behran Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Hull repairer drone lar geliomus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Ya mete bi ogrenemedin su titani kullanmayi arkadas link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 yazik olmus, herhalde bridge acacagina jumplamis :( yanliz cok enteresant, titana bindiginden beri bu char, herhalde son 2 senedir hicbir actiona girmemis yada eve-kill de sorun var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UtkuOzilice Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 http://themittani.com/news/s2n-erebus-dies-misclick :) Abi sen niye sürekli mesajları güncelliyon yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 LoL puhahaha hadi yine iyisin meşhur olmuşsun :) Gecmis olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Gecmis olsun bro. DD yedim ben o titandan. türk titanı gurur duydum. Şanssız gitmiş =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Sen simdi burada yanlis yapiyorsun hemen yuklenmen gerekiyor yenerken forumu kampliyorsunuz kaybederken nerede yazilariniz vs diye oldu mu simdi senin bu uzuldum diye attigin post. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 DareJedi said: LoL puhahaha hadi yine iyisin meşhur olmuşsun :) Gecmis olsun... Alan yetkiliside troll cikti boyun devrilsin Ilhami Bileydim subede gordugumde celme falan takardim Titanla atlayan bendim bu arada Mete kuguda gormus yikilmis garibim. Son saniyeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 nasil bir duyguydu, anlatirmisin biraz :) troll degil gercekten 100b. luk gemi havaya ucarken ki hislerini merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Allah sanada nasip etsin insallah cok guzel bir duygu :D Nicewolf s2ndeki en aktif titanlardan biriydi bende bu failin birgun mutlaka gelecegini biliyordum, arada dusunurdum patlayinca nasil hissederim diye, acikcasi pek bekledigim gibi olmadi 10 dakika sonra commsda yine makaraya verdik isi. Progod nerdeyse benden fazla uzuldu bayada bokuyla bogustu kurtarmak icin triage carrier sokturdu arkadan bumplayip posa sokmaya calistilar falan, zaten ssde de 200le gidiyo titan :). 4 km kalmisti pos shielda girmeme dayanmadi gemi. Eger named shield hardenerlar olsaydi dayanirdi belki bulundurmak lazimmis onu anladim. Reimburse listte basa aldilar beni ama erebus yerine avatar isticem sanirim hem daha cabuk delivery ediyorlar hemde savaslarda son hedefler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafeshan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Listede basa mi aldilar, B-R deki patlayanlardan onceye alinmasinin sebebi ne olaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 yafeshan said: Listede basa mi aldilar, B-R deki patlayanlardan onceye alinmasinin sebebi ne olaki. dassakh basmıstır Bu arada progod un o convoda yazdığı kısa cümleyi shit diye tercüme ediyorum =P saka bi yana büyük sanssızlık. yani adamlar orda superlerle sistemde pos vururlarken süperlere atlamıs olman. SUBCAP fleet efalan atlasan %100 ölmez posa girmiş olurdun. Erebus konusunda da sana katılıyorum. B-R da hep erebus lar Primary oldu, avatar daha az tercih edildi tankı sebebiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 gecmis olsun tekrar. bisi sorcam adı neydi titanın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 bu ne lan bende hullunun son hit pointine kadar savaşarıken can verdin sanıyordum noob. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluposti Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Noob emir, meteden beklenmez bu noobluk :D Reimburse edilecekse sorun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 progodun o kısa cümle noob direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 şit hepıns Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Pos sifresini yazmisti progod. Ascom Martindi titanin adi, valla en cok chimeraya dd atmadigima uzuluyorum shielda cok yakin belki girer umuduyla basmadim adama. PS: Bidaha dusundumde titanin patladigina daha cok uzuluyorum. 7:12:26 PM) 3.14- progodlegend: that sucks man (7:12:28 PM) 3.14- progodlegend: i know how that feel (7:12:43 PM) 3.14- progodlegend: it hurts (7:13:39 PM) [email protected]/158d8fff: yea i didnt die b-r and lost the titan with a stupid mistake (7:13:52 PM) [email protected]/158d8fff: shit happens (7:13:57 PM) 3.14- progodlegend: yea (7:14:04 PM) 3.14- progodlegend: you'll get reimbursed quicker than the others (7:14:09 PM) 3.14- progodlegend: since you actually login to help bridge (7:14:15 PM) 3.14- progodlegend: so we'll just add you to the list :D (7:14:41 PM) [email protected]/158d8fff: wow really i appreciate (7:14:51 PM) [email protected]/158d8fff: actually you dont have to it was my mistake (7:14:53 PM) 3.14- progodlegend: I mean of course we are going to reimburse you man (7:15:01 PM) 3.14- progodlegend: man I've made the mistake before Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Titan hiç kaybetmedim ama dread (bebeğim beinm VENGEFUL SPIRIT di adı kıyamam ) imi verdim, hemde konu gecen titana =) . Titana kıyasla fiyatı baya düşük benim kaybımın, fakat insan bu tarz gemilerle bi bağ olusturuyor bir süre sonra. O gemi ne savaslar gördü, benden önce de kullanıldı o bide 4 küsür senelik bir nag o. Aramızda bi bağ vardı yani. Hele bide scap lerde, bi love/hate relationship oluyor. Sahsen ben bi 3 ay scap bindim, dayanamadım geri verdim ama ona rağmen deli bağlanmıstım bir değişik hissettim inerken. Seni düşünemiyorum Gecmis olsun,umarım hızlıca reimburse olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 phebus arkamdan konuşuyormuşsun sürekli merkezde. Yapma Bende anlatmaya başlamıyım carrier kiralama dramalarını . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Yeni arkadaşlara duyrulur: Hani gemiyi kasayım hangisi iyi diyorsanız, aşağıdaki grafik yeterince acıklayıcı sanırım: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Sethlor said: Pos sifresini yazmisti progod. Ascom Martindi titanin adi, valla en cok chimeraya dd atmadigima uzuluyorum shielda cok yakin belki girer umuduyla basmadim adama. PS: Bidaha dusundumde titanin patladigina daha cok uzuluyorum. 7:12:26 PM) 3.14- progodlegend: that sucks man (7:12:28 PM) 3.14- progodlegend: i know how that feel (7:12:43 PM) 3.14- progodlegend: it hurts (7:13:39 PM) [email protected]/158d8fff: yea i didnt die b-r and lost the titan with a stupid mistake (7:13:52 PM) [email protected]/158d8fff: shit happens (7:13:57 PM) 3.14- progodlegend: yea (7:14:04 PM) 3.14- progodlegend: you'll get reimbursed quicker than the others (7:14:09 PM) 3.14- progodlegend: since you actually login to help bridge (7:14:15 PM) 3.14- progodlegend: so we'll just add you to the list :D (7:14:41 PM) [email protected]/158d8fff: wow really i appreciate (7:14:51 PM) [email protected]/158d8fff: actually you dont have to it was my mistake (7:14:53 PM) 3.14- progodlegend: I mean of course we are going to reimburse you man (7:15:01 PM) 3.14- progodlegend: man I've made the mistake before hacit sen bir titanın patlayabileceği en acı şekilde patlamışın buttsex olmuş direk. Geçer ben çarları satayım alayım sana bir yavru titan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Aq içip içip direksiyona geçiyorsun, ondan sonra vay efendim titan niye patladı. Mete'ye üzüldüm ben. Çocuğun ömrü kisaldi sizin yüzünuzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Mete üzülmesin hiç haydan gelen huya gider derler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 mete ağam geçmiş olsun :( çok şükür malım mülküm yok. terlik kısa pantolon ve ti şört o kadar . her hangi bir tehlikede anında empireye yardırırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar