri başlamış sende :) Koptum ya :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :)
Öne çıkan mesajlar