Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

moriarty'nin kimliğini bilen bana özel mesaj atsın, ödül var

KuddusiMavra

Öne çıkan mesajlar

trol,geyik,eğlence...hepsi bir yere kadar.

bana hakaret eden çok adam oldu ve hatta bu aile üzerinden terbiyesizlik yapma işini de bu finkflor başlattı...ama az önce şu moriarty'nin yaptığı harbiden çok kanıma dokundu. benim yaşama sebebim olan kızım üzerinden aklı sıra eğlendi, aklı sıra bana ders verdi.

mesaj kutumu boşaltıyorum. moriarty'nin ad-soyad bilgilerini ve nerede yaşadığını,nerede çalıştığını ve onunla ilgili her türlü bilgiyi bana mesaj kutuma atın. bilgilerin doğru olduğundan emin olduğum zaman bilgiyi aktaran kişiye ödül vereceğim.
buradan ulaşmak konusunda sıkıntı çeken olursa...benim ad-soyad bilgilerim ve hatta nerede çalıştığım bir çoğunuz tarafından biliniyor. yani bana rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

eğer bu şekilde sonuç alamazsam başka yollardan mutlaka ama mutlaka kimliğine ulaşacağım.

heee,klasik olacak ama birazcık yürek varsa moriarty takma isimli insan kılıklı da, bütün bunlara gerek kalmadan gelsin kim olduğunu tanıtsın bana.
ödülü ona vereceğim.
söz.
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

insanın ailesi karısı kızı trollenmez. diyelim ilk çetin başlattı, yine de karşılığını o şekilde vermemek lazım.

ha bana yapılsa şu, basar çıkarım foruma da daha uğramam o insanlar burada olduğu sürece. adresini aramam.

daha önce de eşiyle ilgili bir içerik olmuştu, kimseden ses çıkmamıştı. Ben yazıyı okumadım da, bu "başına ödül koyma" olayı çok anlamsız..
Sosyal ağlarda paylaş

özür dileyecek herkesin önünde.

bundan sonra da kimse eşim ve kızım üzerinden bana saldırmayacak. bunu aslında moderatörlerin sağlaması gerekir. anneye,kıza hakaret ne demek ya?
bir de şu düşünce sahipleri var,"ya internetten hakaret mi olur yaaaa? ahahahaha"...o zaman her şey serbest olsun,önüne gelen birbirine ana avrat sövsün bu forumda...olur mu öyle şey ya?
Sosyal ağlarda paylaş

forgiver said:

yoo çetintaş gayet haklı
böyle klavyeden atıp tutanların geri viteslerini izlemek zevkli oluyor

ayrıca 2sinine de ban lazım
biri trolden biri de interneti ciddiye almaktan

hangi geri vites kardeşim?

millete küfretti, saygı bekledi.
aileyi karıştırdı, ailemi karıştırmayın.

bana da nufusuma aldırırım dedi, gördük nufusu.

aptal olmayın bu kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

özür dileyecek herkesin önünde.

bundan sonra da kimse eşim ve kızım üzerinden bana saldırmayacak. bunu aslında moderatörlerin sağlaması gerekir. anneye,kıza hakaret ne demek ya?
bir de şu düşünce sahipleri var,"ya internetten hakaret mi olur yaaaa? ahahahaha"...o zaman her şey serbest olsun,önüne gelen birbirine ana avrat sövsün bu forumda...olur mu öyle şey ya?

bir sayfa önce kendin aile karıştırdın çeto. ağlama.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...