Korax Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Bilgisayarı alırken,sistemi topladığım ve fazla param kalmadığı için arızalı bi monitör satın almıştım.Arızalı da denemez aslında.Monitör'ü aldım 2 ay kullandım ve problem ortaya çıkmaya başladı.Çıtır çıtır gidip geliyodu,ve geri gelişinde ekran ayarları bozulmuş bi şekilde...Ayarla dur yani. Tatile gidip geldim ve 1.5 ay kadar problemsiz idare etti. Geçenlerde yine başladı.Eniştem teknisyen sağolsun açtı lehimlerin üzerinden geçti falan.Ama yok bitürlü halledemedik.3 saat sonra kapanıp açılmaya başlıyodu. Derken bu süre iyice kısaldı,1 saat bile beklemez oldu.Ve dün tepem attı,ekrana önce bi uçan tekme attım,"coğaaauv" diye bi ses çıktı görüntü gitti geldi sonrada camdan atacaktımki kulağımı cırmalayan kasa fanının sesini duydum :D Onu ordan söktüm (zaten kasa hep açık olduğu için bişeyi soğutmuyo yani),ve 2 metrelik bi telefon kablosu bulup uzatma yaptım.Fan'ı aldım ekranın üzerindeki deliklerin oraya vidaladım.Ahada oldu Derken yine bi işe yaramadı.Fan'ı içeri üfler şekilde takmıştım ama yaramadı.Birde ters çevirip denedim,ve şuanda cillop gibi 24 saat açık kalabiliyor ekranım :D Biraz ses fazla çıkıyo ama idare ediyorum artık onuda.Son bi ekleme daha yapıcam birazdan,araya bi ekleme takıcam düğme gibi,ve fan'ı istediğim zaman açıp kapatabilicem :-) Dün akşamda chemical dürtüp durduydu "hadi multi oynayak oyun" diye.VAllaha oanda bişeyler geçmiş bana. Şimdi diyeceksinizki niye bize anlatıyon. Çıtır çıtır ekran gidip gelmesini ve çıldırdığınızı düşünün,sonrada böyle bi çözüm bulup nekadar sevindirik olduğunuzu :) Okuduğunuz için teşekkürler.[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax? [Bu mesaj Korax tarafından 02 Aralık 2004 16:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 ee belli zaten ekran kartından olduğu ehehhe bana sorsan ekran kartı girişini kontrol et derdim de sorunu çözmüşsün zaten fandan olduğunu. :)[signature][hline]mono - life in mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Yok ekran kartından değil :D 2 kere değişti ekran kartım daha önceden(o/c denemeleri ve abartıları sağolsunlar) Acaip sevindirik oldum ya. valla fan'ın ucuna bide boru eklesemde gelen sıcak havayı odaya şöyle bi yaysammı diyorum :D[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Okudum ve keyf aldım. :) Üstün zekaların yeni buluşların buluşma noktası paticik :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 O aradaki aparatıda taktım süper oldu :D "Çıt çıt" diye istediğim zaman açıp kapatıyom :-) Acaip eğlenceli ya,böyle bişeyler daha yapıcam ama du bakalım aklıma ne gelir başka :)[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Puahahahaha chamical 2 miiiii ahahahahahaha *! Gülmekten geberir *[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Monitörü ters çevirip dene diyecektim ama zaten çözmüşün :D[signature][hline]Küfre sapanlar ve ayetlerimize yalan diyenler. İşte onlar ateşin arkadaşlarıdır. (Kuran 2/39) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Ya kablo aşırı ısındı aradaki aparattanmıdır nedir,eriyodu nerdeyse :D Sonra,kabloyu anakarta takınca çatadanak elektrik kesiliyor anakartta.Sonra fişi çıkarıp takıyorum öyle düzeliyor.Bende adaptör buldum bitane kullanmadığım,12v çalışıyo,onu ucuna bağladım fişe taktım.3,6,9,12 v çalışma hızları var. Yani devir olayını bile yapmış oldum :D ama buseferde çıt çıt yine kapanıyor.Arada birde olsa.Action'ın ortasında gidince deli oluyom,ölüyom zate :-) Buna ancak chemical bi çare bulabilir :D[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar