MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 böyle bişey yapılabililirmi ki?[hline]Everyway that I can I'll try to make you love me again Everyway that I can I'll give you all my love and then Everyway that I can I'll cry, I'll die Make you mine again
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Koblo'yu bilmemde kablo modem ile bağlantın iyiyse olabilir tabii..[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]@ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui)
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 tv kanalı net üzerinden streaming'e izin veriyorsa yaparsın. kablonet'in hızına göre de çözünürlük alırsın. mesela showtv.net 'te eski türk filmleri var. canlı yayın var mıydı hatırlamıyorum ama cüneyt arkın'ın dünyayı kurtaran adam adlı nacizane filmini kablonetle izlediğimi hatırlıyorum. ama ufacık bir pencere halindeydi.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy]
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 ya böyle tv kartıyla izler gibi diyorum ben[hline]Everyway that I can I'll try to make you love me again Everyway that I can I'll give you all my love and then Everyway that I can I'll cry, I'll die Make you mine again
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Admin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 odama gelen kablonun biri modeme dieri tv ye baglı hem netteyim hem tv izliyorum hiç bi farkıda yok istersemde kabloyu tv den cıkarıp avermedia ya takıyoprum hem net hem pc de tv .. :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 tv kartı olarak modem kullanmak.oolay bu[hline]Everyway that I can I'll try to make you love me again Everyway that I can I'll give you all my love and then Everyway that I can I'll cry, I'll die Make you mine again
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 modemi tv kartı olarak kullanmak? tvkartlı modem yaptıklarında inşallah [Bu mesaj EarS tarafından 30 May 2003 21:53 tarihinde değiştirilmiştir]
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 ne bilm oolabilirli gibi geldi.[hline]Everyway that I can I'll try to make you love me again Everyway that I can I'll give you all my love and then Everyway that I can I'll cry, I'll die Make you mine again
Ra_d Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 lol süpermiş yaw. abi tv tuner gerekli onun için.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe.
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 o tarz bişi çıkarsa sakın hemen atlayıp almayın çıkan ilk teknoloji her zaman kötüdür. Hatırlayan varsa ilk 3d ekran kartı voodoo banshee ler di ve performansları diğer kartlara göre daha kötü idi ve sorun çıkarmalarını saymıyorum bile.[hline]What if the prophecy is true. Isn't it worth to fighting for? Isn't it worth to dying for?
Öne çıkan mesajlar