Apex Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 lol sen hala atlamadin mi renk esprinden sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 maçı livescore den takip ediyodum atmışsınız bi tane helal olsun ne diyim demek rakip takım gerçekten berbat.... bi de bana laf atmış bi kardeşimiz ona burdan sevgilerimi yolluyorum dansözlü felan sataşıyolar...neyse.. bu arada dikkat ettim fizbanla nukem gaza gelmiş...3-4 mesajdan biri onların ahauhua :D[signature][hline]hiç bişeyim yok..bi FenerBahçem bi de karikatürlerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 yuh ali güneş[signature][hline]msn adresim hacklendi yeni hesap [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BatBoy Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Ya Ali Güneş-İ.Akın ya çok kötü oynuyorlar. bide bu del bosque niye cordoba'yı oynatmayı düşünmüyor acaba adam sezon başından beri(yanılmıyorsam) 3 dk. oynadı ya. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 ulan yürüyün averaj önemli be 5li averaja kalcak zaten grup ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 mandoo feci ezecekler diyordun sanırım? bi anda berbat takım oldu s.liege bu arada conceiao nasıl burda oynar anlam veremedim.[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 kardeşim anlattı defansları kötüymüş...e tabi bjk gibi forvet yoksunu bi takımın gol attığı maçta (i.akın ı dahil etmiyorum) ne beklersinki rakip defanstan...[signature][hline]hiç bişeyim yok..bi FenerBahçem bi de karikatürlerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 ramazan yaptı yine ramzanlığını[signature][hline]msn adresim hacklendi yeni hesap [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 nukem ali güneşe ben ahmet yıldırıma takıntılıyım var mı başka onuda ekleyelim listeye :D[signature][hline]msn adresim hacklendi yeni hesap [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 ahmed hassan ve pancu zamanı geldi hadi be bosque Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Sergen mi koşuyor bana mı öyle geldi[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 bu haydi bastır bejeke diye başlayan tezahüratın devamı nedir[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 ben tümerle ibrahim akın'a takıntılıyım. iyi oynuyolar lan adamlar atın bunları takımdan. takımın uyumunu bozuyorlar =P[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 okan'da serbest vuruşu atmadan önce bi güzel burnunu karıştırıp hap yaptı sonra kullandı atışını :lol:[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Emre yine soktu[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 said: uncla, 01 Aralık 2004 23:04 tarihinde demiş ki: bu haydi bastır bejeke diye başlayan tezahüratın devamı nedir http://forum.paticik.com/view.php?id=94914 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 BJK alır bu macı yaw liege cok kotu..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 ya del bosque allah aşkına sok artık hassanı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 pancuyu gördü ilker "pancu oyuna girmeli" dedi. sonrada " aa zaten giriyor" çok komik adam bu ya :D edit: üstüne bide " ali güneş bugünün iyi oyuncularından biri" dedi öl ilker öl :D[signature][hline]msn adresim hacklendi yeni hesap [email protected] [Bu mesaj tunch tarafından 01 Aralık 2004 23:20 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj tunch tarafından 01 Aralık 2004 23:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 aferin ramazan[signature][hline]msn adresim hacklendi yeni hesap [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 bejeke yedi 1-1.[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 lol vallahi yazık ya rezil takımları yenemiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 dgogru söz ne hacet 1 şutumuz var kaleyi bulan[signature][hline]msn adresim hacklendi yeni hesap [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 ramazan'da biraz uzansa çıkaracak gelene geçene bakıo bu adam ya bejekede liege gibi bi takıma kendi sahasında puan verdi ya..[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Duran topu bile kullanmıyor BJK[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar