BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Kalplerde yıldızmış gönüllerde ay çalıyordu ipneler en son
totemic Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Kayseri Sinan Bolat'ı kiralamış.. iyi transfer..
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Sinan boş transfer ya, ortada kaldı da kimse almadı. Kayseride Ertuğrul var Fenerden kiraladıkları onu kesemez Sinan.
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 souldarkorn said: Kayserisporlu Sefa Yılmaz'ın yapılan son antrenmanda sağ ayak fibula kemiğinin kırıldığı açıklandı. Bugün öğrendim ben bunu ya, topa gelişine vururken kırılmış. tuğla mı koydular lan topun içine
calimero Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 BulletRide said: Borcumuzu ödesinler önce. Bandolarına haciz getirtiriz valla asdfhjafa yarıldım :p
souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Cangele --->> Elazığspor.
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Elazığ da Vranjes ve Tanju Kayhan'la da anlaşıldı. Gelecek hafta içinde Alanzihno ile de imzalanılması bekleniyor. Vranjes bu arada ünlü olan Hırvat Vranjes değil asdfas http://tr.wikipedia.org/wiki/Ognjen_Vranje%C5%A1 bu
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Hergün yok Sergen geldi yok Sergen gitti diye haber çıkıyor da, Sergen'den hoca falan olmaz ya, yazık olacak Antepe. Adam n11coma girin siz de koşmayın ehehe diye reklamda oynuyor sonra gidiyor topçuya hadi olm dakka 90da koş bas diyor. Yer mi bunu topçu, motive olamaz ki, ben senin evveliyatını biliyom ak git kendin koş der içinden, bi Ailton da bi Sergen de gördük topçu göbeğini lol
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 genelde sergen tarzı topçular iyi hoca oluyor ya.topçunun halinden iyi anlıyorlar oyuncularla iletişimleri çok iyi oluyor genelde.sıfır taktik bilgisi olsa bile türkiye de oyuncularla iletişimi iyi olması yeterli :P ayriyetten iyi reklamını yaptı adam.tam unutulmaya başlamıştı.şimdi takımdan ayrılsa da hem tv lerde hemde sahalarda işi hazır.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Bursa-EsEs maçı 2-1, dakka 77de kaleci Bufon atıldı Servet kaleye geçti asdasd
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Servet penaltı kurtardı ahahahah salak Taiwo
fenn Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 3-1 Keşke maçtan önce Veysel i alsaydık.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 sonunda yedi ama Servetin kaleciliği stoperliğinden iyi çıktı
fenn Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Muslera nın yedeği olarak alsak mı ne yapsak? Gerçi Melo var bizde de :)
Cons Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 "Tatar Ramazan" said: Bursa-EsEs maçı 2-1, dakka 77de kaleci Bufon atıldı Servet kaleye geçti asdasd BUFON NE LAN DFKLBMDFLFDMKLKŞ
Cons Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 "Tatar Ramazan" said: sonunda yedi ama Servetin kaleciliği stoperliğinden iyi çıktı servetin santraforluğuda stoperliğinden iyi çıkmıştı en son sdflbmksd
Cons Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 semih sonradan girip atmış yine antalyada dflkbmvdf
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 son golü de 26 ocak 2013'teymiş asdfasd
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Tello > Elazığ Güzel takım olduk lan yalnız asdfasd
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Cons said: "Tatar Ramazan" said: Bursa-EsEs maçı 2-1, dakka 77de kaleci Bufon atıldı Servet kaleye geçti asdasd BUFON NE LAN DFKLBMDFLFDMKLKŞ Giuigo olan mı
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Bu arada Elazığ'ı yine harcadılar. Babam ve bir çokları gibi düşünmek istemiyorum ama ciddi ciddi ligde Doğu takımı istenmiyor. Babam hep derdi, siyasi bir kazançları yoksa Doğu takımını 1. ligde barındırmazlar diye http://www.elazigsporfan.net/newsdetails.asp?id=1092 Burada Okan da güzel konuşmuş. Açık ara ligde en çok hakem hatasına uğrayan takım Elazığ, maçları resmen amatör yönetimle geçiyor. Bugün inanılmaz art niyetle resmen maçı kaybettik. Maç 1-0, Elazığ kazanıyor. Sow sakatlık geçiriyor. Hakem gözü önünde sakat oyuncu ayaklarından çekilip dışarı götürülüyor. Hayvan leşi gibi sanki... http://www.ligtv.com.tr/haber/tekme-atti-takimini-yakti Yapan adam yiğit incedemir sarı kart, sakat sakat kural dışı harekete tepki gösteren adama kırmızı kart. Hani Sow onu yapmamalı kırmızı tamam ama şu hareketi yapan Yiğit'e de kırmızı kart vermek zorundasın. Üstüne maç bayağı duruyor; hemen oyuncu değiştirmek istiyoruz izin vermiyor. 2. kere duruyor oyun, yine izin vermiyor ve hemen oyunu başlatıyor. Olaydan 3 dakika sonra zaten Eneramo golü buluyor. Oradan maç dönüyor. Okan'ın dediği gibi çift sarıdan defalarca atılması gereken adamlar vardı. Yiğit yine sonradan arkadan çok sert bileğe bastı, faul bile vermedi. Spikerler bile dedi çok sert hareket vs. diye de Lig TV işte, hakeme eleştiri yapmazlar... Bu olaydan sonra 0-1'den 3-1 maçı alıyor. Eneramo 1 gol 1 asist bu arada... Hadi her şeyi geçtim. O adamın orada bacağı kırılmış olsa, atıyorum bir bilek sorunu olsa Yiğit şerefsizin yaptığı hareket adamı daha da kötü hale getirecek. Adam sağlamsa bile hakem oradayken senin neyine... Futbolun kaliteli Türk hakemleri cidden, bu kadar rezil adamlar ile izlenmez bu lig. Zaten de izlemiyorum artık BJK maçlarını bile NBA de mutluyum...
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Elazığspor, Batuhan Karadeniz ve Tello ile anlaşmaya vardı. Resmi imzaların atılması bekleniyor. Az kaldı Batuhan. PTT 1.LİG geliyor. Transferin son gününde Eskişehirspor, Beşiktaşlı futbolcular Holosko ve Mustafa Pektemek'i renklerine katmak için harekete geçti.
arcane Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 ilk pozisyonu izleyin, torku konya bir pozisyonda kaçırılan gol sayısı rekorunu kırmış http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/ozet/2013-2014/19/konyaspor-3-0-sivasspor-mac-ozeti mesut bakkal hop hop hop ahahahh.
Öne çıkan mesajlar