Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 yeni samiyenin ozelliklerini bilen var mi yaa tam olarak...?¿¡! Ne maclar yasandi Dünya cehennemi burda tanidi ELVEDA SAMi YEN Birgun geri gelecegiz yeniden... bazen ucuk bazen kacik bu alemde kral Yeni Acik...[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... The Call oF Cthulhu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 38 bın kısılık olucakmıs sanırım,tek onu bılıyorum[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 her sene hep maketini yaparlar samiyenin 100 bin kişilik sinemalı falan filan ama hic o stadın gerçegi yapılamadı işalalh bu sefer adam gibi yaparlar..[hline]NothIng Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 walla ben gazetede okudum sampiyon olamadigi icin yabanci firmalar kredi vermemis o yuzden statin insaasi yeniden ertelenmis ne kadr doru bilmem ama hurriyette okdum sanirm[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Beşiktaş için büyü yapıcaklarmış. Ama cidden güzel gözüküyor. Ama bitirirlerse hadi bakalım hayırlısı. Görünüşü çok güzel. 38k kişilik olucakmış.[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 40.500 kişilik, fakat inşaatı sırasında 50-60 cm genişletilmesi durumunda dahi yaklaşık 500 kişi arttırılabilirmiş kapasitesi şuan çok yorgunum yarın bütün projeyi sererim karşınıza, aslında kasarsanız 'beşiktaş, galatasaray ortak stad projesi' gibi bir topic'in içinde ben bütün linkleri koymuşyum[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar