Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Finklorpeyniri said: GÖTTAŞIM. LAKABIM BOK BAYI. icabinda ayni gotten sicariz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 screwy said: herif net silahla gelicek heralde adresi bulursa boyle guven diger turlu zor. gözümün önünde güneşi kapamış bir screwy önünde dizleri üzerinde titreyerek dua eden bir çetintaş portresi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 abi boksör = bok bayı da geldi. cetin tas yenilgiyi kabul etmiş, geyiğe vuruyor artık. ben yatar, eğlence bitti burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Madcat said: bok bayı nedir ya? BOK-SIR(sör) Geber çeto ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 bende yatıyorum. umarım yarın hepiniz banlanmış olursunuz. türkiyeye ip ban atmak lazım aslında ama işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 KuddusiMavra said: di said: Ya simdi anket deyince bi de aklima Ceto'nun anketleri geldi. Milletin cuku ustune anket yapip duruyodu di mi ? Kim kac posta atiyo, kim cukuyle napiyo falan. Bi garip. yok yavrum öyle bir anket. ama senin aklında çükle ilgili bir şeyler kalmış,belli. Sunu da koyayim da biri sorarsa yok deyip rezil olma. Bunamis bu demesinler. http://forum.paticik.com/read.php?62,6364065,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 şu topiği sequo açsa ödül dese kargoyla yollanmıştı yanlız mori sdfs. çeto fakir izlenimi veriyo.olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 aquila said: con, fink, screwy, 1 tank 2 dps. healerlari eksik. Dmg gelmiyor healera gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 abi anlamadığınız nokta isterseniz verebilirsiniz benim kimliğimi. ben vermem sadece ahahahah gelse nolacak çetooooooo çetooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 di said: KuddusiMavra said: di said: Ya simdi anket deyince bi de aklima Ceto'nun anketleri geldi. Milletin cuku ustune anket yapip duruyodu di mi ? Kim kac posta atiyo, kim cukuyle napiyo falan. Bi garip. yok yavrum öyle bir anket. ama senin aklında çükle ilgili bir şeyler kalmış,belli. Sunu da koyayim da biri sorarsa yok deyip rezil olma. Bunamis bu demesinler. http://forum.paticik.com/read.php?62,6364065,page=1 benjani § 07 Jul 2012, 17:42 [ Özel Mesaj ] [ Albüm ] doğar doğmaz yandaki küveze kaymışım C Blok ahahah bu iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 http://www.troy-movie.stasi.co.uk/troy-movie-film/troy/eric-bana-hector-troy-movie.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 _Rave said: şu topiği sequo açsa ödül dese kargoyla yollanmıştı yanlız mori sdfs. çeto fakir izlenimi veriyo.olmamış. D3'te 2 itema gönderirlerdi valla :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 bi ödülü söylese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 DASHUDIASJDLAKWDASZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 etrafında dönsek nefes nefese kalıp ölecek adam. utanmadan gelip burda atarlanıyor. bu artık üzgünüm ama haysiyetsizlik budalalık ve çitlenbiklik artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 ödül iyiyse ben kendim moriarty olarak teslim olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 neyse burda kaldım diyim yarın devam ederim LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 _Rave said: şu topiği sequo açsa ödül dese kargoyla yollanmıştı yanlız mori sdfs. çeto fakir izlenimi veriyo.olmamış. benim için topic bitmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 çetonun vericeği maksimum ödül sözcü gazetesi aboneliği falandır heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 doppler effect geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Güncelde hala aralarda bazı topicler var.. Full bu topic yapmayı başarabilir miyiz hep beraber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 alkolik edeceksin beni paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 cccccccccccccccc e haplo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=t9mEyhP150Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Finklorpeyniri said: etrafında dönsek nefes nefese kalıp ölecek adam. utanmadan gelip burda atarlanıyor. bu artık üzgünüm ama haysiyetsizlik budalalık ve çitlenbiklik artık. dostum sen biraz fazla güveniyorsun kendine. çok gördük nice koç yiğitlerin göttten bacaklar tarafından suratının dağıtıldığını. kavgaya girmek için bu kadar istekli olman ayrıca özgüvenin konusunda şüphe yaratıyor. misal ben düşmanlarım elimde kalır, kanunlarla başım belaya girer diye genelde alttan alırım. oraya gelirsen kırarım o ağzını burnunu bak. bir daha çeto abimizie böyle saygısızlık olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar