Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni EU beta keyleri..

Abyss

Öne çıkan mesajlar

neyini tasımıyorum abicim ya. eu closed betada kac kisi war oynayan.bi abyss war benim bildigim baska da duymadım gormedim bilmiyorum. kaldı ki kimbilir kacımız kac kere basvurdu... adamlar avrupalıların forumlardaki aglamalarına cewap mı weriyor nedir. bir de dedikodu cıktı closed beta ile final beta arasında char wipe olacak daha sonra final betadan release oyuna aktarılacak karakterler diye. ama herkes boyle olmayacagını dusunuyor. gerci bir blizzard yetkilisi bu konudaki topicte, kesin bir dille, wipe war yada yok demedi cewap wermesine ragmen ama %95 yok boyle bir olay.[signature][hline]I'm blind, not dead !
Sosyal ağlarda paylaş

e zaten 15 inde oyun cıkıyor.5 gun once kapatsalar ve 15 i gibi beta baslasa... 25 gun asagı yukarı. kaldı ki zaten ben pre order ile bile oynamam belki. ama wipe yapılmayacak falan derlerse olabilir cunku yeni baslayınca herkesle birlikte, cok eziyet oluyor.[signature][hline]I'm blind, not dead !
Sosyal ağlarda paylaş

ahaha abi güldürmeyin neden wipe cekılmıcek bu us de cok tartısıldı ne oldu wipe yanı ole bır sey olurmu sen lvl 30 baslıcan ben sıfır ee nerde bunun mantıgı?yanı kasmaya gerek yok wipe olucakmı olmıcakmı die zaten sen beta oynamıssın diğer oyunculardan önde baslıcaksın bir nevi mıllet 1 hafta sonunda 20 olurken sen olucaksın 30 ornek ben butun questlerı bılıyorum mıllet bu nerde bu nerde die zırlarken ben gülücem herneyse char wipe yapılır eger aksi bir durum olsaydı us de wipe yapılmazdı bunlar sadece forumlardakı elemanların sallamaları yoksa bende gırım final betaya lvl 40 char yapım 2 haftada sonra bu char aktarılsın ahhaa dusunebılıyormusunuz ne kadar adil olurdu -,-[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner
Msn/Mail:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
toprak, 02 Aralık 2004 00:03 tarihinde demiş ki:
e zaten 15 inde oyun cıkıyor.5 gun once kapatsalar ve 15 i gibi beta baslasa... 25 gun asagı yukarı. kaldı ki zaten ben pre order ile bile oynamam belki. ama wipe yapılmayacak falan derlerse olabilir cunku yeni baslayınca herkesle birlikte, cok eziyet oluyor.

sanki betadakilerin karakteri durunca eziyet azalacak. yine zilyon kişi sıfırdan başlayacak yine aynı şeyler olacak.

daha açıklama yapmamaları ilginç. wipe için açık kapı bırakıyorlar sanki. yoksa amerikada yaptık burda da yapcaz derlerdi önceden. umarım yaparlar.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

ahaha abi ne acıklaması allah ıcın sana adam ne için acıklama yapıcak yanı sen ıhtımal verıyormusun wipe yapılmayacagına?Yani blizzard böle birşey yaparsa(ihtimal vermıyorum) saçmalamanın ötesine geçer.Hem daha hiçbirşey belli değil final betanın bile ne zaman baslıcagını kimse bılmıyor herkes tahmin yürütüyor final beta basladıktan sonra artık acıklamalar gelir.[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner
Msn/Mail:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

adil olmasındansa rahat olmasını tercih eder blizzard, ve bir kısım insan. open betada nekadar berbat baslancık oldugunu biliyorsundur oynadıysan. ayrıca forumlarda bunun yapılabilecegini soyleyen insanların tezlerini ozetlersem:
us de "technical reasons" diyip wipe ettiler. su an oyun zaten us de oynanıyor, yani oyun tammalandı.eklenecek seyler ise dil destekleri, bu da oyun icerisindeki karakterlere yada eşyalara etkiyecek bir değişiklik degil o yuzden wipe etme sebebi olarak teknik gereklilikler gosterilmesi pek mantıklı degil bu sefer.ayrıca zaten herkes aynı anda baslayamayacak gec baslayanlarda dolayı, adil baslangıc falan hikaye o yuzden, hiç degilse baslayanlara kalabalık eziyeti çektirmemek icin (ki zaten final beta kısa surecekse cok uçmaz millet) biraz gelismis karakterleri oyuna sokmaya goz yumabilirler.

bu sozlerin bir kısmına katılmakla beraber, final beta charların asıl oyuna gecirilmesini istesem de, pek ihtimal wermiyorum boyle birsey yapılacagına.[signature][hline]I'm blind, not dead !
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...