herkesebendengazoz Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 selamlar, ben paticige katılalı yıllar oldu, yeni falan gelmedim, ben geldigimde milleti bayıltmak modaydı gazoz ısmarlayadık bol bol, şimdi millet ayılınca bize de gazlamak düşer, herkese benden gaz arkadaşlar Alıntıla
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 biz o gazozları çocukken şampanya niyetine patlatırdık , kızları üzerine sıçratırdık.. Alıntıla
incdarkness Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Noyzura said: biz o gazozları çocukken şampanya niyetine patlatırdık , kızları üzerine sıçratırdık.. gercekten olmadigi icin anca kapak patlatarak tabi :) Alıntıla
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 incdarkness said: Noyzura said: biz o gazozları çocukken şampanya niyetine patlatırdık , kızları üzerine sıçratırdık.. gercekten olmadigi icin anca kapak patlatarak tabi :) asdlskadlşas Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.