evilaktarus Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Arkadaşlar plex satmaya karar verdim birim fiyatı 20 tl. ancak anlamadğım ben konuyu açtım 2 gün önce tekrar baktığımda silinmiş. böyle birşey olmıcağını ayrım yapılmıcağını düşündüğümden tekrar açıyorum.. umarım düşündüğüm gibi olmaz. sayg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Fiyat vs belirtmemiş olabilir misin? Sadece boş konular siliniyor. Edit: 15TL ye satan birden fazla kişi varken müşteri bulman zor olabilir bilgine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilaktarus Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 belirtmiştim. cok sade bir msjdı. silinince afalladım diyebilirm. 2 gün bekledim tekrar açmak için epey sinirlendim. cünkü pek konu açmam yada yazmam bşey ama hep takip ettiğim bir siteden bnu beklemiyordm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 #direnpaticik #direneveonlinetopiki DareJedi istifa! Suark göreve! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Sen mimliymişsin olm senden daha mod.olmaz bu forumda üzgünüm. Ahaha niyeyse cevap ver diye düzelt tuşuna basmışım yanlışlıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 sonra sen mimliymişsin heh! darbe yapıcam ben bu topikte nihoho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilaktarus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 satışlar devam etmektedir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Hayırlı satışlar o zaman.. Ben alayım birazcık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilaktarus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 sana sınırsız plex var burda :) loop said: Hayırlı satışlar o zaman.. Ben alayım birazcık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilaktarus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 plex fiyatı 16tl ye gerilemiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 #direnplex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilaktarus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilaktarus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 satışlar devam etmektedir. direk pilot almak isteyen arkadaşlara da yardımcı olunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar