Mandoo Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 evet beni direk yaran bi site... www.fikirtepe.cjb.net (link vermesini bilmiyorum kusra bakmayın kopyala yapıştır yapın bi zahmet...) harbi süper yapmış adamlar ve komik de olmuş...[signature][hline]-Madem Türksün Göster Ürksün- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Bunun konusu açılmıştı ama hangi isimle açıldı acaba aradım bende bulamadım.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm [Bu mesaj Holyman tarafından 29 Kasım 2004 18:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 hadi ya...demek bu güzel siteden bunca yıldır mahrum kalmışım...neyse benim gibi bilmeyenler girin mahrum kalmayın bu delikanlılık abidesinden...[signature][hline]-Madem Türksün Göster Ürksün- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 said: Yazılarıma nasıl link verebilirim? Eğer başka bir siteye link vermek için kullanabileceginiz komutlar: [ url ]www.ultimatr.com[ /url ] ----> www.ultimatr.com [ url=www.ultimatr.com]UltimaTR Sitesi[ /url ] ----> UltimaTR Sitesi bu iki komutla link verebilirsiniz. http://forum.paticik.com/faq.php [Bu mesaj arcane tarafından 29 Kasım 2004 18:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 günaydın o zaman =)[signature][hline]yesil ejderha...[/i] Üzerime gelmeyin Beni deli etmeyin Çizdim, oynamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 http://jetali77.sitemynet.com/url/index.htm bide bunu deneyin[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed ---------------------- /addbuddy Enaxa ---------------------- [Bu mesaj Levent tarafından 29 Kasım 2004 19:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 said: tAKA, 29 Kasım 2004 19:05 tarihinde demiş ki: günaydın o zaman =) saol :D[signature][hline]-Madem Türksün Göster Ürksün- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 said: Mandooo, 29 Kasım 2004 18:14 tarihinde demiş ki: evet beni direk yaran bi site... www.fikirtepe.cjb.net (link vermesini bilmiyorum kusra bakmayın kopyala yapıştır yapın bi zahmet...) harbi süper yapmış adamlar ve komik de olmuş... direk fake bi site[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 said: Spartan, 30 Kasım 2004 01:59 tarihinde demiş ki: said: Mandooo, 29 Kasım 2004 18:14 tarihinde demiş ki: evet beni direk yaran bi site... www.fikirtepe.cjb.net (link vermesini bilmiyorum kusra bakmayın kopyala yapıştır yapın bi zahmet...) harbi süper yapmış adamlar ve komik de olmuş... direk fake bi site aaa?[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diomedes Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Sayfa görüntülenemiyor diyor[signature][hline]ÖLÜM NE ZAMAN VE NASIL GELECEKSE GELSİN TABUTUMA SARI LACİVERT ÇİÇEKLER ATILACAKSA MEZAR TAŞIMDA "FENERBAHÇELİYDİ" YAZILACAKSA CENAZEMDE ''MARŞIM'' OKUNACAKSA ÖYLE ÖLÜM HOŞ GELSİN!!!!!! Pati Sözlük!!! Diomedes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
golgotha Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 said: Xaer_Aloneheart, 30 Kasım 2004 06:18 tarihinde demiş ki: said: Spartan, 30 Kasım 2004 01:59 tarihinde demiş ki: said: Mandooo, 29 Kasım 2004 18:14 tarihinde demiş ki: evet beni direk yaran bi site... www.fikirtepe.cjb.net (link vermesini bilmiyorum kusra bakmayın kopyala yapıştır yapın bi zahmet...) harbi süper yapmış adamlar ve komik de olmuş... direk fake bi site aaa? fake falan diil bende o sitenin yapımında bulundum bende orda yani fikirtepe yaşıyorum[signature][hline]oturmaya mı geldik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 dimi o insanların hepsi herşeyi gerçek.. bütün olaylarla birlikte..[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
golgotha Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 çoğu gerçek hem birçoğu bundan emin olun[signature][hline]oturmaya mı geldik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 İnteraktif 135 milyon destek hizmet bedeli istiyor 512kbps için.[signature][hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 said: golgotha, 30 Kasım 2004 22:43 tarihinde demiş ki: çoğu gerçek hem birçoğu bundan emin olun lol ben yorum yapmıyorum artık..[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 gercek? :)[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 WELCOME TO JET-ALi 's WEB PAGES Hi .How are you? My name is ALi OSMAN ÖN (JET-ALi) I 'm from TURKEY.I'm TURK. Your films are wonderful. Turke's action films are very bad. Please come to Turkey. Let's make the action films. Turkey and America (HOLLYWOOD) Turkey and England Turkey and Japan or Turkey and china (HONG KONG) You and I films make. I don't have my money and I don't have a computer . Your fims wonderful. My old 28.My name is ALi OSMAN SURNAME ÖN.2. Name JET-ALi. Your people rich and happy . I worked the fabrika . But now I don't work the fabrika.Turkey's comedi and drame films are very wonderful. But Turkey's action films are very bad .I wand to make Turkey action films with you. Because your action are very good.We can make action films.I played in a film.I wand to play the films.Again Turkey's action films are very bad and I don't wand this you have god a lot of money. But I have any money you are rich .But I am poor. Please help me. I don't know ienaught English.The tecnik is not in the Turkey's action films.Please come to JEAN CLAUDE VAN DAMME . Please come to JACKIE CHAN . Please come to JETLi . Please come to CHUCK NORRiS Films make JET-ALi and YOU. MY TURKIS ADDRESS: yenidoğan mahallesi . son evler caddesi . dere yanı :NO:67 KOCAELi /İZMİT SEE-YOU I'M JET-ALi There is not My sponsor. You sponsor make. Tanks American MS Cleo. Tanks ENGLAND.Tanks HONG KONG.Tanks KOREA. Tank you yasemin. Tank you Esra . Tank you seda. Tank you sada 's friend . INTERNATIONAL TELEPHONE NAMBER: HOUSE:+90 0.262.322.57.71 GSM:+90.0.535.723.16.57 puhauhauahau nası bi ingilizce o öyle[signature][hline]Let me in, I'll bury the pain... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Medyadan aldığım habere göre aşırı yoğunluktan tüm dünyada internet çökebilirmiş.Lütfen boş yere site yapmayın.Lütfen bir yeteneğiniz bir bilginiz sizde bir lafta değil gerçek cevher yoksa site yapmayın.İNTERNET umarım çökmez.İnternet nimettir iyi kullanmalıdır.Bir kere tesadüfen gördüm birisi Anneanne Sini internette tanıtıyor.Yahu senin anneanne ,nden kime ne çok saçma amaçlar uğruna site yapılıyor buda interneti yoruyor lütfen internet amcamı boşa yormasın kimse.Bu sitede benim şahsımla ilgili çok yazı var bunların çoğunu insanların örnek ve ibret alması için yazıyorum.Ve ben yetenekli sayılırım çalıştığım işler ve photo/resimler bölümüne bakın anlarsınız .Yani ben site yapmayı fazlası ile hakediyorum.Site yapacak kişi en az benim ayarım akadar yetenekli olamlıki internet yorulmasın şişmanlamasın dimi ama!!!! LOOOOL BUNEEEEEE :D[signature][hline]Let me in, I'll bury the pain... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 güzel yapmış olm adamlar takdir etmek lazım..matrak olmuş :D[signature][hline]Cinnet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 puahhahah arabayla hatun tavlamayi okuyun muahahhah[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar