Soulbringer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Öncelikle söyleyeyim bunu ben bulmadım.Başka bir forumdan aldım.Adını veremeyeceğim çünki reklam konusuna girer o yüzden bilenler aa bu hede forumundaydı gibi garip yorum yapmasınlar cunki bastan söylüyorum başka bir forumdan alıntıdır.SN Patiler.. /Asagidaki yaziyi bir ortaokul ögrencisi okulunun duvar gazetesine yazmis. / "Bu ülkede yasayan her insanin bagimsizligini ve demokrasisini borçlu oldugu insan: ATATÜRK ... Gençliginde kot pantolon giyememis... Sevgilisinin elinden tutup hasilat rekorlari kiran bir sinema filmine gidememis... Padisah ona Trablusgarp Cephesi'nde görev verdiginde, lüks uçak sirketinin, First Class" koltugunda viskisini yudumlayarak görev yerine gidememis... Halkina bagimsizlik fikrini anlatabilmek için kortej esliginde Mercedes'lerle gezememis Anadolu'yu...Kurtulus hareketini baslatmak için 19 Mayis'ta Samsun'a ayak basan ayaginda spor ayakkabisi ya da kovboy çizmesi yokmus... Kazandigi her savastan sonra savas sahasina firlayip moral veren mini etekli ponpon kizlar da yokmus... Tarih kitaplarina bakilirsa, Yunanlilari Izmir'den denize döktükten sonra timsah yürüyüsü de yapmamislar... Ülkesinde yapacagi devrimleri, inkilaplari unutmamak için not alacagi bir cep bilgisayari olmadigi gibi, kendisine suikast girisiminde bulunacaklari da cep telefonundan ögrenememis! Atatürk için üzülüyorum. Dag gibi adam, bir radyo programina faks çekemeden, Ismet Pasa için Safiye Ayla'dan bir istek parçasi isteyemeden gitti. Lozan Zaferi'nden sonra veya Cumhuriyet'in ilanindan sonra arabaya atlayip sabahlara kadar korna çalip, elinde bayraklarla sokaklarda tur atamadi. Evinin balkonuna çikip, bir sarjör mermiyi havaya sikamadi. Atatürk'e aciyorum... Sen kalk, dört kadinla evlenebilecegin bir dönemde dünyaya gel, sonra degerini bilmeyip tek kadinla evlilik sistemini getir. Aaaah ah... Çilgin diskolara gitmek, sabahlara kadar içip içip rock yapmak, babasinin mersedesini alip söyle bir Emirgan turu çekmek dururken... Bunlari yapmadi Atatürk... Keyif çatmadi...Tüm hayatini ülkesinin kurtulusuna ve uygarlasmasina harcadi... ISTE ONUN IÇIN BÜYÜK ADAMDI..."[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§
Head Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 bak sen , ben de bizden sonraki neslin daha ilgisiz olacağını sanıyordum. ki dilerim ki bazı diğerleri de böyle ileri derecede düşünmeye başlarlar. atatürk büyük bir adamdı , çünkü benim yaptıklarımı yapın demedi , beni aşın dedi.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow.
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Pek bişeye benzemiyor bence..[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young
Head Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 bence de bir şeye benzemiyor , ama önemli olan bir şeylerin filizlenmesi. ki ortaokul büyümede çok önemli bir yeri kaplıyor.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow.
Venator Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Bu konu daha önce açılmıştı sanki.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Black_Lupin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Çocukça bir bakış açısı ile yazmış . Fakat yinede bilmiyorum ilginç bir yazı .[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! |
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 bugunun ortamiyla dunu karsilastirmakta enteresan tabi.. bugun dunyaya gelseydi belki bunlari yapardi bilemeyiz[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah
Chiptech Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 oha süper yazmış.[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!! P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."
Soulbringer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 said: green_martian, 01 Aralık 2004 22:07 tarihinde demiş ki: bugunun ortamiyla dunu karsilastirmakta enteresan tabi.. bugun dunyaya gelseydi belki bunlari yapardi bilemeyiz Bugün dünyaya gelseydi şu an Yunancanız ve Ingılızcenız olurdu SN patiler yani bu acıdan bakın..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§
Chiptech Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 şu SN lafını kaldıralım diyorum. Bana pati demen yeter. =P[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!! P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 said: Soulbringer, 01 Aralık 2004 22:08 tarihinde demiş ki: said: green_martian, 01 Aralık 2004 22:07 tarihinde demiş ki: bugunun ortamiyla dunu karsilastirmakta enteresan tabi.. bugun dunyaya gelseydi belki bunlari yapardi bilemeyiz Bugün dünyaya gelseydi şu an Yunancanız ve Ingılızcenız olurdu SN patiler yani bu acıdan bakın.. haaha soyledigim seyle ne alakasi var simdi bunun[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 said: Soulbringer, 01 Aralık 2004 22:08 tarihinde demiş ki: Bugün dünyaya gelseydi şu an Yunancanız ve Ingılızcenız olurdu SN patiler yani bu acıdan bakın.. Tarihte olsaydi, yapsaydi, etseydi yoktur. Tarih olmus bitmistir, yorum yapilacaksa olan uzerine yapilir, alternatif gelecekler degil. Hakaret amaciyla soylemiyorum kesinlikle de, Ataturk olmasa baska birinin cikip onderlik etmeyecegini kimse garanti edemez o acidan bakmak istiyorsan.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. [Bu mesaj Baggio tarafından 01 Aralık 2004 22:11 tarihinde değiştirilmiştir]
metboy Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 bir ortaokul öğrencisi olarak gayet güzel yazmış bence.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 said: green_martian, 01 Aralık 2004 22:07 tarihinde demiş ki: bugunun ortamiyla dunu karsilastirmakta enteresan tabi.. bugun dunyaya gelseydi belki bunlari yapardi bilemeyiz Niye bilemeyiz? O zaman da bunların yerini tutacak eğlenceler yok muydu insanın kafasına memleketi kurtarmaktan daha göze hoş gözüken? O gün insanlar eğlenmezler miydi hiç?[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 eglenirlerdi ataturkte eglenmesini bilen bi insandi ki bu kotu bir sey degil.[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Atatürk'ün eğlenmediğini ya da keyfini yerine getirecek bir şey yapamayacağını söylemiyorum, sadece bunları gerektiğinde 2. plana itecek kadar fedakar biri diyorum.[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Bi shite benzemiyor. Atatürk biz bunları yapalım (bikaç uç örnek hariç -havaya silah sıkmak vs.) yapalım diye hayatı boyunca uğraştı zaten. Tekrar söylüyorum bi şeye benzetemedim yazıyı[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 bunu yazan insan küçüktü sanırım.(daha önce açılmıştı galiba)[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
xueshen Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 bunu yazan insan inşallah küçüktür saçma bir yazı bir büyük yazdıysa halimiz geleceğimiz harap[signature][hline]orochi
UltraPsycho Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Güzel bir fikir paylaşmış işte..boşverin..[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir!
Chiptech Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 tam tersi. küçük olduğu için harap=p büyüyücek başa geçer belki =P[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!! P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."
Chiptech Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 benim bu yazıdan anladığım Atatürk bu fedakarlıkları, biz bunları(yazıda yazan olaylar) yapalım diye yapmadı.[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!! P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Patiler, Bence bu yazının anlatmak istediği, Atatürk büyük adamdı, çünkü bugünkü politikacılar veya lider postuna girmiş kurtlar gibi yozlaşmadı, ki buna da fırsatı vardı, onun yerine görev bildiği şeyi yaptı şeklinde. Eğer böyle anlamadıysanız bir de böyle bakın. Yazı kimilerine (bkz TBMM) kimi örnek almaları gerektiğini ve kendinin nerede olduğunu gösteriyor (Tabii bize de).[signature][hline]Sıpaaakın kulaklarıııı eşşeeeeek kulaklarıııı Sıpaaakın kulaklarıııı eşşeeeeeek kulaklarıııııı
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Atatürk de eğlenmesini bilirdi ama o zamana göre. Sence hiç eğlenmedi mi hayatı boyunca. Ölümü bile kendi zevkinden, rakıdan oldu.. Çok çalıştı çalışmadı demiyorum. Böyle bir tartışma yaratmak istemiyorum. (şiir gibi oldu) Çok çalıştı çalışmadı demiyorum. Böyle bir tartışma yaratmak istemiyorum. Eğer tartışacaksınız gidin kapınıza Güvenmeyin pazunuza..[signature][hline]Nedankoyum sana bi$i olmasın..
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 said: nedanko, 01 Aralık 2004 22:31 tarihinde demiş ki: Atatürk de eğlenmesini bilirdi ama o zamana göre. Sence hiç eğlenmedi mi hayatı boyunca. Ölümü bile kendi zevkinden, rakıdan oldu.. Çok çalıştı çalışmadı demiyorum. Böyle bir tartışma yaratmak istemiyorum. (şiir gibi oldu) Çok çalıştı çalışmadı demiyorum. Böyle bir tartışma yaratmak istemiyorum. Eğer tartışacaksınız gidin kapınıza Güvenmeyin pazunuza.. Kimse Atatürk eğlenmedi demiyor ki, sadece gerektiğinde eğlencesini ve zevkini 2. plana atmayı bilmiş dedim ben. Ha yazıyı yazan zaten orta okul çocuğuymuş, normal böyle yazması...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Öne çıkan mesajlar