kithnos_1 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 FB ve twitter a ulaşamamaya başladık. Taksim konuları içinde devamlı kaybolmasın yeni konu buraya açayım istedim ? Girebilen var mı , hangi yöntemle girilecek , buradan bilgi aktaralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 https://www.torproject.org/ ile girebilirsiniz. Ama güvenli bir ortam olmadığı için girip işinizi hallettikten sonra şifrelerini değişmenizi tavsiye ediyorum. Bankacılık gibi işlere zaten girmeyin bununla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 tor aksina baya guvenli :) neyse, ben sikinti yasamiyorum, ankaradayim, dnslerim: 4.4.2.1, 8.8.8.8, 208.67.222.222 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 gergenin açtığı büyük bi vpn konusu var mutlaka orda ücretsiz bi tane vardır denemelik http://forum.paticik.com/read.php?5,5571964 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Youtube'u da engellediler heralde. 2 saattir bi video yüklenmedi. Tor'da sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Ben Astrill VPN ile de giremiyorum ama astrill in sorunu galiba. Hiçbir siteyi açmıyor dangalak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Tomaların suyu bitmiş, itfayiye gelmek istememiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasmetbeybi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 bende itfaiye araclarının önü kesilip suları bosaltıldı haberini okudum ama cok fazla bilinçli bilgi kirliligi yapılıyor hicbirsey kesin degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 www.vpnmaster.com adresinden Promotional Code'a "freetaksim" yazarak ücretsiz VPN hizmeti alabilirsiniz. Denedim, %100 çalışıyor. Bağlantı normalden biraz yavaş lakin. Mail biraz geç gelse de misal şu an IP adresim Hollanda'da gözüküyor. Twitter'ı falan açabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 -Crawler- said: https://www.torproject.org/ ile girebilirsiniz. Ama güvenli bir ortam olmadığı için girip işinizi hallettikten sonra şifrelerini değişmenizi tavsiye ediyorum. Bankacılık gibi işlere zaten girmeyin bununla. tor belki ttnetten daha güvenli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Astrill , bulgaristan üzerinden eriştim şimdi FB ve twtitter a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Twitter da gg heralde. Anca Anonymoxla mesaj atabildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 gerge'nin zamanında verdiği hola unblocker babalar gibi çalışıyor. www.hola.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 hola bende işe yaramadı niyeyse. o kdar chrome da kurmustum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Astill VPN , Vpn Master vs . Vpn siz olmuyor bu iş sanırım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Hola çok güvenli görünmüyor, başkalarının da senin üzerinden internete çıkması sorun yaratabilir gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar