Jackques Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Merhabalar sevgili patiler. Uzun zamandır forumu takip ediyordum (yaklaşık 1 senedir) Hemen üye olmak istemedim çünkü geçerken bir uğrayayım modunda, gelip gidici birisi değilim. İyice bir alışmak ve tanımak istedim burayı.. çünkü ben kalıcılıktan yanayım. Neyse.. artık üye olmak için kısmet bugüneymiş. =o) Umarım herhangi bir sorun yaşamadan gül gibi geçinip gideriz. Hepinize tekrardan selamlar ;) İyi seyirler..[signature][hline]Jackques Marques Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Hoşgeldin[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 1 senedir takip edioduna am üye değildin :) izleyici modunda sadece:) hoşgeldin üye;)[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Zor yav bir yıl boyunca takip edip hiç birşey yazmamak. Bugünde birazcık geziyim derken öyle bir mesaj görüyorsun için dolup dolup taşıyor feci derecede cevap yazmak istiyorsun. Yok yav bana göre değil o kadar süre izlemede kalmak. Eh bu arada hoşgeldin :)[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jackques Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 hoşbulduk. izleyici.. hehe. efet öylede denebilir =o) böylesi daha iyi oldu bence..[signature][hline]Jackques Marques Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 hoşgeldin :)[signature][hline]"And with the light he brought, he walked through the deepless darkness." Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 lol hoşgeldin :)[signature][hline]wtf? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sla Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 buda bizden :P gçe geç Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Buyuklerin sozu gecer burda :P Hosgeldin :)[signature][hline]To be or not to be Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Seni aramızda gormekten buyuk gurur duyuyoz. :)[signature][hline]Bakınız! Na Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 hoşgeldin[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jackques Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 tekrar teşekkürler arkadaşlar. said: Naa, 28 Ekim 2004 03:34 tarihinde demiş ki: Seni aramızda gormekten buyuk gurur duyuyoz. :) tabiki duyacaksınız.. ;)[signature][hline]Jackques Marques Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jackques Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 hoşbulduk =o)[signature][hline]Jackques Marques Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gadabriel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 aramıza hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jackques Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 hoşbulduk teşekkürler.. nedense kendimde cevap vermem gerekiyor gibi bir dürtü uyanıyor. ama yeter gayri. bundan sonraki karşılamalar için şimdiden hepinize çok teşekkürler arkadaşlar. Hepinize iyi seyirler..[signature][hline]Jackques Marques Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efecik Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 hoşgeldin.[signature][hline]Ne para,ne manita,nede araba,cokta umrumda bu dünya,duysun alem böyle aşkı bu alemde Kral ÇARŞI.. "bu sevda bitmez ,hasret bitmez,istiyen gider hiç farketmez bu alemde ÇARŞI herkese karşı Allah affeder ÇARŞI affetmez" Çarşı Forum Cm5 Ve Fm 2005. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
togi92 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 uzenmeyip uzun bir merhaba yorumu yazdıgına gore ilgili bir pat şimerhaba[signature][hline]If GOD is a Dj & Life is a dance floor .... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver122 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 hoşgeldin[signature][hline]Tell me, what did I do wrong, To make you stay away so long Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diomedes Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 hoşgeldin[signature][hline]ÖLÜM NE ZAMAN VE NASIL GELECEKSE GELSİN TABUTUMA SARI LACİVERT ÇİÇEKLER ATILACAKSA MEZAR TAŞIMDA "FENERBAHÇELİYDİ" YAZILACAKSA CENAZEMDE ''MARŞIM'' OKUNACAKSA ÖYLE ÖLÜM HOŞ GELSİN!!!!!! Pati Sözlük!!! Diomedes Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poibra Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Hoşgeldiniz...[signature][hline]Artemis Amakiir-Legendary Mage Diesel-Legendary Tailor Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver1 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 rezalet ya 1 ay önceki topice post kasmışlar Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.