bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Merhabalar, Network konusunda son derece cahil biri olarak gurulara bir sorum var. Şimdi çalıştığım şirketin Back Office serverı Amerika'da bulunuyor. Normalde ping konusunun bağlantı hızı ile pek alakalı olmadığını biliyorum fakat ne zaman ki TTNET adil kullanım altına girsin ve bağlantı hızı 3 mbps'a düşsün benim back officedeki milisaniyelik menü geçişlerim 3-4 saniyeye çıkıyor. Çok fazla giriş yaptığım içinde bu bana çok vakit kaybettirmesinin yanında son derecede sinirimi bozuyor. Menüde 20 tane drop-down seçenek var atıyorum, her seferinde load bekliyorum 3-4 saniyelik. Bu konuda ne yapabilirim? Var mıdır TR'den USA pingimi düşürebilecek bir program vs.? Adil kullanımdan kaçış yok ne yazık ki, öyle yada böyle ayın 20'sinden sonra beni yakalıyor. Her türlü tavsiyeye açığım (ttnete 100 küsür tl vermek dışında sırf adil kullanım olmasın diye). Teşekkür ettim şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Eğer bulunduğun lokasyonda fiberinternet yoksa uydunet'e geçebilirsin. Pingleri çok düşük oluyor. Bulunduğun lokasyonda türksat da yoksa önerebilecek başka birşeyim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Bana biraz mantiksiz geldi zira su durumda ki bottleneck sizin baglantiyi somurmeniz gibi. Hani sanmiyorum ki TT hizi limitlemek icin route degistiriyor olsun. WinMTR indirip adresi girip biraz bak bakalim sikinti hangi adimda cikiyor ? Buraya yapistirirsin sonuclari da. Sanmiyorum ama bir ihtimal Duruma VPN cozum olabilir, onun disinda ya kotayi doldurmicaniz ya da hakkatten limitsiz biseye geciceniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Bu oyunlarda ping düşürmek için kullandığımız WTFAST veya yourfredom tarzı programların websitesine olan bağlantıyı hızlandırması söz konusu değil midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 WinMTR ile denedim, bizim server ping'e yanıt vermiyor -cmd üzerinden de denemiştim, no response diyor- No response from host dedi. fakat server'a kadar olan son bağlantı noktasında ping 200'e yakın, bu AKK açıldığı bugün için geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar