chrome Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Jim_E_Rustler said: Saeros said: gonca demiş çünkü efemine bi görüntü çiziyosun ahmet kıza benziyosun Çok net yanıyorum. http://i.imgur.com/bTZj691.jpg Sirf sunlardan kayniyor diye avusturalyaya gitmiyorum. Gitsem buradakinin 6 7 katini kazamnak varken hem de
chrome Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 knox said: Bu kiz da microexpreßionlarina bakilirsa gercekten aglamiyor.
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 NeoStyle said: Noyan şu direniş anlarından kalma fotoların yok mu merak ettim :)o bir sürü çeken oldu ama hala bulamadım kimseden birşey. bi kaç tane arkadaşlarla hatıra falan oldu dururken onları da almadım. Ama ikinci gün pınar benimle geldiğinde saldırıdan önce mutlu anlarımızda çekmişti bi tane Bu esnada bugün direnişte Llama ve Toggie ile karşılaştık tatlı bir enerji alışverişi oldu. sempatik adamlarmış baya.
yildirimokur Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 NOyzura seni Kuzuların Sessizliğindeki sapığa benzetiyorum.
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 abi adamı aradım nerdesin diye işte bilmemnerdeyim gelip seni alıcam yanımda pınarda var dedi pınar kim ya dedim ekim ayı masaüstü güzeli demesiyle bağırarak gülmeye başladık tabiki kalkıp oraya geldiğine göre iyi bir kızdır bence. BÜYÜLER bağışlasın noyan kardeşim
Therru Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 yildirimokur said: NOyzura seni Kuzuların Sessizliğindeki sapığa benzetiyorum. aynen la!
aquila Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 olm soyleyin teyzeye, combata girmeden bless atsin.
riza_calimbay Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Noyzura said: Bu tiple seni orda dövmediler mi?
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 ne var abi adamın tipinde? her uzun suratlıyı(?) dövselerdi işimiz var
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=3ekExIumL4o
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Dynun said: ne var abi adamın tipinde? her uzun suratlıyı(?) dövselerdi işimiz var o uzun suratın altında ninja tabi ninja panths tarzı bişey ve cloak var. gerçekten tam çevik kuvvet target'ı noyan. tipi az farklı olanı daha çok dövdükleri için.
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Vingthor said: abi adamı aradım nerdesin diye işte bilmemnerdeyim gelip seni alıcam yanımda pınarda var dedi pınar kim ya dedim ekim ayı masaüstü güzeli demesiyle bağırarak gülmeye başladık tabiki ahah iyiymiş bu
guernica Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 ya şu topakı okudukça izmire gidip noyzura ile kombattan kombata koşasım geliyor aehaeh.
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Vingthor said: abi adamı aradım nerdesin diye işte bilmemnerdeyim gelip seni alıcam yanımda pınarda var dedi pınar kim ya dedim ekim ayı masaüstü güzeli demesiyle bağırarak gülmeye başladık tabiki Hahahahahahaha
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Noyzura said: ...tatlı bir enerji alışverişi oldu. Abi aman diyeyim.
arcane Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Vingthor said: abi adamı aradım nerdesin diye işte bilmemnerdeyim gelip seni alıcam yanımda pınarda var dedi pınar kim ya dedim ekim ayı masaüstü güzeli demesiyle bağırarak gülmeye başladık tabiki AHAhaehea
toggie Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 dun aksam kıbrıs sehitlerinde denk geldik. gercek ninja adam :)
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 yildirimokur said: NOyzura seni Kuzuların Sessizliğindeki sapığa benzetiyorum. ben kukuların sessizliğindeki sapığım
NeoStyle Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 ne adamsın sevdirdin kendini :) helal
Öne çıkan mesajlar