Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Göz Cızdırma

quixef

Öne çıkan mesajlar

Dear Patiler,

Önümüzdeki Salı, saha ve hava koşullarında büyük bir aksilik olmazsa Intralase yöntemiyle Dünyagöz Ankara Hastanesinde gözümü cızdırıcam.

Bu konuda deneyimleri, tavsiyeleri vb. olanları paylaşıma çağırıyorum.

(Önüne geçeydim dur diyeydim diyecek olan varsa o da gelebilir, değerlendiririz niye öyle diyor deyu)
Sosyal ağlarda paylaş

L_Zero said:

quix bende düşünüyorumda ne kadar istediler? standart bir fiyatı var mı?

Normal fiyatı iki göz için 1.100 Euro, muayeneden sonraki 10 gün için randevu alırsan -10% ile 990 Euro.

Ancak, Nisan sonu gibi kampanya yapmuşlardı, ilk arayan 1000 kişiye %50 indirim diye, ondan yararlandım, 550 Euro ya gelecek bana.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir de, bir daha yaptırmak diye bir şey zaten değerlendirme dışı, ilerleme durduktan sonra girişilen bir iş zaten ve benim gözlerde ilerleme durdu, dolayısıyla bir kere yaptırınca zaten bir terslik olmazsa ömür boyu rahat edicem.

EDIT: Ben hala Knox tayım yalnız, böyle bir konuya "**tün yiyorsa yaptır" yazıp gitmek neyin kafası lan? Çok farklı insanlar var ya, kozmopolit ortam.
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

quixef said:

Sol: 1.5 miyop + 1.5 astigmat
Sağ: 1.5 miyop + 4 astigmat

1.5 için çizdirilir mi yahu?

bir daha yaptırma şansın yok zira

abii o astigmat nası kafa yapıyor biliyor musun
geçen sene orda arkadaş yaptırmıştı miyopu fazlaydı
bir problemle karşılaşmadı
daha önceden de söylenen tek sorun gece ışıkların biraz daha fazla hale yapması
Sosyal ağlarda paylaş

dünyagöz hastanesinde altı ay aralıkla 2 kez aynı doktora gittim.
gözler 1,75 miyop, solda 0,75 astigmat var.

doktor ikinci muayenede gözüme bakmak için yaklaşınca gözlerinde lens olduğunu anladım, sorunca hafif bozulur gibi oldu gözleri 4.5 miyopmuş. bi de bana çizdir diyo aq o an vazcaydım çizdirmekten.

%95 ile %99 arası bi garanti veriyorlar ama kesin emin olmak yok.
en büyük sıkıntı ameliyattan bir süre sonra göz numaralarında yine artış olması. ilerlemenin durmuş olması lazım 24 yaşın üstündeysen o risk azalıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...