nienna Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 tartışırsan ruh hastası olursun. o kadar ezbere boş konuşuyorlar ki. dinlemek nedir de bilmiyorlar. uzak durun yani kimseyi kazanmayın anlatmayın boşverin. kafayı yedirtirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 dhın sadece ikinci el kısmını kullanıyorum ben yıllardır, diğer taraflara özellikle konu dışına girmeyeye cesaret edemedim. küçük türkiye gibi forum %90 leş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Dh a genelde bilgi almak icin girerim oda takip ettigim bir kac kisi icin yoksa konu disi burustur cope at konusma hitap kultur seviyes cok dusuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 nienna said: tartışırsan ruh hastası olursun. o kadar ezbere boş konuşuyorlar ki. dinlemek nedir de bilmiyorlar. uzak durun yani kimseyi kazanmayın anlatmayın boşverin. kafayı yedirtirler. Kimse üstüne alınmasın, kızmasın ama şu söz paticiğin %80'ini kapsıyor. Sanırımm halkımızın genel profili bu şekilde. Görüşten bağımsız olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 dh leş ya, her tür insan var ama hıyar oranı diğerlerinden çok daha fazla. ortaya bir izmarit atıyorsun, dağ oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Bura iyi ya. Nerdeyse tamamı dinsiz, muhalif görüşlü, herkes rahat. Bir işte infamous çetonun rantları o kadar bayıktı o kadar leşti ki millete akpyi savundurtturacak derecede, o da banlanmış. Dhye frmtrye direniş aşkına bile girmem ben kimse kusura bakmasın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Bende diğer forum sitelerine girmek istemem. Şurda 2-3 tane kıl adama anca tahammül ediyorum oralarda gereksiz sinir olur insan çünkü muhabbetlerini a dan z ye biliyorsun. Ayrıca facebook ta salak salak haber yazan blogları engelliyorum. Salak salak mesaj yazan kişilerin mesajlarını daha az göreyim diye birçok haber sitesi ,sayfa beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 diğer forumlara üye değilim ama hepsiyle dalga geçebilecek kadar bilgi sahibiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 ahmedinejad said: Seele said: tamam anliyorum, bende girmiyorum. ama abi eylemde olmayan sadece izleyen "sokaktaki adamin" kafasindan neler geciyor cok merak ediyorum. Pati homojen degil bir ölcü asla olamaz. bunu gerçekten merak ediyorsan iki şey öneririm. biri zaman gazetesi yazarlarını okumanı, onlar akp içindeki bir bölümü temsil ediyor böyle biraz kalender tavrı olanları. ahmet turan alkan falan. eylemdeki şiddeti de eleştiriyor hükümeti de. bir de habervaktime falan bak işte. o da böyle milli görüş kökenli kiracısına kan kusturan hacı ev sahiplerini falan temsil ediyor. tayyip'e tapan kesim bunlar. forumlar da bunların aynası işte. zaman eskıden cok fanatıktı ama bu olaylarda ılımlı takıldılar cok FAnatık olarak haber7 ve yorumlarını takip etmek yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Forumtr ye sanırım 2006 dan kalma üyeliğim var , şifre falan herşeyi hatırlıyorum. Toplam mesajım 50 yi geçmemiştir ve uzun süre girmediğimden iptal olmuş mudur bi gidip bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 abi dh çok kötü mal yuvası tam. baya da çoğunlukta gerizekalılar. geziparkında ki eylemcilerin kızlara tecavüz falan ettiğini sanıyorlar, bi kaç yanlısı düzelteyim dedim fakat dayanamadım nispeten genç kişilerin bulunduğu ortam böyleyse, oy veren yaşlı çoğunlugu dusenemiyorum bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Seele said: tamam anliyorum, bende girmiyorum. ama abi eylemde olmayan sadece izleyen "sokaktaki adamin" kafasindan neler geciyor cok merak ediyorum. Pati homojen degil bir ölcü asla olamaz. İnsanlar olayların iki-üç ağaç için yapıldığını, belirli bir liderin organize ettiği, küçük bir anarşik grubun yaygara çıkardığını düşünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 kadınlarkulubü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetped Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Bu nedir abi adam kendi resmini koymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 http://www.bbc.co.uk/turkce/multimedya/2013/06/130607_dg_muhafazakarlar.shtml http://www.bbc.co.uk/turkce/haberler/2013/06/130607_akplisecmen.shtml şunlara bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 ahmedinejad said: ben öyle yerlere özellikle girmiyorum sinir hastası olmamak için. şu karadenizli spiker kafasında milyonlarca adam var oralarda. hiç birisine laf anlatamazsın. burada onlar barınamıyor hiç olmazsa. gayet barınanı gördüm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Alnı secdeye değmemiş kişi benim başbakanım olamaz diyen kişilerle dolu diğer forumlar.. Tarihten bi'haber ancak Osmanlı kadar güçlü bir Türk devleti olduğumuzu sananlar var. DH'den birinin attığı mesaj: Aksama Ankara yanacak. Birazdan evden cikacaz. Esimi ablalarimi ve cocuklarimizi alip Esenboga havaalanina buyuk lider dunya liderini karsilamaya gidecez. Cok heyecanliyim dunya liderini karsilamaya gidecegim icin. Adam gibi adam Recep Tayylp Erdogan. Dik dur egilme bu millet seninle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Dünya lideri diyorlar çünkü dünyayı Türkiye'den ibaret sanıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 DH çok karambol bir forum sitesi. Ben oraya akıllı girip kafam karışık çıkıyorum genelde. Bu aralar araba almaya niyetlendiğimiz ve hiç bir şeye karar veremediğimiz için eşimle DH de insanların yorumlarını okuyorum. Her 3 posttan 1 tanesi karavana. O bir gerçek. Ama elektronik sigara ve araba için (düşük sınıflı araçlardan bahsediyorum sonuçta corvette yorumu okumaya girmiyorum) iyi bir site diyebilirim. Birebir kullanıcı yorumları var çünkü. Eskiden ek$i ye bakardım böyle şeyler için, şimdi DH daha kapsamlı gelmeye başladı. Sonuçta, corsa, clio, captur, stepway vs her marka model için her türlü kullanıcı yorumu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Bilgisayar yada Oyun vb. dışında şeyler için DH'ye bakıyosanız zaten suç sizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 dh ye küfür edip acc u banlatıp çıkalı bi 10 sene oldu heralde. düzelmiş olabileceğini aklımdan bile geçirmediğimden , o 10 sene boyunca 1 kere bile girmedim(yanlıslıkla linkline bile tıklamadım) o kadarda nefret doluyum hala ordaki mal yıgınına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar