quixef Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Dear Patiler, Önümüzdeki Salı, saha ve hava koşullarında büyük bir aksilik olmazsa Intralase yöntemiyle Dünyagöz Ankara Hastanesinde gözümü cızdırıcam. Bu konuda deneyimleri, tavsiyeleri vb. olanları paylaşıma çağırıyorum. (Önüne geçeydim dur diyeydim diyecek olan varsa o da gelebilir, değerlendiririz niye öyle diyor deyu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 ben 2 ay önce oldum, istanbul cerrahi de, dünyagöz için genelde paragöz diyorlar böyle riskli olabilecek kişileri bile kabul ediyormış. ankarada nası alternatifler vardır bilemeyecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 gözler kaç numaraydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Sol: 1.5 miyop + 1.5 astigmat Sağ: 1.5 miyop + 4 astigmat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 bir tarafin yiyorsa yaptir iste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 quix bende düşünüyorumda ne kadar istediler? standart bir fiyatı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 O ne demek lan (Knox a yönelik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 L_Zero said: quix bende düşünüyorumda ne kadar istediler? standart bir fiyatı var mı? Normal fiyatı iki göz için 1.100 Euro, muayeneden sonraki 10 gün için randevu alırsan -10% ile 990 Euro. Ancak, Nisan sonu gibi kampanya yapmuşlardı, ilk arayan 1000 kişiye %50 indirim diye, ondan yararlandım, 550 Euro ya gelecek bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 sende bi bug olduğu belliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 bayada pahalıymış. geçmiş olsun şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Tarumar said: sende bi bug olduğu belliydi Fin, bitmişsin zaten isminden belli, konuyu da bitir fazla uzatma anladık trollsün çok güzel trollsün, hadi canım hadi yavrum tükanın önünü kapatma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 fin değilim ben gözünün bozukluğuna veriyorum. çizdir öyle gel yavrum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 eyvallah bende gideyim madem, belki 1k kişi gitmemiştir hala ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 ha bu arada kör olma riskin %5 civarında. her ne kadar evlat olsan sevilmeyecek bir tip olsan da bu riski göz önünde bulundur derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konu dışında trollediğinin farkına varmadan bir cevap yazdık diye bu derece nefret edebilmen takdire şayan gerçekten. Umuyorum odaklandığın başka işlere de bu kadar azimle asılabiliyorsundur. Ama konuyla ilgili olarak, riskleri biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Cok kisi cizdiriyor artik sistemlerde iyice ilerledi, benim 3 sene olacak gayet memnunum valla, cizdir gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 "Tatar Ramazan" said: Cok kisi cizdiriyor artik sistemlerde iyice ilerledi, benim 3 sene olacak gayet memnunum valla, cizdir gitsin. kuruluk vs. oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 quixef said: Sol: 1.5 miyop + 1.5 astigmat Sağ: 1.5 miyop + 4 astigmat 1.5 için çizdirilir mi yahu? bir daha yaptırma şansın yok zira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Astigmatlar da gidiyor, asıl onlar sıkıntı 4 astigmat demek dünyaya naylon poşet içinden bakıyor olmak demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 göz senin tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Bir de, bir daha yaptırmak diye bir şey zaten değerlendirme dışı, ilerleme durduktan sonra girişilen bir iş zaten ve benim gözlerde ilerleme durdu, dolayısıyla bir kere yaptırınca zaten bir terslik olmazsa ömür boyu rahat edicem. EDIT: Ben hala Knox tayım yalnız, böyle bir konuya "**tün yiyorsa yaptır" yazıp gitmek neyin kafası lan? Çok farklı insanlar var ya, kozmopolit ortam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Kafa kesme videolarını izliyorum soğukkanlılıkla ama göz çizdirmeyi düşünürken içim bi acayip oluyor ve düşünemiyorum. Buda başlık sahibine moral olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Dworgian said: quixef said: Sol: 1.5 miyop + 1.5 astigmat Sağ: 1.5 miyop + 4 astigmat 1.5 için çizdirilir mi yahu? bir daha yaptırma şansın yok zira abii o astigmat nası kafa yapıyor biliyor musun geçen sene orda arkadaş yaptırmıştı miyopu fazlaydı bir problemle karşılaşmadı daha önceden de söylenen tek sorun gece ışıkların biraz daha fazla hale yapması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 bende de 0.75 var astigmat (1 de olabilir) biliyorum çok tatsız birşey de, yine de hani erken yaşta yaptırınca ilerler mi fln ya da arada sakata gelme durumu var ya ondan dedim yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 dünyagöz hastanesinde altı ay aralıkla 2 kez aynı doktora gittim. gözler 1,75 miyop, solda 0,75 astigmat var. doktor ikinci muayenede gözüme bakmak için yaklaşınca gözlerinde lens olduğunu anladım, sorunca hafif bozulur gibi oldu gözleri 4.5 miyopmuş. bi de bana çizdir diyo aq o an vazcaydım çizdirmekten. %95 ile %99 arası bi garanti veriyorlar ama kesin emin olmak yok. en büyük sıkıntı ameliyattan bir süre sonra göz numaralarında yine artış olması. ilerlemenin durmuş olması lazım 24 yaşın üstündeysen o risk azalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar