Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sipeyskeyk'in geri vites başlığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Fistan said:

sipeyskeyk said:

Hatta şöyle yapalım. Fistan İzmir'e gelsin, fistanların mekana gidelim cafe del mundo ya, ikimizi aynı anda döv.

içki içmiyom diyo adam
bir ara gidip içicem orada ya bayadır gitmiyorum, fistanın tipini silkeyim desem anlarlar mı?
Mesaj tarihi:
sipeyskeyk said:

Hatta şöyle yapalım. Fistan İzmir'e gelsin, fistanların mekana gidelim cafe del mundo ya, ikimizi aynı anda döv.

insaların saatine 2 liraya çalıştırılarak sömürüldüğü mekanlara gitmiyorum
Mesaj tarihi:
ne tarz bir adam olduğunu emekli assubayın cvsini buraya koyarak dalga geçmeye çalıştığında göstermiştin. akp'ye ver oyunu ya da verme, eski mesajlarını bilen çoğu kişi sempati duymayacaktır sana.

bir de olumlu olmayan tüm mesajlara gereksiz saldırganlık göstermen de gözümden kaçmadı.
Mesaj tarihi:
Bu arada herkesle dalga geçip emekli askerler ile geçemiyor muyuz? Adamın cv siyle değili cv sine yazdıklarıyla dalga geçmiştim, üstelik ismini vermeden. bir daha biri öyle komik cv göndersin, bir daha gülerim, relax.
Mesaj tarihi:
ben niye forumdaki şahıslara sempati duyayım ki, adam yapmak zorunda olmamasına rağmen pişman olduğunu güzel bir dille belirtmiş. ne istiyonuz adamdan 200 cevap atılmış. böyle birşey yazmasa kimse ağzını açmıyordu anasını satim.
Mesaj tarihi:
Noyzura said:

sipeyskeyk said:

insaların saatine 2 liraya çalıştırılarak sömürüldüğü mekanlara gitmiyorum
bilmeden yorum yapmazdın sen aslında
niye böyle oldun
Mesaj tarihi:
sipeyskeyk said:

Bu arada herkesle dalga geçip emekli askerler ile geçemiyor muyuz? Adamın cv siyle değili cv sine yazdıklarıyla dalga geçmiştim, üstelik ismini vermeden. bir daha biri öyle komik cv göndersin, bir daha gülerim, relax.

CV'sinde gülünecek bir şey yoktu. Olsaydı beraber gülerdik, sanırım komik olan ekstra çaba sarf edip topladığı sertifikalardı.
Mesaj tarihi:
Aluriel said:

peki hangi konuya ne yazacaklarını insanlar sana mı soracak sipeys?
Yoo. Ama direkt benimle muhattap olup salak salak konuşabilip konuşamayacağını bana soracak. Başka soru?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...