uncla Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 demin izledim maraton'da steau maçı bitmiş hakem erken bitirdiği gerekçesiyle bjkli futbolcular hakeme isyan ediyor del bosque geliyor hakemin yanında olan bütün oyuncularını itiyor,oradan uzaklaştırıyor ve hakemin elini sıkıyor.. ben bu kadar centilmen ve beyefendi bi antrenör gerçekten görmedim bjklilerin del bosque gibi bi antrenöre sahip olduğu kendini çok şanslı hissetmeliler gerçekten hayranım bu del bosque'ye helal olsun sana del bosque beyefendilik budur tekrar tekrar helal olsun..[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 O öyle valla Sakin adam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Yanı ben adamın sevindiğinide göremdim yüz aynı modda sürekli Yensede yüzü değişmiyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 ya adam ne yapsın olan olmuş bi de üzerine yürüyüp olay mı çıkarsın... (biliyorum amma tezatım ama napiym huyum bu :D ) şov yapıyo kardeş şov yalan olmuş o adam Türkiye ye gelmesi bi kere yalan dı o adamın...[signature][hline]Aşkıma: ''İki gül al biri kırmızı biri beyaz...Eğer ben seni aldatırsam bu güller solsun.Eğer sen beni aldatırsan.....cümle alem g.tüne k.ysun!!!'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 super adam ya del bosque,adam gibi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 mando tek lafım de get,ne şovu adam kime neyi kantılayacak saçma saçma konuşmayın allahaşkına[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 10 maç kötü oynadıktan sonra 11. maçta da kötü oynayıp hakeme isyan etseydi bu sefer komik olurdu. tabi bu adamın beyefendiliğinden bir şey eksiltmiyor ama suçlu aramak için hakeme saldırmayacak kadar düşünceli olduğu kesin. suçlu kendisi mi? ben olmadığını, hala Türkiye'nin en iyi teknik direktörü olduğunu düşünüyorum. :)[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro Alemin En İyi Takvimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thorn_Pyros Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Yani adam kanıtlıcağını kanıtlamış..Bende taktir ediorum beyefendi ve çok babacan bi tipi war.[signature][hline]Kim olduğumu biliyorum. Kişisel kimliğim beni ilgilendirmiyor. Benim bilmek istediğim şey evrenin kim olduğudur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Lucescu kadar babacan bir adam yok. Palto vermece, hatır-gönül almaca. Lucescu yu çok seviyordum, Del Bosque'nin daha iyi olduğunu bilsem de özlemeden edemiyorum. 1 Sene sonra çok iyi bir Beşiktaş izleyeceğimi düşünsemde elindekinin en iyisini kullanan bir Lucescu'yu taktir etmeden geçemeyeceğim. Gittiği takımdaki başarısı da azımsanacak bir şey değil.[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro Alemin En İyi Takvimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Ben katılmıyorum. Tamam efendi adam konuşmuyor özellikle Lucescu dan sonra çok iyi geldi fakat bu başkasının şeyiyle gerdeğe girmeye benziyor. Beşiktaş kan kaybediyor Del Bosque bak takımı kaybederken nasıl efendi kalıyo adam diyorsunuz. BJK'lilerin karşı görüşte olacaklarını düşündüm ama onlarında süper adam vs demeleri ilginç geldi bana.[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 ben beyefendinin futboldan anlayanını severim :P[signature][hline]"I have seen the future of horror, and his name is Turk Telekom" - Stephen King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Biz delirtiriz o beyefendiyi. Ahanda buraya yazıyorum 2-3 aya kalmaz bak neler yaptırıcaz garibime.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 ah bi de biraz teknik direktörlükten anlasaymış =P[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Lol adamın futbol bilgisini tartışmayalım isterseniz. Adamın dezavantajı futbolcularının sisteme uymasını istiyor. Sistemin futbolcularına değil. Böyle olunca da geçiş süreci sancılı olur. Beşiktaş şu an bunu yaşıyor. Ben hala elimizdeki kadronun bir kaç takviye ve daha önemlisi motivasyon ile bilikte Türkiye'nin en iyi topunu oynuyan klubu oluşturmak için yeterli olacağını düşünüyorum. Bunu bir kaç kez başardılar, bknz Bilbao ve Fener maçları. Ama süreklilik için gerekli olan konsantrasyonu göstermekte zorlanıyorlar ki bu da düzelecektir.[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro Alemin En İyi Takvimi [Bu mesaj nbl_silencer tarafından 29 Kasım 2004 14:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 uzun lafın kısası del bosque kral[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 adam adam ...adam tanımına uyuyo..[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki: -Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki : -Palayla bi ilişkiniz varmı? -Sadece arkadaşız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 of zamanında Fatih Terim e de diyodunuz yok beyfendi adam felan...adamın yetiştirdiği futbolcuların hepsi çirkef...tıpkı kendisi gibi.... sezon sonunda Del Bosque ile ilgili neler çıkacak harbi merak ediyorum.... şov yaptığını söylemekte hala dewam ediyorum...bu arada nbl_silencer baya iyi laflar etmiş ama kurtarmaz be baba...[signature][hline]Aşkıma: ''İki gül al biri kırmızı biri beyaz...Eğer ben seni aldatırsam bu güller solsun.Eğer sen beni aldatırsan.....cümle alem g.tüne k.ysun!!!'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 fatih terime beyfendi diyen beyfendi görmemiş. her italyan takım elbise giyen beyefendi olsa ohooo[signature][hline]CoH Tunch [i]Energy/Ice Blaster[i] SWG Heyd Spinner of FrF [i]Lost in Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 lucescuda efendiydi palyaço oldu sonra.[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 said: Fistan, 29 Kasım 2004 17:45 tarihinde demiş ki: lucescuda efendiydi palyaço oldu sonra. Lucescu beyfendiydi nereye kadar? hade adamı gs nin şampiyonluğunun ardından yollanması adama acıların çocuğu imajını yerleştirdi...direk herkes bjk de sempati ile yapklaştı..sonra takım kötüye gitmeye başlayınca yaptı çingeneliğini yalanmı...bu adamda yapacak bişiler iddia ediyorum...[signature][hline]Aşkıma: ''İki gül al biri kırmızı biri beyaz...Eğer ben seni aldatırsam bu güller solsun.Eğer sen beni aldatırsan.....cümle alem g.tüne k.ysun!!!'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Lucescu da hata ettiğini biliyor ama bu kadar üzerine gelinince normal bir insan bu tepkiyi verir. Sen emek ver bir şeyler yarat, birileri bir yerlerde yaptıkları ile senin emeklerini bitirsin. Del Bosque ise daha soğuk kanlı gibi gözüküyor. belki de henüz Lucescu kadar beşiktaş'da emeği geçmediği içindir bilinmez. Belki daha profosyonel yaklaştığı içindir o da bilinmez. Kim ne derse desin ben Lucescu'yu Türk futbol tarihin en başarılı yabancı hocalarından bir tanesi olarak kabul edeceğim.[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro Alemin En İyi Takvimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 öyle zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 ya Del Bosque soğuk kanlı gözüküyo tabiki öyle gözükücek....adam nerelerden nerelere düştü...gitti bi mahalle takımının başına geçti kolaymı(mahalle takımı Real Madrid'e oranla yazılmıştı) o adam bence psikolojik sorunlar yaşıyo...mesela adamı ben televizyonda ne zaman görsem moron gibi sağa sola geziniyo ya gülüyo yada çok somurtuyo...bi çözemedim adamı...[signature][hline]-Madem Türksün Göster Ürksün- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 bizim lorant nasıldı millete öpücük dağıtıo :D[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 said: Azmodai, 29 Kasım 2004 22:30 tarihinde demiş ki: ilginc yorumlar mandoodan. bu forumda en guzel yorum yapanlar, 1. mave 2. mandoo hastasiyiz. teveccühünüz canım alkışa gerek yok...övgülerinize layık olmaya çalışacağım...[signature][hline]-Madem Türksün Göster Ürksün- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar