Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nullsec Haber/Tartışma/Troll Konusu

Aluriel

Öne çıkan mesajlar

Allah sanada nasip etsin insallah cok guzel bir duygu :D

Nicewolf s2ndeki en aktif titanlardan biriydi bende bu failin birgun mutlaka gelecegini biliyordum, arada dusunurdum patlayinca nasil hissederim diye, acikcasi pek bekledigim gibi olmadi 10 dakika sonra commsda yine makaraya verdik isi.

Progod nerdeyse benden fazla uzuldu bayada bokuyla bogustu kurtarmak icin triage carrier sokturdu arkadan bumplayip posa sokmaya calistilar falan, zaten ssde de 200le gidiyo titan :). 4 km kalmisti pos shielda girmeme dayanmadi gemi.

Eger named shield hardenerlar olsaydi dayanirdi belki bulundurmak lazimmis onu anladim. Reimburse listte basa aldilar beni ama erebus yerine avatar isticem sanirim hem daha cabuk delivery ediyorlar hemde savaslarda son hedefler.
Sosyal ağlarda paylaş

yafeshan said:

Listede basa mi aldilar, B-R deki patlayanlardan onceye alinmasinin sebebi ne olaki.

dassakh basmıstır

Bu arada progod un o convoda yazdığı kısa cümleyi

shit diye tercüme ediyorum =P

saka bi yana büyük sanssızlık. yani adamlar orda superlerle sistemde pos vururlarken süperlere atlamıs olman. SUBCAP fleet efalan atlasan %100 ölmez posa girmiş olurdun.

Erebus konusunda da sana katılıyorum. B-R da hep erebus lar Primary oldu, avatar daha az tercih edildi tankı sebebiyle.
Sosyal ağlarda paylaş

Pos sifresini yazmisti progod. Ascom Martindi titanin adi, valla en cok chimeraya dd atmadigima uzuluyorum shielda cok yakin belki girer umuduyla basmadim adama.

PS: Bidaha dusundumde titanin patladigina daha cok uzuluyorum.

7:12:26 PM) 3.14- progodlegend: that sucks man
(7:12:28 PM) 3.14- progodlegend: i know how that feel
(7:12:43 PM) 3.14- progodlegend: it hurts
(7:13:39 PM) [email protected]/158d8fff: yea i didnt die b-r and lost the titan with a stupid mistake
(7:13:52 PM) [email protected]/158d8fff: shit happens
(7:13:57 PM) 3.14- progodlegend: yea
(7:14:04 PM) 3.14- progodlegend: you'll get reimbursed quicker than the others
(7:14:09 PM) 3.14- progodlegend: since you actually login to help bridge

(7:14:15 PM) 3.14- progodlegend: so we'll just add you to the list :D
(7:14:41 PM) [email protected]/158d8fff: wow really i appreciate
(7:14:51 PM) [email protected]/158d8fff: actually you dont have to it was my mistake
(7:14:53 PM) 3.14- progodlegend: I mean of course we are going to reimburse you man
(7:15:01 PM) 3.14- progodlegend: man I've made the mistake before
Sosyal ağlarda paylaş

Titan hiç kaybetmedim ama dread (bebeğim beinm VENGEFUL SPIRIT di adı kıyamam ) imi verdim, hemde konu gecen titana =) .

Titana kıyasla fiyatı baya düşük benim kaybımın, fakat insan bu tarz gemilerle bi bağ olusturuyor bir süre sonra. O gemi ne savaslar gördü, benden önce de kullanıldı o bide 4 küsür senelik bir nag o. Aramızda bi bağ vardı yani.

Hele bide scap lerde, bi love/hate relationship oluyor. Sahsen ben bi 3 ay scap bindim, dayanamadım geri verdim ama ona rağmen deli bağlanmıstım bir değişik hissettim inerken. Seni düşünemiyorum

Gecmis olsun,umarım hızlıca reimburse olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Sethlor said:

Pos sifresini yazmisti progod. Ascom Martindi titanin adi, valla en cok chimeraya dd atmadigima uzuluyorum shielda cok yakin belki girer umuduyla basmadim adama.

PS: Bidaha dusundumde titanin patladigina daha cok uzuluyorum.

7:12:26 PM) 3.14- progodlegend: that sucks man
(7:12:28 PM) 3.14- progodlegend: i know how that feel
(7:12:43 PM) 3.14- progodlegend: it hurts
(7:13:39 PM) [email protected]/158d8fff: yea i didnt die b-r and lost the titan with a stupid mistake
(7:13:52 PM) [email protected]/158d8fff: shit happens
(7:13:57 PM) 3.14- progodlegend: yea
(7:14:04 PM) 3.14- progodlegend: you'll get reimbursed quicker than the others
(7:14:09 PM) 3.14- progodlegend: since you actually login to help bridge

(7:14:15 PM) 3.14- progodlegend: so we'll just add you to the list :D
(7:14:41 PM) [email protected]/158d8fff: wow really i appreciate
(7:14:51 PM) [email protected]/158d8fff: actually you dont have to it was my mistake
(7:14:53 PM) 3.14- progodlegend: I mean of course we are going to reimburse you man
(7:15:01 PM) 3.14- progodlegend: man I've made the mistake before

hacit sen bir titanın patlayabileceği en acı şekilde patlamışın buttsex olmuş direk. Geçer ben çarları satayım alayım sana bir yavru titan
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...