Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paticik kaç senedir var aradan bazılarınız burada yaşlandı ama artık şu laf sokma, aşağılama ve rencide etme temelli orgazmlarınızı bir kenara bırakma zamanı gelmedi mi ? Forumda bir birinizi laflarla düzme çabasındasınız ama böyle gereksiz tatminleri bir kenara bırakın artık. Dışarıda epik olmasa bile bir sürü süper hatun var, erkek var gidin onları düzün azcık. Cidden şu forumda birilerine laf sokarak 90 gol takmış edası ile top koşturan , paslaşan , taktik geliştiren kişilere üzülüyorum. Büyüyün biraz. Ayrıca Çetinimi üzmeyin. Uygun bulmasanız bile birini aşağıladığınızda yapıcı hiç birşey yapmış olmuyorsunuz. Kendinizi geliştirip daha düzgün ve iyileştirici yollar bulun uygun bulmadığınız şeyler için.
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 ÇETOOO BENİ ARKADAŞLARIMA SORUYOMUŞSUN ÇETOOOOOOOO
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 seks kavga entrika her bok var anasını satıyım topikte.
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Noyzura said: Paticik kaç senedir var aradan bazılarınız burada yaşlandı ama artık şu laf sokma, aşağılama ve rencide etme temelli orgazmlarınızı bir kenara bırakma zamanı gelmedi mi ? Forumda bir birinizi laflarla düzme çabasındasınız ama böyle gereksiz tatminleri bir kenara bırakın artık. Dışarıda epik olmasa bile bir sürü süper hatun var, erkek var gidin onları düzün azcık. Cidden şu forumda birilerine laf sokarak 90 gol takmış edası ile top koşturan , paslaşan , taktik geliştiren kişilere üzülüyorum. Büyüyün biraz. Ayrıca Çetinimi üzmeyin. Uygun bulmasanız bile birini aşağıladığınızda yapıcı hiç birşey yapmış olmuyorsunuz. Kendinizi geliştirip daha düzgün ve iyileştirici yollar bulun uygun bulmadığınız şeyler için. YA SEN ÇEKİL KENARA
qqqqqq Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Noyzura said: Cidden şu forumda birilerine laf sokarak 90 gol takmış edası ile top koşturan , paslaşan , taktik geliştiren kişilere üzülüyorum. Büyüyün biraz. Dedi manisada büyücü halası olan adam.
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Aha geldi.Dikkat edin adam sex ninjası.
Black_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 kaldığı yerden devam etse şu http://forum.paticik.com/read.php?13,6856618,page=1
Catze Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Çetin Taş, Moriarty'i hakaretten dava et, sitenin adminlerinden ip, vs bilgilerini alsınlar, ordan adresi de tespit etsinler. Git hem davacı ol hem de ne yapacaksan yap. Profit.
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Noyzura said: Paticik kaç senedir var aradan bazılarınız burada yaşlandı ama artık şu laf sokma, aşağılama ve rencide etme temelli orgazmlarınızı bir kenara bırakma zamanı gelmedi mi ? Forumda bir birinizi laflarla düzme çabasındasınız ama böyle gereksiz tatminleri bir kenara bırakın artık. Dışarıda epik olmasa bile bir sürü süper hatun var, erkek var gidin onları düzün azcık. Cidden şu forumda birilerine laf sokarak 90 gol takmış edası ile top koşturan , paslaşan , taktik geliştiren kişilere üzülüyorum. Büyüyün biraz. Ayrıca Çetinimi üzmeyin. Uygun bulmasanız bile birini aşağıladığınızda yapıcı hiç birşey yapmış olmuyorsunuz. Kendinizi geliştirip daha düzgün ve iyileştirici yollar bulun uygun bulmadığınız şeyler için. panpa hiç girme bence araya geri almamak üzere enerji veresi var adamların sana patlar.
huun Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Noyzura said: Paticik kaç senedir var aradan bazılarınız burada yaşlandı ama artık şu laf sokma, aşağılama ve rencide etme temelli orgazmlarınızı bir kenara bırakma zamanı gelmedi mi ? orgazm çok zevkli bişe, bir kenara bırakılacak gibi bişey değil. sen de bilirsin diye tahmin ediyorum...
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 öyle bi durumda tüm parasını alırız 50 kişi dava açıp ahahahahah
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 adam ondan zevk aliyosa, neden yapmasin. biz sana spermini yeme diyo muyuz?
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 oha lan gurur duydum epik topikte madalya aldım.
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Catze said: Çetin Taş, Moriarty'i hakaretten dava et, sitenin adminlerinden ip, vs bilgilerini alsınlar, ordan adresi de tespit etsinler. Git hem davacı ol hem de ne yapacaksan yap. Profit. etmesi gereken benim yalnız. akıllı olun la biraz AYIK OL CATZEEEEEEE
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Noyzura said: Paticik kaç senedir var aradan bazılarınız burada yaşlandı ama artık şu laf sokma, aşağılama ve rencide etme temelli orgazmlarınızı bir kenara bırakma zamanı gelmedi mi ? Forumda bir birinizi laflarla düzme çabasındasınız ama böyle gereksiz tatminleri bir kenara bırakın artık. Dışarıda epik olmasa bile bir sürü süper hatun var, erkek var gidin onları düzün azcık. Cidden şu forumda birilerine laf sokarak 90 gol takmış edası ile top koşturan , paslaşan , taktik geliştiren kişilere üzülüyorum. Büyüyün biraz. Ayrıca Çetinimi üzmeyin. Uygun bulmasanız bile birini aşağıladığınızda yapıcı hiç birşey yapmış olmuyorsunuz. Kendinizi geliştirip daha düzgün ve iyileştirici yollar bulun uygun bulmadığınız şeyler için. Çekil la çiçek çocuk.
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 _Rave said: panpa hiç girme bence araya geri almamak üzere enerji veresi var adamların sana patlar. invulum ben öyle tiplere sıkıntı yok
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Catze said: Çetin Taş, Moriarty'i hakaretten dava et, sitenin adminlerinden ip, vs bilgilerini alsınlar, ordan adresi de tespit etsinler. Git hem davacı ol hem de ne yapacaksan yap. Profit. Ya bırak kavga izlemek istiyoruz biz allahalla
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Cons said: YA SEN ÇEKİL KENARA AHAHAHAH
Öne çıkan mesajlar