diaboliq Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 ulan yatak topiği diyince bende... neyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paran varsa yatağın kralı bu daha az paran varsa da bunu al yatağa o kadar para vermem diyosan yataş, mataş, istikbal yardır işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Rasmon said: Patice said: 180 200 yatak abartı mı peki hiç abartı değil. 1 aydan sonra falan esh'in anlattığı sarılma hikaye olur. insan rahat rahat yatmak istiyo 2 kişi yatıyo olsa bile. kolunu hissetmeyenler, ağzında saçla uyumak istemeyenler ve full time up ereksiyon yüzünden beyinde kan bulunmamasından şikayet edenler için ideal ölçü 180x200 Biz 1.5 senedir sıkılmadık. Bendeki yatak da 200x180 ve arada kız arkadaşımı kaybediyorum yatakta geceleri. Sarılmayı seviyorsanız ya irice bir kız arkadaşı (en azından 1.60'a 49 kilo olmasın) ya da daha küçük bir yatak edinin. Bu arada Tempur'un viscolarında indirim var, 3400 liraya düşmüş yatak, yastıkları da 280'e indirdiler geçen. İkisini de denedim, az daha alacaktım paraya kıyıp. İnanılmaz rahatlar (ki kullandığım yatak da Yataş'ın iyi modellerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar