karpuz Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Takozum ben takoz.[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Jester Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 thrash heavy gidio bakalım :)[signature][hline]Let me in, I'll bury the pain...
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Valla hiç türüne bakmıyorum... Kafama göre takılıyorum... Ama birazdan çıkmam gerekcek ya... Tüm dinleyenlerimden özür dilerim. (lol)[signature][hline]"Mph Rmph !!"
arar Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 . [Bu mesaj birinci_ben tarafından 02 Aralık 2004 16:27 tarihinde değiştirilmiştir]
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Bitti... Tüm hayranlarımdan özür dilerim. :P Acilen çıkmam gerekiyordu.[signature][hline]"Mph Rmph !!"
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 delacım yerli çalıyosan dumandan gurbet veya masal yabancı çalıyosan linkin numb çalarmısın?[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki: -Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki : -Palayla bi ilişkiniz varmı? -Sadece arkadaşız...
Maedhros Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 evt evt chill out olsun :)[signature][hline]msn/mail|mail|icq Hayat,silgi kullanmadan resim çizme sanatıdır..
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 oka delacım akşamlar bizim.. elleri görelim :D:D[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki: -Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki : -Palayla bi ilişkiniz varmı? -Sadece arkadaşız...
Maedhros Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Ya bunların isimleri yokmu tracklerin.İndirmek istesem indiremicem ühü bulamıyo böle AudioTrack filan diince netcem ben şincik.[signature][hline]msn/mail|mail|icq Hayat,silgi kullanmadan resim çizme sanatıdır..
nindalf Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 evet isimleri olsa hos olabilir, Netten cektiysen albumune göre bakıp isimlendir bence daha güzel olur.[signature][hline]Emekli N!ndalf WoW / W3 Dont drink and Drive, Smoke and Fly defAultgame - gamerbug postin. greenpeace
nindalf Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Çok keskin döndün usta alamadım virajı walla dagıldım gittim :) said: Delanoresse, 02 Aralık 2004 20:55 tarihinde demiş ki: keskin bi donus, norah jones bizlerle ipeksi sesiyle. [signature][hline]Emekli N!ndalf WoW / W3 Dont drink and Drive, Smoke and Fly defAultgame - gamerbug postin. greenpeace
Maedhros Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 İyi böyle ya sakin sakin uah uykumda var çok güzel oldu valla :)[signature][hline]msn/mail|mail|icq Hayat,silgi kullanmadan resim çizme sanatıdır..
Gimli Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Sen ne zamandan beri jazzcisin dela ya? Aa.. Ben bi berk bi ben varim zannediordum. Diana Krall ve Norah Jones iyi geldiler[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Dela hastanız! Akşam akşam latin gecesi düzenlemeye karar verdik, iki de kız olsa... Akşamımız şenlenecek :) Allaaa ALlaaaaaaaa Pink Martininin de hastasıyım. edit:tam da dansederken olmadı da.... aslında slow daha iyi evet evet aynen devam:D [signature][hline]"I don't enslave myself to time, human. There is day and there is night." beleş 3.5 ed.e [Bu mesaj Borbag tarafından 02 Aralık 2004 21:49 tarihinde değiştirilmiştir]
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 dela elleri kaldırttın yine :D[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki: -Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki : -Palayla bi ilişkiniz varmı? -Sadece arkadaşız...
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Dela??? Delaa? Kuzum iyi misin? Yoksa eller havaya moduna girdik de biz otobüsü mü kaçırdık? Öyle viraja girdin ki, biz uçup bariyerlerle kucaklaştık :)[signature][hline]"I don't enslave myself to time, human. There is day and there is night." beleş 3.5 ed.e
athea Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 ahaha alla cezani vermesin dela, ne zaman radyoda denyo bisi duysam, kim calio bunu die baktiimda seni goruyorum =p
Infeqted Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 biz baklava yerken sen yayin yap ahahah[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
Xechelon Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 ismail yk - nerdesin istiyorum djlerden gelecegin hit parcasi...[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough."
geffen Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 o graltv de bir numara yaaa ya.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 eee yeni yayın ne zaman? sıkıldım bea.[signature][hline]Sıpaaakın kulaklarıııı eşşeeeeek kulaklarıııı Sıpaaakın kulaklarıııı eşşeeeeeek kulaklarıııııı
Öne çıkan mesajlar