Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nullsec Haber/Tartışma/Troll Konusu

Aluriel

Öne çıkan mesajlar

SIKYAHONAW said:

Yok attılar beni, yok haksızlık, pis onlar, şu şöyle böyle diye konuşup duruyormuşsun.

Neden atıldığını biliyoruz ikimizde. Ayrıntıları paylaşıp rencide etmeyim. Yani kabullen bunu. Hala kabullenemiyorsan at özelden tartış. Yapamıyorsan :

yo

Bobbit1/Xelopha/ Niblet666

sen hakkatten şaşırmışsın.. neden atıldım arkadaşlarıma carrier pilotlarımı kullandırdığm ve onlarda patladğı için atıldım. ne alakası var kabullenememkle sana convo attğmda da söyledim iyiki atmişsin. merkezde arkadnan atıp tutmadım ki direk söylüyorum.. koca karı gibi dedikodular dönüyor demek yalan dolan söylesin biri ne demişim senin için? ayrıca carrier mevzunuda anlat yanlş bşey yapmadm
Sosyal ağlarda paylaş

Atıldın diye kişeliri kötülemişsin. Eğer corpun gerekliliklerini yerine getiremiyorsan gayet normal atılman, Turşunumu kuracaklardı. Yani sırf beceremedin diye insanları kötülemek saçmalık. Buna bariz kuyruk acısı denir. Yapma bunu.

Yani gören millete hayrına carrier verdin sanacak. O carrier verdiğin insanlardan bizzat zamanında dinlediklerimi sana madde madde sayarım çok merak ediyorsan burda.

Noobluk ve pişkinliği saymıyorum bile.
Sosyal ağlarda paylaş

SIKYAHONAW said:

Atıldın diye kişeliri kötülemişsin. Eğer corpun gerekliliklerini yerine getiremiyorsan gayet normal atılman, Turşunumu kuracaklardı. Yani sırf beceremedin diye insanları kötülemek saçmalık. Buna bariz kuyruk acısı denir. Yapma bunu.

Yani gören millete hayrına carrier verdin sanacak. O carrier verdiğin insanlardan bizzat zamanında dinlediklerimi sana madde madde sayarım çok merak ediyorsan burda.

Noobluk ve pişkinliği saymıyorum bile.

şov yapiyorsun bu dediklerinle..

corpun gereklilikleri bu arkadaşlar carrierleri patlatınca göze battı dimi. o zamana kadar kmse bana gel pvp ye demedi. üzerimden aldğınız vergilerle ihya oldunuz. arkadaşlar patlamsaydı o 2-3 ay daha giderdi kmsede ses etmezdi. madem tüm kartlar ortada oynuyoruz. ayrıca benim hakkmda kimse kötü bişey diyemez ben herkese yardm etmişimdir hayrına carrier değl de 15b borç verip adama pilot aldım borcunuda yeni aldığı pilot ve benim pilotumla kendime geri ödettim kim yapar bu hareketi bu oyunda? siz astral olarak dünyanın en iyi oyuncularısınız dimi ama ben sizi 3 ayda solladım cnm. kimse için kötü bişey söylemiyorum orda sadece bi kaç sevmedğim adam var hoş ben onlara bşey yapmadm beni sevmiyolarmş çok da umurumda cocuk gibi trip yapanları da gördük sen para yapip pilot alıyon ama yanlış yapiyon diyenleri noldu sen 7 yılda benim şuan ki geldğim yere gelemedin ben titana da binerdim revenantada eğer isteseydim........ noobluk ve pişkinliğe gelince noob tum hepiniz gibi ilk başladğmda gayet normal ama hepinizden önce toparlayıp bşeyler becerebildim dimi. bunları ben 5 ay a sığdırdım siz kaç senedir oynuyosunuz arada ki farka bak. pişkinliğe gelince o sizde var ben geri gelmek ztn istemiyordum gelmemde zaten. deniz abi olsaydı iyiydi ama o adamıda hiç ettiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

AYRICA BENİM BİR SIKINTIM YOK Kİ NE ALAKA ŞİMDİ ANLAMANIZ YOK MU?

KaRa_DaVuT said:

phebus said:

BULLSHIT

akradasım bak aynısını gecen merkezde yaptın tad kacırdın simdi de burda yapıyorsun.

ya az azına mukayet ol ya da azından cıkanları kabullen ama surda iki huzur kacırma.

sıkıtını dinlemek zorunda değil burada kimse

senle ne alakası var şimdi? benim bşey yaptğm yok adam öyle yazmş durduk yere dün convo attım iyiki bizi atmişsin dedim al sor istiyorsan nie olayı buraya taşıma gereksinimi duymuş onu ona söylüceksin bana değil..
Sosyal ağlarda paylaş

İşimiz para ile olsaydı atmazdık. Oyunu para ile ölçüyorsun buradan belli karakterin. Yorum yapmaya bile gerek yok. Senin hakkında kötü konuşmayacak insanların dediklerini söyleyim

- carrierı kiralıyormuşsun, bounty yüzdesi alarak
- kiraladıkların carrierın yanında başka gemi sokup bounty bölününce adamlara dolandırıcısınız deyip bountymi çalıyormuşsun muhabbeti çektin. Hayrına iş böylemi olur?

-insanları sömürüp sadece para için oyun oynuyorsun ,atıp tutuyorsun yok titan alırım yok revenant, daha carrier kullanamayan adamın çığlıları, yorum yapmaya değmez.
Sosyal ağlarda paylaş

SIKYAHONAW said:

İşimiz para ile olsaydı atmazdık. Oyunu para ile ölçüyorsun buradan belli karakterin. Yorum yapmaya bile gerek yok. Senin hakkında kötü konuşmayacak insanların dediklerini söyleyim

- carrierı kiralıyormuşsun, bounty yüzdesi alarak ( CARRİER KİRALAMADI PİLOTUMU VERDİM O SİZİN CORPTAN BİRİNE YARDMCI OLSUN DİYE BİRAZINIDA BANA VERİRSİN DEDİM BU BİR İYİLİKTİR SİZ NİE YAPMİYORSUNUZ )
- kiraladıkların carrierın yanında başka gemi sokup bounty bölününce adamlara dolandırıcısınız deyip bountymi çalıyormuşsun muhabbeti çektin. Hayrına iş böylemi olur? ( BEN BOUNTYE GEMİ SOKUP BÖLDÜRMEDİM ÖYLE BİŞEY YOK BÜYÜK BİR YALAN UĞRAŞMAM ZTN KENDİM FARM YAPARDIM APTALCA )

-insanları sömürüp sadece para için oyun oynuyorsun ,atıp tutuyorsun yok titan alırım yok revenant, daha carrier kullanamayan adamın çığlıları, yorum yapmaya değmez.

carrieri hepinizden iyi kullanırm mrk etme sen. öngördğüm üzere haklı cıktım cfc hakkında sizide uyarmştm ama dinlemediniz şimdi bedelini ödersiniz. immensea bizim !
Sosyal ağlarda paylaş

salvage yaptıra ypatıra adamları zengin yaptım. siz ne yaptınız bu zamana kadar? kime faydanız dokundu. hep korkak oyunculardınız hala da öyleysiniz. aman s2n bizi atmasın. o arkadaşada yazıklar olsun şifremi verdm be şifremi hanginiz yapardınız öyle bişey? o yüzden maval okumayın. noldu kendi başını yedin sende corpta değilsin artık
Sosyal ağlarda paylaş

Senin arkadaşlarının sözleri bu yazdıklarım. Herkes biliyor boşa inkar etme.

Ascom sayesinde 0,0 da farm yapabilmiş bir insanında eski ekmek yediği yere tükürmesi karakterini belli ediyor zaten.

Ben ascomda olayım olmayım farketmez, bilmeyen kalmasın neler olduğunu, neler yaptığını. Sağda solda boş boş atıp tutmayla olmuyor olay.
Sosyal ağlarda paylaş

phebus said:

salvage yaptıra ypatıra adamları zengin yaptım. siz ne yaptınız bu zamana kadar? kime faydanız dokundu. hep korkak oyunculardınız hala da öyleysiniz. aman s2n bizi atmasın. o arkadaşada yazıklar olsun şifremi verdm be şifremi hanginiz yapardınız öyle bişey? o yüzden maval okumayın. noldu kendi başını yedin sende corpta değilsin artık

lol

madem bukadar insan korkaktı kimseye faydası olmadı hala niye onların olduğu kanalda bişiler yazmaya calısıyorsun anlamadım.

Burdaki insanlar birbirlerini minimum 4-5 yıldır tanıyor bu oyunda. herkes de kimin ne olduğunu biliyor bunu sakın unutma.
Sosyal ağlarda paylaş

SIKYAHONAW said:

Senin arkadaşlarının sözleri bu yazdıklarım. Herkes biliyor boşa inkar etme.

Ascom sayesinde 0,0 da farm yapabilmiş bir insanında eski ekmek yediği yere tükürmesi karakterini belli ediyor zaten.

Ben ascomda olayım olmayım farketmez, bilmeyen kalmasın neler olduğunu, neler yaptığını. Sağda solda boş boş atıp tutmayla olmuyor olay.

başka bir şov daha.. ben asrol le geldim yani deniz abi sayesinde hiç birinizle alakası yok. metenin faydası dokunmştur süleyman abinin aslan abinin başka da hatırlamiyorum. eski emek yedğim yere küfür etmem ettirmem insanlarına laf yapiyorum yaparım da.. sizin yönetim anlayışınız ve karakterlerinden dolayı türkler hiç bir zaman tek çatı altında olamıyacak.
Sosyal ağlarda paylaş

KaRa_DaVuT said:

phebus said:

lol

madem bukadar insan korkaktı kimseye faydası olmadı hala niye onların olduğu kanalda bişiler yazmaya calısıyorsun anlamadım.

Burdaki insanlar birbirlerini minimum 4-5 yıldır tanıyor bu oyunda. herkes de kimin ne olduğunu biliyor bunu sakın unutma.

onların olduğu kanalda bişeyler yazmaya çalışmıyorum ne alakası var? sen MAL falansın heralde anlaman kıtmı ben mi taşıdım konuyu buraya ben mi açtım?
Sosyal ağlarda paylaş

Yok ben mal değilim, keza hakaretini de kabul etmiyorum.
paticik, bu senin sevmediğin, birbirine hic faydası dokunmadı dediğin insanların olduğu bir yer.

diyorum ki madem beğenmiyorsun niye hala buraya bişiler yazıyorsun amacın ne?

gidip aluriel e sacma sapan hakaret ettin merkez de o gün, sonra da o hakaret değil dedin.

sen hem okuduğunu anlamıyorsun, hem de azından cıkanın farkında değilsin.

diyorum ki seni, madem bu kadar insanı, kısaca bizi beğenmiyorsun. Madem öyle doktora git, reçetene yol yazsın her gün al.

Varmı aramızda doktor arkadasa ilac yazabilecek?
Sosyal ağlarda paylaş

Biz zaten bugune kadar kimseyi PvPye gel diye zorlamadik, ama kalan herkes az veya cok PvP yapti. Gelmeyenler ve anti social afk farming yapanlarada buranin onlarin oyun tarzina uygun olmadigini anlatip yollarimizi ayirdik. Yoksa kimsenin oyun zevki bizi ilgilendirmez ve iyi kotu diye ayirmayiz, ama bulundugumuz alliance`in yapisina ve Ascomun temel hedeflerine uygun hareket etmemiz gerekiyor.

Senin soyledigin taxden gecinme, korkaklik, zarar fayda mevzularini neye dayandirarak soylemissin bilmiyorum. Ama corpun recruitinde bir aksama oldugunu gostermis oldun bana o yuzden tesekkur ederim. Ne zaman nasil girdin, nasil ciktin bilmiyorum ama arastiracagim.
Sosyal ağlarda paylaş

Sethlor said:

Biz zaten bugune kadar kimseyi PvPye gel diye zorlamadik, ama kalan herkes az veya cok PvP yapti. Gelmeyenler ve anti social afk farming yapanlarada buranin onlarin oyun tarzina uygun olmadigini anlatip yollarimizi ayirdik. Yoksa kimsenin oyun zevki bizi ilgilendirmez ve iyi kotu diye ayirmayiz, ama bulundugumuz alliance`in yapisina ve Ascomun temel hedeflerine uygun hareket etmemiz gerekiyor.

Senin soyledigin taxden gecinme, korkaklik, zarar fayda mevzularini neye dayandirarak soylemissin bilmiyorum. Ama corpun recruitinde bir aksama oldugunu gostermis oldun bana o yuzden tesekkur ederim. Ne zaman nasil girdin, nasil ciktin bilmiyorum ama arastiracagim.

geçen sene nisan gibiydi galiba.. asrol den sizin alt corpa girdim direk astrala girmedm pvp yapmadğm için. alt corpunuzdaydım anlıcağn. ama recruitinzde bir problem yoktur zannetmiyorum. ama seninle oynamak isterdm bu oyunu. hakkında hep iyi şeyler duydum. yönetimin açısından da bu durumlar hiç olmıyabilrdi de belki..
Sosyal ağlarda paylaş

phebus said:

KaRa_DaVuT said:

Yok ben mal değilim, keza hakaretini de kabul etmiyorum.
paticik, bu senin sevmediğin, birbirine hic faydası dokunmadı dediğin insanların olduğu bir yer.

diyorum ki madem beğenmiyorsun niye hala buraya bişiler yazıyorsun amacın ne?

gidip aluriel e sacma sapan hakaret ettin merkez de o gün, sonra da o hakaret değil dedin.

sen hem okuduğunu anlamıyorsun, hem de azından cıkanın farkında değilsin.

diyorum ki seni, madem bu kadar insanı, kısaca bizi beğenmiyorsun. Madem öyle doktora git, reçetene yol yazsın her gün al.

Varmı aramızda doktor arkadasa ilac yazabilecek?

yok sende sorun var hakkaten.. paticik eve online için değl hele astral için hiç değil genel bir websayfasıdır onlar takılıyor diye ben takılmıcak değilim bu 1.

2. merkez kanalı da genel bir kanaldır mete kurmuştur meteyle b problemim olmadğndan orayada takılırım kmseye hesap vermek zorunda değilm.

3. ben durduk yere kmseye laf atmam kavga çıkarmam burda oldğu gibi öyle söylenmş dedi bnede cevap verdim nedir diye ordan çıktı yine ben başlatmadm bişey.

allah aşkına ilhami su arkadasın azına acı biber sürer misin?

arkadaşım merkez genel bir kanal diye kafana göre insanlara hakaret edemezsin böyle bir hakkın yok. bikere bunu kafana sok

pati genel bir forum diye beğenmediğin sein eleştirel yorumlarda insanlara hakaret edemessin, tartışmanın bir üslubu vardır bikere bunu bilmiyorsun bu iki

üçüncü ve son olarak birdaha yazıyorum anlaman için, PATICIK isimli Online Forum un Eve Online Bölümündeki Nullsec Haber/Tartışma/Troll Konusu başlığında ascom dan yazan pek cok arkadas var. Pati de genelde aktif olan insanlar da zaten ascom da. senin tartışma yaşadığın insanlar da bu başlık altında yani. Diyorumki, madem beğenmiyorsun bu insanları ne diye hala bi post atıyım bişi kanıtlıyım derdindesin. Dediğin gibi bişi yoksa ve herkes biliyorsa zaten susman yeter. Yok senin bu ısrarlı dövünüşün ortada birşey varmış imajı uyandırıyor.

bak sana hakaret etmeden den en kadar güzel yazabiliyorum.

ama hala hakaret ediyorsan bu senin kendi seviyen. ben düşemeyeceğim oralara.

ama kusura da bakma senin ağlamaı zırlamanı da kimse bu forumda cekmek zorunda değil. boşa dram yaratma
Sosyal ağlarda paylaş

SIKYAHONAW said:

--durduk yere kendi hatalarından dolayı insanların arkasından konuşuyorsun.
-- Cavapları kaldıramayıncada hakarete geçiyorsun.

Olayın özeti kaldıramıyorsan uzak dur.

yahu alakası bile yok onur neyi uzatyorsun? arkasından konşmuyorm kimsenin neyse söylüyorum işte dün sana CONVO Atmadm mı arkadann nie konuşayım neyin kafasındasınız hepiniz anlamiyorm sizi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...