sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Orçun 5 liraya söyler yerimi mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Cem Uzanı getirip yeni parti kurduralim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Fistan said: sipeyskeyk said: Hatta şöyle yapalım. Fistan İzmir'e gelsin, fistanların mekana gidelim cafe del mundo ya, ikimizi aynı anda döv. içki içmiyom diyo adam bir ara gidip içicem orada ya bayadır gitmiyorum, fistanın tipini silkeyim desem anlarlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 ne prim verdiniz şu başlığa yeter alo insanlar hayatlarıyla uğraşıyo dışarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Zoruna mı gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Bırak insanlar 2 geyik yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 sipeyskeyk said: Hatta şöyle yapalım. Fistan İzmir'e gelsin, fistanların mekana gidelim cafe del mundo ya, ikimizi aynı anda döv. insaların saatine 2 liraya çalıştırılarak sömürüldüğü mekanlara gitmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Dövmemeye söz verirsen tanışabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 ne tarz bir adam olduğunu emekli assubayın cvsini buraya koyarak dalga geçmeye çalıştığında göstermiştin. akp'ye ver oyunu ya da verme, eski mesajlarını bilen çoğu kişi sempati duymayacaktır sana. bir de olumlu olmayan tüm mesajlara gereksiz saldırganlık göstermen de gözümden kaçmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 İyi göz varmış kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 http://i49.tinypic.com/1f8p4o.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Bu arada herkesle dalga geçip emekli askerler ile geçemiyor muyuz? Adamın cv siyle değili cv sine yazdıklarıyla dalga geçmiştim, üstelik ismini vermeden. bir daha biri öyle komik cv göndersin, bir daha gülerim, relax. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 ben niye forumdaki şahıslara sempati duyayım ki, adam yapmak zorunda olmamasına rağmen pişman olduğunu güzel bir dille belirtmiş. ne istiyonuz adamdan 200 cevap atılmış. böyle birşey yazmasa kimse ağzını açmıyordu anasını satim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 sipeys fistanla yarışırsın kalitede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Ha yani, sempati duyun diye yazmadım bu mesajı, kendim için yazdım. Aynı antipatiyi alabilirsem sevinirim, sevmeyin eksik kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 ya bi susun ak tartıştığınız konuya gel tipinize osurayım hepinizin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Noyzura said: sipeyskeyk said: Hatta şöyle yapalım. Fistan İzmir'e gelsin, fistanların mekana gidelim cafe del mundo ya, ikimizi aynı anda döv. insaların saatine 2 liraya çalıştırılarak sömürüldüğü mekanlara gitmiyorumbilmeden yorum yapmazdın sen aslında niye böyle oldun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Evet bunları daha sonra konuşuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 sipeyskeyk said: Bu arada herkesle dalga geçip emekli askerler ile geçemiyor muyuz? Adamın cv siyle değili cv sine yazdıklarıyla dalga geçmiştim, üstelik ismini vermeden. bir daha biri öyle komik cv göndersin, bir daha gülerim, relax. CV'sinde gülünecek bir şey yoktu. Olsaydı beraber gülerdik, sanırım komik olan ekstra çaba sarf edip topladığı sertifikalardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Sana mı soracağız güleceğimiz şeyleri? Bence komikti, şimdi kesebilirsin. Konumuz bu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 peki hangi konuya ne yazacaklarını insanlar sana mı soracak sipeys? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 tamam uzatmayın ya ben uzatıyor muyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 10000 postu nasıl kastığınız analşılıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Aluriel said: peki hangi konuya ne yazacaklarını insanlar sana mı soracak sipeys? Yoo. Ama direkt benimle muhattap olup salak salak konuşabilip konuşamayacağını bana soracak. Başka soru? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Fistan said: tamam uzatmayın ya ben uzatıyor muyum uzat panpa izin alacak değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar