paramecium Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Selam, Genelde aldığım kartlar Sandisk veya Lexar oluyor benim. İkisi de üzmedi şimdiye kadar. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Sandsik 32gb micro SD kullanıyorum çok rahatsız ediyor performansı en azından samsung note 3 ile beraber çalışmıyorlar, uyum sorunu var, çalışıyor gibi gözüksede performans düşük. hatalar veriyor. Nintendo'nun içinden lexar çıktı ondan çok memnunum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 sandiskin bir kısım memory kartında bu sorun oldu http://shiftdelete.net/sandisk-microsd-kartlarda-sorun-cikti-43619.html sandiske telefon aç sonra kartı gönder değişiyorlar.Seninkide muhtemelen sorunlu seri. Telefonuda 212 414 17 29 imiş , 414 ler normal telefon tarifesinden mi aranıyor şimdi ? reampage said: Sandsik 32gb micro SD kullanıyorum çok rahatsız ediyor performansı en azından samsung note 3 ile beraber çalışmıyorl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 aradım göndericekler yeni kart eyvallah. ilk çıkan seri hatalıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 64 GB kartları önermiyorlardı hero 3 için en son. Kartı yakabiliyormuş alet fakat sanırım senin kartta sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Onay maili geldi sandiskden bugun bekliyolar kartı 10 gün içinde yenisi gelicekmiş, vericem akşam kargoya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Hadi gözün aydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Bir de benim pokemon'u ver kargoya hazır elin deymişkene.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 aynı sorunu bende yaşadım sandisk ultra 32gb ile , verileri yedeklemeye fırsat olmadan gitti bazı klasörler , klasör adlarının başında µ karakteri çıktı , içleri boş :) sandisk supporttan ticket açtım , yarın verilen numarayı da deneyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Bende neden böyle bir şey olmadı acaba.. Sizler nereden aldınız kartları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar