xelin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Selam Arakadaşlar bende bu Sharda Yenş başliyan bir kullanciyim... Oynadigim Diyer bir Shradda 3 kere Hack yemem ve 2 sinde 0 dan tekrar kasarak oynadim ama bu sonuncusu beni cileden cıkardi 7 aylik bir emigimi hiçe sayrak ben vede dier arkadaşlarim Da bu Sharda geldik umarim hayırlısı olur ve eskisi gibi problemler ile karşikarşiya gelmeyiz :P Saygilar...[signature][hline]Buyuk InsanLar Daima Buyuk Isler Yaparak Buyurler... Alıntıla
Efecik Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 hoşgeldin.[signature][hline]Manchester Ich bin Efe Genç Fenerli'yiz. Herşeyi göze alıp geleceksen,Bi daha yaparsan affetmem. Alıntıla
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Sunucuda oynamasamda hosgeldin.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Alıntıla
Jackques Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 hoşgeldin.[signature][hline]Jackques Marques Alıntıla
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Do you speak Turkish?[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı Alıntıla
Tret Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 HOsgelmıssen sefalar getırmıssen[signature][hline]Gulu seven dikenine katlanir,kaktus sevenin vay haline Alıntıla
Laistragon Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Hoşgeldin.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos | Alıntıla
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 hoşgeldin ilk olarak bu forumların sadece ultimayla ilgili olmadığını da bil=) iyi oyunlar sana ve arkadaşlarına[signature][hline]Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Alıntıla
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 hoşgeldin.[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected] Alıntıla
che Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 hoss geldin![signature][hline]DaRk_TrAnquiLLiTy Alıntıla
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Bende her ne kadar UO oynamasamda hoş geldin. Aman buranın sadece UO mekanı olduğunu düşünme. Çünkü değil :D[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Alıntıla
Abus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 hoşggeldn[signature][hline]Love is Divine Alıntıla
insight_13 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 ii ettin geldin ya..[signature][hline]insight_13, 30 Şubat 2031 00:00 tarihinde demiş ki: Alın size komik laf tam imzalık.. Alıntıla
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 yoksa adın Selin mi? Hoşgeldin...[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Alıntıla
ice_mansil Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 hoşgeldin ben de burada yeni sayılırım bak göreceksin oldukça eğlenceli bir yer burası ve de kaliteli olduğunu söyleyebiirim neyse terrar hoşgeldin :)[signature][hline]Canın yandıysa yaşaman gereken kadar acı çek 'ne eksik ne de fazla' Alıntıla
forgiver122 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 hoşgelidn[signature][hline]Tell me, what did I do wrong, To make you stay away so long Alıntıla
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 bir ay sonra mı aklına geldi hoşgeldi demek?[signature][hline]this is my december. Alıntıla
Diomedes Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 hoşgeldin[signature][hline]ÖLÜM NE ZAMAN VE NASIL GELECEKSE GELSİN TABUTUMA SARI LACİVERT ÇİÇEKLER ATILACAKSA MEZAR TAŞIMDA "FENERBAHÇELİYDİ" YAZILACAKSA CENAZEMDE ''MARŞIM'' OKUNACAKSA ÖYLE ÖLÜM HOŞ GELSİN!!!!!! Pati Sözlük!!! Diomedes Alıntıla
forgiver1 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 rezalet ya 1 ay önceki topice post atmışlar Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.