DeamoN Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 katılıyorum atatürk ztn zevkine düşkün bir insandı ve eğlenmeyi bilir / severdi.. ama zevkine düşkün olmak bütün gün keyif çatmak deildir bugünkü holding patronlarının ellerinde puroları rahta deri koltuklarında yanlarında en iyisinden bir viskiyle keyif çatlamarı gibi bir eğlenmek zevkine düşkün olmak die düşünün.. atatürk büyük adamdı çünkü cesurdu ve ileri görüşlüydü[signature][hline]Bornozlu Canavar
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Yok bu yazı üstüne demedim. Sanki yorumları okurken, hiç eğlenmedi sabahtan akşama kadar çalıştı gibisinden ifadeler gördüm. (Yanlışda anlamış olabilirim) Çok çalıştığı doğru ama olayı acındırmaya bindirmek saçma, ayrıca zaten hiç eğlenmedi demek Atatürk'e hakarettir. Oh ne güzel hem eğlendi hem de tüm Dünya'yı dize getirdi, demeliyiz.[signature][hline]Nedankoyum sana bi$i olmasın..
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 çok yazık...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
DeamoN Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 bilmiorum yanlış mu dşünüorum ama ben nedanko ya katılıorum[signature][hline]Bornozlu Canavar
forgiver122 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 yorum yapmak zor ne +1 ne -1[signature][hline]Tell me, what did I do wrong, To make you stay away so long
Bone Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 said: nedanko, 01 Aralık 2004 22:31 tarihinde demiş ki: Atatürk de eğlenmesini bilirdi ama o zamana göre. Sence hiç eğlenmedi mi hayatı boyunca. Ölümü bile kendi zevkinden, rakıdan oldu.. Çok çalıştı çalışmadı demiyorum. "Çilgin diskolara gitmek, sabahlara kadar içip içip rock yapmak, babasinin mersedesini alip söyle bir Emirgan turu çekmek dururken" rockçılarla veya clubberlarla ne alıp veremediği var adamın bilemiyorum. Birilerine laf sokup rahatlamaktan öte bir yazı değil. "çılgın disko" ve "rock yapmak" sözleri baştan itici. Atatürk bunların çoğunu yaptı. Farkı gösteriş olsun, laf olsun torba dolsun diye yapmamış olması. Korumalarından kaçıp şehri dolaşan bu adam değil mi? Zeybek oynayan rakı içen adam bu değil mi? "Ülkesinde yapacagi devrimleri, inkilaplari unutmamak için not alacagi bir cep bilgisayari olmadigi gibi, kendisine suikast girisiminde bulunacaklari da cep telefonundan ögrenememis!" diyor ancak o zamanlar olsaydı evet kullanırdı. Teknolojinin yaygınlaşması için bizlere örnek olurdu. Bu zamanlarda bir Atatürk çıksaydı eminim dolma kalem+saman kağıt alıp aklındaki projeleri onlara yazmazdı. Yani demek istediğim şu: yazı boyunca birilerine bk atma isteği var, çok kin dolu nefret dolu bir yazı yazmış. Atatürk'ü herhalde "robot gibi birisi" "dünyayı kurtaran tanrı" imajıyla tanımış. Yeri geldiğinde keyif çatmasını bilirdi. Ama işi gücü boşlayan sürekli boş boş keyif çatan birisi değildi. Çok çalışkan birisiydi. Büyük adam olmasını "cep telefonu" kullanamamasına bağlıycaksak, o ooooo, işimiz var demektir. said: nedanko, 01 Aralık 2004 22:36 tarihinde demiş ki: Çok çalıştığı doğru ama olayı acındırmaya bindirmek saçma, ayrıca zaten hiç eğlenmedi demek Atatürk'e hakarettir. Oh ne güzel hem eğlendi hem de tüm Dünya'yı dize getirdi, demeliyiz. katılıyorum, hayatın tadını çıkaran, bir yandan da çok çalışmış birisi olarak örnek alınması gerekiyor bence.[signature][hline]mono - life in mono
Nyrio Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 cocuktan al haberi :P[signature][hline]Deathrack, 22 Ekim 2004 01:56 tarihinde demiş ki: I'm Acextar. I life in Turkey! I am 18 years old.. Who is you?
tamirci Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 hep yapamadıklarını yazmış yaptıklarına pek değinmemiş ama güzel yazmış[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır... Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır... Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
silverhelm3 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Ataturk de eglenirdi tabi ama ilk once gunduzleri uzerine dusen gorevleri yerine getirir,yapması gerekenleri yapar,idealleri ve ulkenin cıkarları dogrultusunda girisimlerde bulunurdu.Geri kalan zamanda da hakettigi gibi eglenirdi.[signature][hline]silverhelm.trio
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 bu mesajda atatürk sabahları çalışıyor,geceleri içiyor anlamı verdi bana.Ben Atatürk ün uyuduğunu bike düşünmüyorum şahsen[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 said: John_Petrucci, 01 Aralık 2004 23:38 tarihinde demiş ki: bu mesajda atatürk sabahları çalışıyor,geceleri içiyor anlamı verdi bana.Ben Atatürk ün uyuduğunu bike düşünmüyorum şahsen Superman ayaklarından kurtulalım, kendinini, bizi eziyorsun. Ya koskaca ortada olan bişi var. Askeri dehası var. Artık supermanleştirmeyin. Bunu bütün dünya kabul ediyor. Son yüzyılın en iyi siyaset adamı diyolar. Daha ne desinler, superman mi desinler. Daha neyi ispatlamaya çalışıyorsun. Ayrıca ben sabah çalışıyo akşam içiyo demedim. Eğer öyle gözüküyorsa bile demediğimi şimdi söylüyorum. Eğlenirdi demek istedim.[signature][hline]Nedankoyum sana bi$i olmasın..
Venator Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 said: Bonecrusher, 01 Aralık 2004 22:57 tarihinde demiş ki: said: nedanko, 01 Aralık 2004 22:31 tarihinde demiş ki: Atatürk de eğlenmesini bilirdi ama o zamana göre. Sence hiç eğlenmedi mi hayatı boyunca. Ölümü bile kendi zevkinden, rakıdan oldu.. Çok çalıştı çalışmadı demiyorum. "Çilgin diskolara gitmek, sabahlara kadar içip içip rock yapmak, babasinin mersedesini alip söyle bir Emirgan turu çekmek dururken" rockçılarla veya clubberlarla ne alıp veremediği var adamın bilemiyorum. Birilerine laf sokup rahatlamaktan öte bir yazı değil. "çılgın disko" ve "rock yapmak" sözleri baştan itici. Atatürk bunların çoğunu yaptı. Farkı gösteriş olsun, laf olsun torba dolsun diye yapmamış olması. Korumalarından kaçıp şehri dolaşan bu adam değil mi? Zeybek oynayan rakı içen adam bu değil mi? "Ülkesinde yapacagi devrimleri, inkilaplari unutmamak için not alacagi bir cep bilgisayari olmadigi gibi, kendisine suikast girisiminde bulunacaklari da cep telefonundan ögrenememis!" diyor ancak o zamanlar olsaydı evet kullanırdı. Teknolojinin yaygınlaşması için bizlere örnek olurdu. Bu zamanlarda bir Atatürk çıksaydı eminim dolma kalem+saman kağıt alıp aklındaki projeleri onlara yazmazdı. Yani demek istediğim şu: yazı boyunca birilerine bk atma isteği var, çok kin dolu nefret dolu bir yazı yazmış. Atatürk'ü herhalde "robot gibi birisi" "dünyayı kurtaran tanrı" imajıyla tanımış. Yeri geldiğinde keyif çatmasını bilirdi. Ama işi gücü boşlayan sürekli boş boş keyif çatan birisi değildi. Çok çalışkan birisiydi. Büyük adam olmasını "cep telefonu" kullanamamasına bağlıycaksak, o ooooo, işimiz var demektir. said: nedanko, 01 Aralık 2004 22:36 tarihinde demiş ki: Çok çalıştığı doğru ama olayı acındırmaya bindirmek saçma, ayrıca zaten hiç eğlenmedi demek Atatürk'e hakarettir. Oh ne güzel hem eğlendi hem de tüm Dünya'yı dize getirdi, demeliyiz. katılıyorum, hayatın tadını çıkaran, bir yandan da çok çalışmış birisi olarak örnek alınması gerekiyor bence. Alnından opecem ben senin cumartesi gunu cok guzel yazmıssın. Birilerine kin duymakla efendim diskolara gitmemekle ya da rock dinlememekle demekle buyuk adam olunmuyor. Büyük adam büyük adamdır eğlencesi alışkanlıkları ya da kişisel eşyaları onu büyütemez de küçültemez de. + bir milyar[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 cevabım silverhelm3 ün mesajınaydı herşeye çupra misali atlamayalım...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... [Bu mesaj John_Petrucci tarafından 01 Aralık 2004 23:43 tarihinde değiştirilmiştir]
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 said: John_Petrucci, 01 Aralık 2004 23:43 tarihinde demiş ki: cevabım silverhelm3 ün mesajınaydı herşeye çupra misali atlamayalım... o sazan değil miydi? (sazan nedanko)[signature][hline]Nedankoyum sana bi$i olmasın..
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 aa gerçekten mi :hmm:[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
silverhelm3 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 said: John_Petrucci, 01 Aralık 2004 23:38 tarihinde demiş ki: bu mesajda atatürk sabahları çalışıyor,geceleri içiyor anlamı verdi bana.Ben Atatürk ün uyuduğunu bike düşünmüyorum şahsen ben msjımda Atatürk'ün bazı seyleri hakettigini vurgulamak istemistim..ama neyse yanlıs anlamıs olabilirsin..bu arada Ataturk'unde kisisel zevkleri olabilir..rakı sofraları,bazı eglenceler,balolar.Bunlar cok normal ve artık bence Ataturk u ayrı bi varlık,bi ilah gibi gormektense kendimize biraz daha yakınlastırmamız gerekio..belki boylece onun ideallerini ve dusuncelerini daha kolay anlarız..ne dersiniz..[signature][hline]silverhelm.trio
geffen Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Tatlı bir yazı :)[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh
Bozkurt42 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Bu yazi başbuğum Kemal Atatürk için yazılmış önemli bir yazıdır.. Ama ülkü ocağımızda uzun süredir durur...Bu önceden yazılmış bir yazıdır...Gencimiz onu görmüş oradan yazmıştır... Helal olsun..
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 neyse.. [Bu mesaj nedanko tarafından 02 Aralık 2004 00:07 tarihinde değiştirilmiştir]
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Olaya öznel bakmak yerine nesnel bakarsak yazı yazan çocuğun saçma sapan tarih kitaplarındaki dayatılanların dışına çıktığını, yaratıcılığını konuşturduğunu ve en azından yeni bir yorum getirdiğini rahatlıkla görebiliriz. Bir dip not: İlkokul devlet kitaplarında artık Atatürk ilke ve inkılapları yerine Atatürk Devrimleri gibi birşey yazacakmış (yada yazıyordur şu anda.). Geri görüşlüleri bilmem ama bence çok güzel bir gelişme. Atatürk' ün devrimci kişiliğini unutup yıllarca "lan bu çocuk anarşik, şu komünik"[b] diye itilip kakılan, işkence gören, [b]emperyalizme HAYIR! diyen (Ki şu anda tüm siyasi partilerin temel görüşü.-Sağ, sol farketmez.) Türk Gençliği artık insanlar tarafından sevilmeye başlanabilir. Unutmayın Atatürk bizden ileriye gitmemizi istedi. Yerimizde saymamızı değil, devrimler yapıp (elbette ki yararlı devrimler) ülkemizi ve insanlarımızı daha iyiye ve daha güzele götürmemizi istedi. Tekrardan: Atatürk de bir devrimci idi...[signature][hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Diez2-->Human: Amazon [Lvl 3X],Kutsal [Lvl 3X] Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
avp Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 ulem bu thread'in aynisini ben açmamişmiydim =) http://forum.paticik.com/view.php?id=87318 :p [signature][hline]not everyone who drops shit on you is your enemy not everyone who gets you out of shit is your friend and when you are in deep shit, keep your mouth shut. [Bu mesaj avp tarafından 02 Aralık 2004 17:00 tarihinde değiştirilmiştir]
navyamphs Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 ehm :)[signature][hline] Efendiler, benim yaptıklarım için bende bir olağanüstülük aramayınız. Bendeki tek olağanüstülük Türk olarak doğmamdır. Mustafa Kemal
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Aynı topic bi çok kez açılmış ama güzel yazmış :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :)
avp Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 ossun en önce ben açmişim ama :P[signature][hline]not everyone who drops shit on you is your enemy not everyone who gets you out of shit is your friend and when you are in deep shit, keep your mouth shut.
MadOrca Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 bu cocuk lise-üniversite çağına gelince merak ediyorum su yazdıklarına uyacak mı yoksa arkasını dönüp gülecek mi..[signature][hline]Fuck what I said it dont mean shit now Fuck the presents might as well throw em out Fuck all those kisses it didnt mean jack Fuck you, you ho, I dont want you back
Öne çıkan mesajlar