Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bağlantı Hızının Arttırılması (Amerika)


bingildak

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar,

Network konusunda son derece cahil biri olarak gurulara bir sorum var. Şimdi çalıştığım şirketin Back Office serverı Amerika'da bulunuyor. Normalde ping konusunun bağlantı hızı ile pek alakalı olmadığını biliyorum fakat ne zaman ki TTNET adil kullanım altına girsin ve bağlantı hızı 3 mbps'a düşsün benim back officedeki milisaniyelik menü geçişlerim 3-4 saniyeye çıkıyor. Çok fazla giriş yaptığım içinde bu bana çok vakit kaybettirmesinin yanında son derecede sinirimi bozuyor. Menüde 20 tane drop-down seçenek var atıyorum, her seferinde load bekliyorum 3-4 saniyelik.

Bu konuda ne yapabilirim? Var mıdır TR'den USA pingimi düşürebilecek bir program vs.? Adil kullanımdan kaçış yok ne yazık ki, öyle yada böyle ayın 20'sinden sonra beni yakalıyor.

Her türlü tavsiyeye açığım (ttnete 100 küsür tl vermek dışında sırf adil kullanım olmasın diye).

Teşekkür ettim şimdiden.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bana biraz mantiksiz geldi zira su durumda ki bottleneck sizin baglantiyi somurmeniz gibi. Hani sanmiyorum ki TT hizi limitlemek icin route degistiriyor olsun.

WinMTR indirip adresi girip biraz bak bakalim sikinti hangi adimda cikiyor ? Buraya yapistirirsin sonuclari da. Sanmiyorum ama bir ihtimal Duruma VPN cozum olabilir, onun disinda ya kotayi doldurmicaniz ya da hakkatten limitsiz biseye geciceniz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...