Fin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 kartus slotu tozlanmasın diye ben kid icarus taktım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Bu arada ben takasladim gerge ile varsa almak isteyen önceden bana bir öm atsın helalleşiriz her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 sniff sniff http://www.blogcdn.com/www.joystiq.com/media/2007/11/animalcrossing.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Ops etkileyici :( bogazim dugumlendi ciddi bi an. Banami uygun bu oyunlar anlamadim ki.. Agactan kiraz dustu aldim sattim fosil buldum arilar suratimi sisledi balik tuttum vs .. Cok salakca ama neden keyif aliyorum layn :) 3ds de olay. Elde konsol oyunu boyle olmali. Ya da polemon x ve animal crossing ciddi iyiler. Steamdigde iyi ama ... Ilginc bir havasi var nintendonun.. Wii de de boyleydi egleniyorduk osuruktan seylerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Bir süre sonra bayıcak ama bayana kadar epey zaman geçtiğini fark edemiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar