herkesebendengazoz Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 selamlar, ben paticige katılalı yıllar oldu, yeni falan gelmedim, ben geldigimde milleti bayıltmak modaydı gazoz ısmarlayadık bol bol, şimdi millet ayılınca bize de gazlamak düşer, herkese benden gaz arkadaşlar Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 mrb Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 gel hadi gel gel Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 biz o gazozları çocukken şampanya niyetine patlatırdık , kızları üzerine sıçratırdık.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Noyzura said: biz o gazozları çocukken şampanya niyetine patlatırdık , kızları üzerine sıçratırdık.. gercekten olmadigi icin anca kapak patlatarak tabi :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 incdarkness said: Noyzura said: biz o gazozları çocukken şampanya niyetine patlatırdık , kızları üzerine sıçratırdık.. gercekten olmadigi icin anca kapak patlatarak tabi :) asdlskadlşas Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.