Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Buda benim canavar...

nindalf

Öne çıkan mesajlar

Herkeze selam, Kedimin ismi canavar Norvec Orman tekiri'dir. Çok yırtıcı ve saldırgan bir kedidir. Gittiği veterinerlerde hep güzel bir hatıra bırakır. Zaten 5 yıldır hiçbir veterinere götüremiyoruz kendisini. Şuan 9 yaşında. Bir tırnak var vallahi cizer diyorum. Kendini dünyada tek zannediyor bir kedi veya herhangi bir hayvan gördügü zaman hayvan tazmanya canavarına dönüşüyor sanki. Dayımların kedisine öyle bir saldırdıki yazık diyer kedi altına etti korkudan :(

Burda ise ufak bir hırsızlık planları içinde..

[signature][hline]Mutlu İnsan - w0w

defAultgame - gamerbug

[Bu mesaj nindalf tarafından 25 Kasım 2004 16:43 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj nindalf tarafından 25 Kasım 2004 16:44 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

Pek sorun olmuyor fazla tüy dökmüyor ama genede tabiki dikkat ediyoruz hep.

said:
orc_lord, 26 Kasım 2004 15:28 tarihinde demiş ki:
cidden canavar :)
cok fazla tuyu var. mutfagin falan ustunde biraz sakat :)
[signature][hline]Emekli N!ndalf WoW / W3
Dont drink and Drive, Smoke and Fly

defAultgame - gamerbug postin.
Sosyal ağlarda paylaş

heheh eyer onu sevdiginizi anlarsa o aslanlığı gidiyo kuzu gibi sevdiriyo kendini ama kızdırmamak gerek Cizer walla
bir sefer asıya götürmüştüm veterinere, odaya girdik canoyu kutudan cıkardım adam geldi 1 kişiydi ay negüzel şeysin sen dedi bizimki adamın burnunu boydan boya cizdi adam kana bulandı bide kacarken ayak üstü zıctı adamın üstüne :) adam bu ne ya derken odadaki şişeler yerlere düşüyordu :P sonra 3 kişi 3 kere iğne yamulttuktan sonra aşı tamamlandı ve canavarın resmi veteriner kliniginin girişine asıldı :)[signature][hline]Emekli N!ndalf WoW / W3
Dont drink and Drive, Smoke and Fly

defAultgame - gamerbug postin.
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum:
....Korktum.... :)
Zaten 5 yaşındayken nankör bir kediyle bir polemiğe girer gibi olmuştum:) o günden beri kedi sevmem bu da tuz biber ekti :D
Ama olsun maaşaallah tosun gibi 9 yaşında. Allah uzun ömürler wersin :)[signature][hline]Sevmek sadece esen kuvvetli bir fırtınadır,
Sevilmek ise bu fırtınaya dayanmasını ve bundan yararlanmasını öğrenmektir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...