Abyss Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 http://en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-general-en&t=20166&p=1#post20166 iyi f5 ler :)[signature][hline]EU Closed Beta NE Druid : Solas Human Warlock : Drago Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HardMann Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Lol bana bişey gelmemiş gene :D Neyse, Final beta başlasada girsek daha iyi olcak nasıl olsa pre-order keyim hazır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Gelmemiş key falan sinirim bozuldu ya puffffff... YA alapgage den ore-order verenlerden eline key gelen var mı ? deli oldum kaç gündür in treatment deyip duruyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 lanet ya banada gelmemiş hiç bişi.3 tane mail vardı oysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Ben direk Finlandiya'daki sevgilime aldirdim, guzel oldu, pasa pasa duruyor keyim suan burada :p[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 fazladan key alacak olan birileri varsa paylaşabilirler mi acaba gerçekten çok merak ediyorum...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 bendede yok[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Bana da gelmemiş..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 shit. :/[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HardMann Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Görünen o ki bu keyler bizleri sevmiyor =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
game947 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Ben açınca you have encountered an error yazıo hep wow sitesinde o yuzden bakamadım daha tam nereden girdin söölersen zahmet olmazsa bne de bi bakiim : )[signature][hline]:) :-) ;-) :-p :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 valla baldan öte birşey artık bu neye göre yolluyorlar anlamadım bu random filan değil resmen hollanda,isveç,danimarka die gidiyor ..............[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 türklere yollamıyorlar. protesto edip wow oynamayalım... =)[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 bence bu fikrinizi dile getirin forumlarda! en azindan bir turke gelir nasil bir isdir ki hicbir turkle isabet etmiyor bu keyler?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Belli olmaz ya ben forumlara mesaj atan bir turk gördüm almıyor değiller bence sadece şansımız yaver gitmedi veya adamların aradıgı özellikleri genel anlamda taşımıyoruz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toprak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 neyini tasımıyorum abicim ya. eu closed betada kac kisi war oynayan.bi abyss war benim bildigim baska da duymadım gormedim bilmiyorum. kaldı ki kimbilir kacımız kac kere basvurdu... adamlar avrupalıların forumlardaki aglamalarına cewap mı weriyor nedir. bir de dedikodu cıktı closed beta ile final beta arasında char wipe olacak daha sonra final betadan release oyuna aktarılacak karakterler diye. ama herkes boyle olmayacagını dusunuyor. gerci bir blizzard yetkilisi bu konudaki topicte, kesin bir dille, wipe war yada yok demedi cewap wermesine ragmen ama %95 yok boyle bir olay.[signature][hline]I'm blind, not dead ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 zaten final beta maksimum 2 hafta surecek diyolar forumlarda..[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toprak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 e zaten 15 inde oyun cıkıyor.5 gun once kapatsalar ve 15 i gibi beta baslasa... 25 gun asagı yukarı. kaldı ki zaten ben pre order ile bile oynamam belki. ama wipe yapılmayacak falan derlerse olabilir cunku yeni baslayınca herkesle birlikte, cok eziyet oluyor.[signature][hline]I'm blind, not dead ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 ahaha abi güldürmeyin neden wipe cekılmıcek bu us de cok tartısıldı ne oldu wipe yanı ole bır sey olurmu sen lvl 30 baslıcan ben sıfır ee nerde bunun mantıgı?yanı kasmaya gerek yok wipe olucakmı olmıcakmı die zaten sen beta oynamıssın diğer oyunculardan önde baslıcaksın bir nevi mıllet 1 hafta sonunda 20 olurken sen olucaksın 30 ornek ben butun questlerı bılıyorum mıllet bu nerde bu nerde die zırlarken ben gülücem herneyse char wipe yapılır eger aksi bir durum olsaydı us de wipe yapılmazdı bunlar sadece forumlardakı elemanların sallamaları yoksa bende gırım final betaya lvl 40 char yapım 2 haftada sonra bu char aktarılsın ahhaa dusunebılıyormusunuz ne kadar adil olurdu -,-[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 said: toprak, 02 Aralık 2004 00:03 tarihinde demiş ki: e zaten 15 inde oyun cıkıyor.5 gun once kapatsalar ve 15 i gibi beta baslasa... 25 gun asagı yukarı. kaldı ki zaten ben pre order ile bile oynamam belki. ama wipe yapılmayacak falan derlerse olabilir cunku yeni baslayınca herkesle birlikte, cok eziyet oluyor. sanki betadakilerin karakteri durunca eziyet azalacak. yine zilyon kişi sıfırdan başlayacak yine aynı şeyler olacak. daha açıklama yapmamaları ilginç. wipe için açık kapı bırakıyorlar sanki. yoksa amerikada yaptık burda da yapcaz derlerdi önceden. umarım yaparlar.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 ahaha abi ne acıklaması allah ıcın sana adam ne için acıklama yapıcak yanı sen ıhtımal verıyormusun wipe yapılmayacagına?Yani blizzard böle birşey yaparsa(ihtimal vermıyorum) saçmalamanın ötesine geçer.Hem daha hiçbirşey belli değil final betanın bile ne zaman baslıcagını kimse bılmıyor herkes tahmin yürütüyor final beta basladıktan sonra artık acıklamalar gelir.[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 US Open beta da oynamıştım. Şimdi bunlar kime gönderiyorlarmış keyleri? Databaselerinde kayıtlı random kişilere mi ?[signature][hline]Charles Rhadamantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toprak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 adil olmasındansa rahat olmasını tercih eder blizzard, ve bir kısım insan. open betada nekadar berbat baslancık oldugunu biliyorsundur oynadıysan. ayrıca forumlarda bunun yapılabilecegini soyleyen insanların tezlerini ozetlersem: us de "technical reasons" diyip wipe ettiler. su an oyun zaten us de oynanıyor, yani oyun tammalandı.eklenecek seyler ise dil destekleri, bu da oyun icerisindeki karakterlere yada eşyalara etkiyecek bir değişiklik degil o yuzden wipe etme sebebi olarak teknik gereklilikler gosterilmesi pek mantıklı degil bu sefer.ayrıca zaten herkes aynı anda baslayamayacak gec baslayanlarda dolayı, adil baslangıc falan hikaye o yuzden, hiç degilse baslayanlara kalabalık eziyeti çektirmemek icin (ki zaten final beta kısa surecekse cok uçmaz millet) biraz gelismis karakterleri oyuna sokmaya goz yumabilirler. bu sozlerin bir kısmına katılmakla beraber, final beta charların asıl oyuna gecirilmesini istesem de, pek ihtimal wermiyorum boyle birsey yapılacagına.[signature][hline]I'm blind, not dead ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 sanirim amac us de yasananlarin yasatmamak.yani pre order edenler zaten oyunu oynicagi kesin oldugu icin daha sonra zone basina adam sayisi azalacak ve us de yasanan laglar olmicak.mantikli aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Şahsen böle birşey olursa ki yine ihtimal vermıyorum final betada lvl 40 char yaparım artık ondan sonrasını karsı tarafın elemanları dusunsun pk nın allahını yaparım ehh öle[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar