Chemical Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Projektör getiren varsa ben UPS getiricem, sise bayrak vs yansıtırız, şahane medya çeker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 yediğin gazdan neredeyse eser kalmıyor rennie + su ile gaz maskelerinize vicks sürerseniz de gazı baya hafifletiyor, sürekli yenilemenizde fayda var, abartıp çift tarafınada vicks sürebilirsiniz. Bu bilgileri paylaştığımıza inanamıyorum bu arada. geldiğimiz nokta çok acaip. Demokratik bir ülke de yasal hakkımız olan eylem için yaptığımız hazırlıklara bakın : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 lord_gorthaur said: gözlüğe tükürmek işe yarar mı? direk dalgıç kafası en kolay, en ise yarayan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 -Deno- said: vicks, rennie, süt, sirke, talcid, limon direniş ilaçları +gaviscon da çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 'Doktorum yardıma geldim ' diyin. Tutuklamıyorlar. Herkeste işe yaramayabilir ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Chemical said: Projektör getiren varsa ben UPS getiricem, sise bayrak vs yansıtırız, şahane medya çeker. abi ups dediğin 10 kilo nerdeyse, nası taşıcan onu yanında? sıkıntı olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Creus said: yediğin gazdan neredeyse eser kalmıyor rennie + su ile gaz maskelerinize vicks sürerseniz de gazı baya hafifletiyor, sürekli yenilemenizde fayda var, abartıp çift tarafınada vicks sürebilirsiniz. Bu bilgileri paylaştığımıza inanamıyorum bu arada. geldiğimiz nokta çok acaip. Demokratik bir ülke de yasal hakkımız olan eylem için yaptığımız hazırlıklara bakın : ) Haftasonu eskişehirdeydim, dün ilk kez gittim geziparkına. gaz maskem yoktu da maske vardı yüzümde, çok hafif bi vicks sürdüm iç tarafına, çok çok az da burnumun etrafına.. bibergazıyla ilgili ağız-burun sıkıntısı hiç yaşamadım. ilk giderken sürdüm hatta, sonra yenilemedim bile. baya faydasını gördüm vicks'in, güzel de kokusu var :) bi tek gözlerim yandı, bi ara gözlük taktım mecburen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar