SeLDoM Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Hosting Paketlerinde Kampanya! "ilk50" kupon kodu ile yapılan alışverişlerde mevcut %25 indirim üzerine ekstra %15 indirim. * Kampanya indirimi: Aşağıdaki %25 indirimli paket fiyatları üzerine %15 daha indirim olacaktır.* Yukardaki fiyatlar 2 senelik abonelik fiyatlarıdır. Saygılarımızla, Norm Hosting* Kupon Kodu 30 Haziran'a kadar geçerlidir. * Kampanya 50 kişi ile sınırlıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Selamlar Patiler, "ilk50" kampanyamız halen devam etmekte ve Temmuz sonuna kadar aşağıdaki kampanyamız ile hizmetinizdeyiz. Bilginize sunarız. Saygılarımızla,Norm Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Selamlar, Norm Hosting yeni bir kampanya ile sizlerle. Bilginize sunarız. Saygılarımızla, Norm Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Su ilk mesajdakiler icin lokasyon turkiye mi? Degilse laflar hazirladim , bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 türkiye için bile çok düşük trafikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Fiyatlar iyi de web sitesi yazan şey domain ise çok işe yaramaz :/ 2 dolara ek domain hakkı olsa trafik limitsiz değil nası olsa bi de güvenilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Gold paketini kullaniyorum ben. Eve yakin diye aldim gerci, sorun cikarsa direk kapiyi calarim diyip. Sorun cikmadi daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 GERGE said: Gold paketini kullaniyorum ben. Eve yakin diye aldim gerci, sorun cikarsa direk kapiyi calarim diyip. Sorun cikmadi daha. Sorun çıkmasa da gel her zaman bekleriz. Dark_Soul said: Su ilk mesajdakiler icin lokasyon turkiye mi? Degilse laflar hazirladim , bekliyorum. Selam, Başka bir yerde yazmıştım buraya da koyiim: "Çoğu bireysel ve kurumsal kullanıcı için fazlası ile yeterli olabilecek bu disk alanının ve ayrıca kullanıcıların en önem verdiği kriterin verilen hizmetin kalitesi olduğu bu sektörde, size bu fiyatın yüksek olduğunu düşündüren nedir? Bu işi kurumsal olarak yapan firmaların, bu fiyatları belirlerken harcamalarını da (kdv, gelir vergisi, kira, stopaj, ssk, bağ-kur, muhasebe giderleri, ofis giderleri, personel giderleri v.b) göz önünde bulundurduğunu da unutmamanız gerekmektedir.Teşekkürler." Paketler ile ilgili görüşleri veya eleştrileri olanlar bana özel mesaj atıp bilgilendirir ve görüşlerini sunar ise biz de onu değerlendirebiliriz. Burada tartışmayalım lütfen. Paticik'ten kullanan arkadaşlar vardır. Kullanım durumlarına göre özel ayarlar da yapabiliyoruz. Paticik bizim için her zaman özeldir çünkü. DoruK said: 2 dolara ek domain hakkı olsa trafik limitsiz değil nası olsa Bu bizim bir kampanyamız, yukarda arkadaşın belirttiği gibi farklı şekilde, belki başka bir kampanya da öyle bir ürün sunabiliriz. Herkese saygı ve sevgilerimizle Norm Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Cevap geldi ö.m den :). İndirim ile birikte, Türkiye lokasyonlu olanların fiyatları gayet alınabilir seviyeye geliyor.Tabi önemli olan uptime süresi nasıl? Kullananlar bilgi vereblir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Selamlar,31-Aralık-2013 günü sonuna kadar, Saygılarımızla, Norm Hosting*Bu kampanya sadece 1 yıl için kayıtlı yeni Alan Adları için geçerlidir. 2 Yıl için kayıtlanmış Alan Adları 1 yıl kampanya fiyatı ve 1 yıl normal fiyattan ücretlendirilecektir. *Bu kampanya Yenilemelerde ve Transferlerde geçerli değildir. *Bu kampanya 31 Aralık 2013'de sona erecektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 biz kullanıyoruz iyi, yani türkiye standartlarında uygun fiyatlı konuşuyon falan gerekirse yardımcı oluyorlar daha nolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar