fenn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Daha sonra takım elbise kullanabileceğin bir şey al. Ben aldım düğünde giydim ve sonradan terzilerine verip normal takım haline geldi takım ve giyiyorum. Yazın sa düğün terliyeceğin için ceketi hiç giymiyorsun neredeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 fenn said: tambjk said: guernica said: damatlık kız tarafına itelendiği için git sarar'dan ya da network'ten al güzel bir takım, ben bunu beğendim, şimdi onlar düşünsün diyip geç direkt sdfsd Dostum biz kendi düğünümüzü kendimiz yapıyoruz, aileleri karıştırmadık pek :) Bütcem max 1000TL Aileleri karıştırın. Alın gibisinden zorakiye koşun işi. Şark kurnazlarına karşıda uyanık olun Yok dostum, Mesele para değil ki :) Aileler bize daha çok ayakbağı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 tek tavsiyem şu: damat olduğunu kimseye söyleme. daha fazla yoluyolar yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 bizimde nişan olacak aq çiçek çikolata falan çok pahalı ya :D silkerim böyle aşkın ızdırabını diye girişecem önümüzde günlerde sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 biz çiçeği 75 e çikolatayı da 180 e hallettik hemde 1.5 kilo çikolata miss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 yok deve. Çüçek 350, çikolata 300 falan diyolar yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 samaella said: yok deve. Çüçek 350, çikolata 300 falan diyolar yahu. Alışacaksınız alışacaksınız ;) Hatta abi senede 2 ay iş yapıyorum daha ne yapayım diye atarlanırlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 tambjk said: Yok dostum, Mesele para değil ki :) Aileler bize daha çok ayakbağı olur. Al elbiseyi kredi kartı ekstresini yolla mesela. Genç yaşta para lazım ne yapacaklar anne babalar o saatten sonra parayı (maddi durumları iyi olarak var saydım) Anne babalar ne kadar " e ü e ü e ü " deseler bile zoraki yapın derim. Hemen çocuk yapın , düğün yapın demeyi biliyorlar ama. Ben şahsen tekrar evlensem tek takacağım şey benim ve eşimin çıkarları olurdu. Borç ödeyeceğim derken evliliğimin 2-3 yılı gitti. Sonra anne babalar ne yaptı biliyormusun. Birisi gitti ev aldı, diğeri araba+motorsiklet aldı..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 tambjk said: Aklımdaki yakası parlak dar kesim koyu renk takım, atayaka gömlek+papyon yada kravat+iğne , koldüğmesi vs. Pantalon ve gömleği farklı renklerde yapmayı da düşünebilirim ama denemeden birşey diyemiyorum. Ama şu var ki, 192boy 100kg olunca, markaya göre 6-7-8 drop 54-56 beden giyinince zevke göre değilde bulduğunu giymek durumunda kalıyor insan. aksaray unkapanı arasında fatih'te bayaa var gelinlikte damatlıkta ysf giyim'in kücük bir mağazası var ben ordan almıştım tam bu bahsettiğin tarzda bir takımdı ata yaka, siyah, beyaz gömlek ve kravattan bozma bişey var adını hatırlamıyorum broş mu diolar ne diolar asdf ondan, şık bişeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 http://msnbcmedia4.msn.com/j/streams/2013/June/130603/6C7700717-130602-ent-edmure-hmed.blocks_desktop_small.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar