Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

moriarty'nin kimliğini bilen bana özel mesaj atsın, ödül var

KuddusiMavra

Öne çıkan mesajlar

L_Zero said:

tam olarak ne oldu biri linkleyebilir mi bu arada bulamadım?

abi eyvallah güzel diyorsun da hani bu başına ödül koyma, bulayım ağzını kırayım muhabbeti hoş olmamış bence. haksızsın demiyorum asla, fakat işte bu yüzden çoğu insan internette anonomitesini korumak istiyor. iğrendim kendimden anonimite yazdığım için o neyse.

yani uzun lafın kısası, adres bulmak falan zor değil, hani 10 saniyemi aldı biraz fikir sahibi olmak, 1 saate bulunur ama gerek var mı?

sakın seni anlamadığımı falan düşünme çeto, ne kadar aynı görüşleri paylaşmasamda, gayet düzgün bir insan imajı çiziyorsun hani aile babasısın en başında, bu seferlik burada bırakın bu muhabbeti, zaten gerekli uzaklaştırma cezası verilir 1 güne, fakat bundan sonrasında kendini haksız duruma düşürmeye gerek yok.

hani olayıda tam görmedinde, yapmayın bu kadar, üzüldüm resmen.

canım...ciğerim....ağız kırmadan falan bahsetmedim yahu...sadece bana bu kadar rahat hakaret eden adamı,adamları tanımak istiyorum ve eğer korkmazlarsa da gidip görmek istiyorum....ben daha önce de ve tam da bu ekibin saçmalıklarına dayanamadığım için ban yedim. ve bu ekip buraya yazmaya devam etti. yani moderasyon bir şekilde bu adamların terbiyesizliklerine göz yumuyor ama benim gibi adamların isyanına karşılık kuralları uyguluyor...
Sosyal ağlarda paylaş

Finklorpeyniri said:

KuddusiMavra said:

Finklorpeyniri said:

seni nüfusuna alırımın cevabını aldın çeto. yemeyeceğin mısırın altına yatma o vakit.

yok...öyle kolay değik finkflor. ayrıca senin şu tarzın zaten sanırım bu işleri başlatan. bir şekilde bütün bu hakareti,terbiyesizliği oyun sanan,eğlence sanan 15-20 kişinin başı gibisin. aslında moriarty için söylediklerim senin için de geçerli...harbiden ciddi ciddi sana da söylüyorum, kimsin? bileyim, bulalım birbirimizi. forum ortamında vaktinizin yarısını bana hakaret etmekle geçirdiğinize göre harbiden benimle ilgili bir durumunuz var demektir...ya beni çok seviyorsunuz ya da beni hiç sevmiyorsunuz. her iki durumda da isterimn seninle de,ekürilerinle de tanışmak. kimsin peynir?

ya en son telefonumu istiyodun şimdi tanışalım diyorsun.
vermeyeceğiz sana. bu forumdan erkek kaldıramayacaksın.
genç erkek fantezilerini lütfen başka forumlara sakla. yeter artık. edepsiz

yalnız hala şurada şu edepsizliğe devam ediyorsun. hani haklıda olsan haksızda, hiç hoş değil.

hani bu kullanıcıların banlanması belki bir işe yaramaz ama yöneticilerin duruşunu belirleyecek kimse kusura bakmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

moriarty said:

forgiver said:

yoo çetintaş gayet haklı
böyle klavyeden atıp tutanların geri viteslerini izlemek zevkli oluyor

ayrıca 2sinine de ban lazım
biri trolden biri de interneti ciddiye almaktan

hangi geri vites kardeşim?

millete küfretti, saygı bekledi.
aileyi karıştırdı, ailemi karıştırmayın.

bana da nufusuma aldırırım dedi, gördük nufusu.

aptal olmayın bu kadar.

gördük nüfusu ne oluyor yani?
9 yaşında kızım ile ilgili terbiyesizlik yapınca gördğk nüfusu mu oluyor?
yok arkadaş, g.t varsa sen de diyeceksin ki abi ben şuyum, ne var, ne diyeceksin?
yoksa da, abi ben de o g.t yok, klavye başından sana,kızına,ailene artık allah ne verdiyse ben yardırırım,böyleyim işte de...

ortası yok.

ve hala da pişkin pişkin yazıyorsun, yazabiliyorsun...
Sosyal ağlarda paylaş

L_Zero said:

Finklorpeyniri said:

KuddusiMavra said:

Finklorpeyniri said:

seni nüfusuna alırımın cevabını aldın çeto. yemeyeceğin mısırın altına yatma o vakit.

yok...öyle kolay değik finkflor. ayrıca senin şu tarzın zaten sanırım bu işleri başlatan. bir şekilde bütün bu hakareti,terbiyesizliği oyun sanan,eğlence sanan 15-20 kişinin başı gibisin. aslında moriarty için söylediklerim senin için de geçerli...harbiden ciddi ciddi sana da söylüyorum, kimsin? bileyim, bulalım birbirimizi. forum ortamında vaktinizin yarısını bana hakaret etmekle geçirdiğinize göre harbiden benimle ilgili bir durumunuz var demektir...ya beni çok seviyorsunuz ya da beni hiç sevmiyorsunuz. her iki durumda da isterimn seninle de,ekürilerinle de tanışmak. kimsin peynir?

ya en son telefonumu istiyodun şimdi tanışalım diyorsun.
vermeyeceğiz sana. bu forumdan erkek kaldıramayacaksın.
genç erkek fantezilerini lütfen başka forumlara sakla. yeter artık. edepsiz

yalnız hala şurada şu edepsizliğe devam ediyorsun. hani haklıda olsan haksızda, hiç hoş değil.

hani bu kullanıcıların banlanması belki bir işe yaramaz ama yöneticilerin duruşunu belirleyecek kimse kusura bakmasın.
Ya konusup duruyosunuz da bu forumda kimlere ne laflar edildi bi bu cıkıp adres telefon falan istiyo bunda bi sorun yok mu? Millete laf yetistirirken problem yok kaldıramıyacagı lafı yedigi anda adres telefon.
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

moriarty said:

forgiver said:

yoo çetintaş gayet haklı
böyle klavyeden atıp tutanların geri viteslerini izlemek zevkli oluyor

ayrıca 2sinine de ban lazım
biri trolden biri de interneti ciddiye almaktan

hangi geri vites kardeşim?

millete küfretti, saygı bekledi.
aileyi karıştırdı, ailemi karıştırmayın.

bana da nufusuma aldırırım dedi, gördük nufusu.

aptal olmayın bu kadar.

gördük nüfusu ne oluyor yani?
9 yaşında kızım ile ilgili terbiyesizlik yapınca gördğk nüfusu mu oluyor?
yok arkadaş, g.t varsa sen de diyeceksin ki abi ben şuyum, ne var, ne diyeceksin?
yoksa da, abi ben de o g.t yok, klavye başından sana,kızına,ailene artık allah ne verdiyse ben yardırırım,böyleyim işte de...

ortası yok.

ve hala da pişkin pişkin yazıyorsun, yazabiliyorsun...

ben senin 9 yaşındaki kızın hakkında bir terbiyesizlik yapmadım, kızının yaşını bilemem.

bana seni nufusuma aldırırım yazdın, bir sayfa önce yine aile karıştırdın. bende nufusa alabiliyosak yazarak, kızın +18 ise bende onu alayım yazdım.

uzatma boş yere. etmeyeceksin öyle laf o zaman.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...