Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ne dusunuyorsunuz??

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sn Beef dusuncem şudur ki Sn EMin Ç. gerçekten haklı hususları var lakin A.Doğan gibi bir medya devinde bu kadar fevri açıklıyorsa Sn Emin. Ç . nın kaynakları yüzde yüz doğrultadır demek gelir içimden.

Ve bu hal tam 4 sene önce bir paşa tarafından da söylenmişti.Ad vermeyeyim ama Turkiye nin sonu 2.dunya savası baslangıcındakı hırvatıstan daha beter olucak gibi bir önlem alınmazsa bu gidisata tabi..

Saygılarımla Soul..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Mesaj tarihi:
off off sonra bana neden evlenmiyorsun diye soruyorlar..sole bi bakiyorum da ulkemin durumuna evlenip coluk cocuga karisasim gelmiyor yaw...

sayki sevki ve gorduklerimi gorseydiniz kesinlikle turkiyenin civisinin ciktigina hukmederdiniz..
Mesaj tarihi:
Bardağın dolu olan tarafı neresi? AB'ye girince işsizlik mi kalkacak , avrupada istediğimiz ülkeye elimizi kolumuzu sallayarak girecekmiyiz , eğitim ve sağlık haklarından herkes yararlanacak mı...

Avrupadaki işverenler işçi çıkarırken biz nasıl gidipte çalışacağız? AB'ye girdikten sonra en az 10 küsür yıl içinde (12 yıldı galiba) serbest dolaşım izninin verildiği biliniyor mu? Eğitim ve sağlık kurumlarının özelleştirilip , sadece parası olanın okuyup , sağlıklı bir hayat süreceği biliniyor mu?

Anlayacağın bardağı dolu gösteriyorlar şimdilik. Sadece şimdilik.[signature][hline]Götür Beni Bu Issız Sokaklardan
Mesaj tarihi:
bardağın dolu tarafını genel olarak kullandım
ab ye girelim yada girmeyelim ab ye uyum için bürsürü yeni uygulama yapılıyo girmesek bile bu uygulamalar yanımıza kar kalıcak
bu arada bardağın dolu tarafını göremeyenlerin bardağı daha ii doldurcabilecek bir alternatifi varsa söylesin gerçekten merak ediyorum[signature][hline]Tell me, what did I do wrong, To make you stay away so long
Mesaj tarihi:
Bardağın dolu yanı nasıl oluyor biliyormusun avrupa özentiliğinden vazgeçerek?Nasıl uygula istersen?[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Mesaj tarihi:
Gayet güzel yazmış benim de en sinir olduğum şeylerden biri özellikle de haber programları felan bunu acayip abartıyor:
-Evet sayın seyirciler AB yolcusu olduğumuz bu günlerde hödö ve hede oluyor...

-İşte biz AB yolunda bir ülkeyiz hede ve höbeley yapmamamlıyız.

-Biz AB ye girecez hede olmalı hödö olmalı...

Laaynn!!! AB ye girince Türklüğümüz kalmayacak o zaman(biraz abarttım ama neyse lafın gelişi :) ) tamam yanlış hareketlerimiz var onları zaten her gün tartışıyoruz ama AB'yi de bu kadar büyütmeyin be kardeşim ne bu ya...

İspanya çok medeni bi' ülke mi? Onlar zavallı boğalara kılıçları saplarken vahşi olmuyor da biz kokoreç yiyince vahşi mi oluyoruz ya da vahşi demediler hadi neyse de bizim yediğimize karışmaları ne demek ya...

Yemek meselesi basit bi örnekti buna benzer bir sürü saçmalık yapılıyor, bu saçmalıklar da haber yapılıyor AB tanrı konumuna geliyor ne bu yav?

Kulu köpeği olacaz neredeyse AB'nin...Devletin başındakiler de ancak günü kurtarmaya bakıyor AB bize tarih verecek diye uslu uslu oturuyoruz. Şimdi bazıları diyecek:
E, böyle konuşuyosun onların işi kolay mı diye?
Kolay değil, kolay değil o zor işi yapamıyacaklarsa gelmeselerdi daha biz kendi içimizde abidik gubidik şeylerle uğraşalım oeeegffnrröheny...

NOT: Konu azcık sapmış olabilir kusura bakmayın...[signature][hline]I see dumb people...
[Bob Marley]
Ben!!!(Ünlemlere de bak)
Grim Fandango Fan Hedemiz ohelelele
Mesaj tarihi:
Tabi canım bi'tek Türkiye'de oluyor zaten bir müsabakada adam öldürülmesi...

1985 avrupa kupası finalinde Liverpool-Juventus maçında Heysel Stadyumunda 39 (İtalyan taraftar) kişi öldü onu da biliyor muydun?[signature][hline]I see dumb people...
[Bob Marley]
Ben!!!(Ünlemlere de bak)
Grim Fandango Fan Hedemiz ohelelele

[Bu mesaj Cd- tarafından 01 Aralık 2004 17:44 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Cd- tarafından 01 Aralık 2004 17:45 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Cd- tarafından 01 Aralık 2004 17:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Biz sadece adamların kapılarında yalvarıyoruz.

Karşılığında ise binbir çeşit terbiyesizlik ve küstahlığa muhatap oluyoruz.

Adamların resmi heyetleri bile Güneydoğu Anadolu’dan Kürdistan diye söz ederken, oralara gelip Kürtçülük nutukları atarken, sesimizi bile çıkaramıyoruz.

Başımıza gelenin diyelim ki farkında değiliz.

Müzakere tarihi alabilirsek, ondan sonra bu konuda olacakları düşünemiyor muyuz?

İşte önemli olanda bu.. Her türlü taviz veriliyor, özellikle kürtlerle ilgili olanlar.. Emin Çölaşan hariç kimsenin bu konulara değindiği yok.. Tüm medya tayyipin yalakası olma peşinde..

Atatürk (tü galiba), Türkiye league of nations'a girmeden önce ne demiş : "Çağrılırsak gireriz"[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Mesaj tarihi:
said:
beefsteak, 01 Aralık 2004 10:45 tarihinde demiş ki:
http://www.hurriyetim.com.tr/yazarlar/yazar/0,,authorid~5@sid~9@nvid~503904,00.asp

sayki sevki ve dogru soleyeni 9 koyden kovarlar..10 cuda linc ederler

sevgili beefsteak , sen ftuff'ta mıydın?

bir komunitede böyle mesaj sonları sayki sevki ile biten birisini hatırlıyorum , çok pis nostalji oldum , 3 vakte bana dönersen sevinirim.[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
they bury me like footsteps in the snow.
Mesaj tarihi:
said:
Baggio, 01 Aralık 2004 15:43 tarihinde demiş ki:
AB icin yabancilarin istedigi herseye sebek gibi bas sallamamiz dusundurucu tabi; ama AB'ye girmeyi gereksiz, hatta zararli gibi gostermek de komik kaciyor biraz.

Adamın yazısında ben böyle birşey göremedim?[signature][hline]mono - life in mono
  • Yeni Oluştur...