Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

medya'nın gerçek yüzünü gören türk halkı

yav

Öne çıkan mesajlar

Suark said:

adamlar düşündüğümüz kadr haksız olmayabilir onu diyorum.
ha sende haklısındır,oda haklıdır. ortada bir haksız vardır, devlet.

yani neler yapıldığını bilmiyoruz neticede ( ben örgütten bahsetmiyorum, örgütü destekleyenlerden bahsediyorum)

medyaya güvenmiyorsun ona eyvallah. etraftaki güvenlik kameralarının yaptığı kayıtları tarafsız kabul edersen eğer bi sürü görüntü var seçim öncesi bdp mitinglerinden. adam seçim otobüsünden inip sağa sola molotof kokteyl atıyor ya. bunun savunulacak bi tarafı yok.

adamlar haklı olsa bile o oalydan sonra haksız artık ne dersen de. anlaşamadığımız nokta burası. git polisle askerle savaş, otobüsü niye yakıyorsun, etraftaki binaları niye ateşe veriyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

Suark said:

adamlar düşündüğümüz kadr haksız olmayabilir onu diyorum.
ha sende haklısındır,oda haklıdır. ortada bir haksız vardır, devlet.

yani neler yapıldığını bilmiyoruz neticede ( ben örgütten bahsetmiyorum, örgütü destekleyenlerden bahsediyorum)

medyaya güvenmiyorsun ona eyvallah. etraftaki güvenlik kameralarının yaptığı kayıtları tarafsız kabul edersen eğer bi sürü görüntü var seçim öncesi bdp mitinglerinden. adam seçim otobüsünden inip sağa sola molotof kokteyl atıyor ya. bunun savunulacak bi tarafı yok.

adamlar haklı olsa bile o oalydan sonra haksız artık ne dersen de. anlaşamadığımız nokta burası. git polisle askerle savaş, otobüsü niye yakıyorsun, etraftaki binaları niye ateşe veriyorsun.

e askerle polise dalaşamıo demekki. nerden çıkarıcak öfkesini.
bide şimdi sene 2013, olay 1980 de falan başladı yamulmuyorsam. arada 30 sene var, ikinci nesil falandır bunlar yani nedenine niçinine tam hakim olamayabilirler.

bide mobese kamerasından alınmış görüntünün 5 dakka öncesine bakmak lazım.

ya ben hatırlıyorum, 2 sene önce diyarbakırdayken olaylar aynı burdaki gibiydi. çok yadırgıyodum, kötülüyodum korkuyodum.
başa gelince anlamıyor insan.
Ve bizim 2 günde yola getirdiğimiz polisi adamlar yıllarca uğraştılar
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

Myshkin said:

fırsaattan istifade gelip yine masum sivilleri öldürenleri savunan şerefsizler var inanamıyorum ya

evet zaten 3-5 çapulcu polis arabalarını devirip anarşistlik yapıp cehape ve dış güçlerle işbirliği içinde

http://www.youtube.com/watch?v=59blakd61xg

4. dakikadan itibaren izleyebilirsin. taksimden de var benzer görüntüler, bi sürü başka yerden de.
Sosyal ağlarda paylaş

izledim vidyoyu,
e evet adam vandallık yapmış. Bizim kadar medeni değiller maalesef,
bizim 2 gün gördüğümüz sonra gerek teknoloji gerek gücümüzle yaydığımız olayı, adamlar kafadan bi 5-6 sene çektikleri için olabilir.

şu an nefret ediyoruz polisten di mi? kafaya gazı yiyince küfrediyoruz.
NTV ve HABERTURK onunde gosterı yapıyoruz,
dün NTV kameramanı tartaklanmış sinirden.
boykot ediyoruz mallar
reklamlar çeklilio vs.

ufacık şeye neler yapıorz.
onlarınınkinin yanında ufacık kalıo.

empati yahu biraz.
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

Suark said:

camiye ayakkabıyla girip bira içiyorlar! esnafın camlarını kırıyorlar!

yine saçmalamaya başladın ya resmen. ciddiye alıp tartışanda kabahat.

aynı şeylerin örneklerini veriyorum

hemen ad homineme sarılıyorsunuz.

sosyal medya olmasaydı, kafanıza gaz ısbet etseydi,
sonra turkce konusmanız yasaklansaydı, sonra aılenız oldurulseydı
sonra evlerınız yakılsaydı
tanıdıgınız herkesı hapıseneye atıp ıskence etselerdi

emin ol sende o molotofu atardın.

1 üst başlıkta, TOMA ları nasıl etkisiz hale getiririzi konuşuyoruz bize su ve biber sıktılar diye.

at gözlüğünü çıkarın artık

ulusalcı kafanız kadar hiç bişey zarar vermedi ülkeye
bana şerefsiz diyeceğinize, kendi şerefiniz doğruları sorgulatıyor mu ona bi bakın
Sosyal ağlarda paylaş

Burda pkk yi ve yansalarini koruyup kollayan yok, bu ise pkk yi sokmak bugunki mitingler marjinal sol guruplarin demekle esdeger direk

PKK yi tasvip eden yok burda ama empati yapin, yasadiginiz ulkedeki %75 cogunluk sizi yok farzediyor, baski kuruyor ve bu baski devlet eliyle gerceklesiyor. Devlet vur diyor guvenlik gucleri olduruyor.

Bunun 100 sene surdugunu, demokratik yollarla sectiginiz insanlarin iceri atildigini, ne dersem onu yapin seneler boyu diretildigini dusunun. Insanlara PKK disinda ifade ozgurlugu vermezseniz onlarda gider denize dusunce yilana sarilir, cok normal bi psikoloji bu

Kurt meselesi ile pkk yi bir tutmayin artik
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

Aluriel said:

Suark said:

1 üst başlıkta, TOMA ları nasıl etkisiz hale getiririzi konuşuyoruz bize su ve biber sıktılar diye.

bana şerefsiz diyeceğinize, kendi şerefiniz doğruları sorgulatıyor mu ona bi bakın

suark, toma = polis, gazı atan bize polis. ona karşı nasıl savunma yaparızı tartışıyoruz diyorsun diğer başlıkta. sonra da kalkıp etraftaki sivillere saldıranları hoş görüyorsun, evet vandallık yapmış diyorsun. vandallıkla kalmıyor işte her zaman o yapılan. serap eser o şekilde öldü işte aynen. bana hikaye anlatma sen de yapardın ederdin diye varsayımlar üzerinden. ne kadar tanıyorsun ki beni böyle bi sonuca varabiliyorsun.

işin en komiği bana ulusalcı demen ki bidon kafalı minyonlardan sonra en nefret ettiğim kısıma üye yaptın beni iki dakikada. tebrik ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

Suark said:

Aluriel said:

Suark said:

suark, toma = polis, gazı atan bize polis. ona karşı nasıl savunma yaparızı tartışıyoruz diyorsun diğer başlıkta. sonra da kalkıp etraftaki sivillere saldıranları hoş görüyorsun, evet vandallık yapmış diyorsun. vandallıkla kalmıyor işte her zaman o yapılan. serap eser o şekilde öldü işte aynen. bana hikaye anlatma sen de yapardın ederdin diye varsayımlar üzerinden. ne kadar tanıyorsun ki beni böyle bi sonuca varabiliyorsun.

işin en komiği bana ulusalcı demen ki bidon kafalı minyonlardan sonra en nefret ettiğim kısıma üye yaptın beni iki dakikada. tebrik ederim.

e çünkü
ulusalcılık yapıosn
ne olursa olsun koşullar ne olursa olsun onlar haksız kafası bu. Yalanmış diyorum abi işte sana, serapı onlar öldürmemişler belki diyorum hala devam ediosn aynı mavala.

O toma tank olsa, biz de sıkarız sağa sola
nefret içimizde büyüse kin olsa bizde yaparız
neden
çünkü insanız ulan!

gerçek bu yüzleşseniz de yüzleşmesenizde bu. çatır çatır öğrendik işte medyanın ne kadar şerefsiz olduğunu haberleri nasıl uydurduğunu.
bide buna askeri ekleyin
Sosyal ağlarda paylaş

Bdp nin tepesinde pkk var, ole cikip konusamiyorlar bile

Itiraz ederlerse sorgusuz sualsiz infaz ediliyorlar, pariste gorduk iste bunu. Bdp li olsaniz pkk aleyhine cikip konusucsk cesaretini olabilirmiydi hic?

Bu bilince ulasmasi lazim insanlarin, kurtlerin hakli taleplerini kucaklayip onlari pkk dan korumak bu halkin elinde cunki. Ne tayyip ne apo, fasist dikata yonetimi istemiyoruz bu saatten sonra
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

e çünkü
ulusalcılık yapıosn
ne olursa olsun koşullar ne olursa olsun onlar haksız kafası bu. Yalanmış diyorum abi işte sana, serapı onlar öldürmemişler belki diyorum hala devam ediosn aynı mavala.

O toma tank olsa, biz de sıkarız sağa sola
nefret içimizde büyüse kin olsa bizde yaparız
neden
çünkü insanız ulan!

ulusalcılık yapmıyorum ben asla. benim yaptığım ne kadar ulusalcılıksa seninki de o kadar terörist destekçiliği.

ki ben zaten ne olursa olsun onlar haksız da demiyorum eğer okuduysan şu ana kadar yazdıklarımı. git derdini devletle hallet diyorum, sivil halkla değil. benim nefretim kürtlere değil, pkk ve destekçilerine. şuna anlamamakta ısrar ediyorsun anca.

sen hala pkk yapmamıştır belkisindesin olayı. yahu o konvoyun içindeki adam pkkli/bdpli değil de neli? şurda izlediğin, vandallık yapmış diye kabul ettiğin olayın aynısını taksimde de yaptılar, bağcılarda da yaptılar işte. birinde banka güvenlik kamerasında kayıt var diye tarafsız olduğunu kabul etmek zorunda kaldın sadece, lutfedip. aradaki tek fark o.
Sosyal ağlarda paylaş

e sivil polis olabilir provakatör olabilir diyorum işte. Gayet olabilir yani.
olmasada banka atm sine atıyor sanırım dımı orda? devletın gelrını falan temsıl edıyor dıye.

polis arabasını yakmakla, ambulans devirmekle eşdeğer bişi bu biraz.
simgeler çok önemli.

demiyorum ki pkk süper düper hep haklı.
diil, silaha sarılmak tabiki meşruiyeti kaybettirir; ama artık bi dinlemenin zararı geldi bu adamları.
şu 2 günde çektiğimiz boku adamlar 30 senedır cekıyolar, misli misli hemde.

iyi sabretmişler diyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...